רווקות שמעוניינות לאמץ -כנסו

נעמה1817

New member
רווקות שמעוניינות לאמץ -כנסו

שלום רב
שמי נעמה שביט ואני רכזת מערכת בתכנית תחקירים חדשה שהולכת לעלות בערוץ הציבורי החדש (מה שיהיה ערוץ 1 )
עורכי התכנית הינם טלי בן עובדיה ואמיר בן דוד מגיש דורון צברי .שלושת יוצרים הנם מובילים בתחום העשייה התיעודית והעיתונאית (טלי בן עובדיה ממקימי חברת חדשות ערוץ 2 וערוץ 10 יוצרת סרט הדוקו "יש לי דברים שרציתי לומר" ועוד , אמיר בן דוד עורך "מגש הכסף" ועוד צברי "מגש הכסף", "שידור המהפכה" ועוד...).
את אחת הכתבות שלנו אנו נרצה לעסוק בעבודה שמדינת ישראל, לפי חוק, רווקה לא יכולה לאמץ ילדים. היא כן יכולה לעבור טיפולי פוריות והזרעות ועוד. אבל לאמץ ולהציל בכך תינוק שאולי הגרר שנים במערכת, נשלל ממנה הזכות.

לשם כך אני מחפשת רווקות שחולמת לאמץ ילד. מפעת גילים (ארבעים כבר קשה להביא ילדים) או מתוך תפיסה הומנטרית .
נתן לצור עמי קשר
נעמה שביט -רכזת מערכת

fatfat

New member
זה ממש לא נכון שרווקה לא יכולה לאמץ

היא כן יכולה. רק שהשרות למען הילד חושב שלילד עדיף להיות מאומץ על ידי זוג ורים ולכן בפועל רווקות נמצאות בתחתית סולם ההיררכיה של המאמצים וזוכות לקבל ילדים שלא נמצאה להם משפחה שזה אומר את הילדים הגדולים או הסובלים מבעיה פיזית, התפתחותית או רגשית - התנהגותית.
בפועל ילדים כאלה לא פחות זקוקים להורים ולרוב גידולם דורש יותר השקעה, כך שרווקה שמאמצת ילד כזה היא אם בכל רמ"ח אבריה

ממש לא

עובדות סוציאליות ממש לא מאשרות לרווקות לאמץ, אני נרשמתי לאימוץ בארץ ואחרי 4-5 פגישות של 20 דקות, עובדת סוציאלית אמרה לי שאין לי סיכוי, כי אני רווקה ואין מה להמשיך, כתבתי תלונות, מכתבים ועוד- ואין עם מי לדבר.

fatfat

New member
אני מכירה יותר מרווקה אחת שאימצה

ואפילו גבר יחידני שאימץ זוג אחים. איני מכירה את המקרה שלך ומה היו הבקשות שלך, אבל אם את נכונה להתגמש ולהסכים לאמץ ילד גדול (לפעמים זה אפילו בן למעלה מגיל שש) או לאמץ אחים או ילד עם בעיות יש סיכוי שיאשרו אותך, כמובן אם תמדי בקריריונים האחרים.

לא הגענו לשלב הבקשות

עובדת סוציאלית אמרה שאין סיכוי ליחידניות לאמץ וכדאי שאפנה לאימוץ חו"ל או פונדקאות.
לגבי קריטריונים- לא יודעת במה מדובר, מה שכן יש לי בית, השכלה גבוהה, אין עבר פלילי, אין בעיות רפואיות או נפשיות.

למעלה