רוזה קרידה|

RORGAD

New member
כאדן קרידה בואנה ונידה../images/Emo24.gif

מצטערת סה דיזה "מא דא פנה" אי יו מבאלגראר איודארטה, טנגו אספרנסה דה קונוסרטה מוי דמפרנו. רונית.אי טמביין בואנה וינידה

רוזה קרידה|../images/Emo141.gif

מירמנה סטה אקי קון מי ויו סטו אמבזנדו אאיה קומו האנטרר אלפורום. פאודה סר כאילנוצ´ה אי איה וובלר קון מוזוטרוס. דישו כאס מוי ארמוזו לוגר . טקודרס כטנגו צ´יקה ארמנה ? מדרומי אמפוקו בוימוס קפה, איאגורה ומוס האיר אזר און דולש. (פתאם המילים זורמות לי משום מה ...)

פיפיטה אנדה אסטה טויה ארמניקה?

נו סולו אה טי אסטן טורננדו לאס פלברס אספניולס - אה מי טמביין. (לא רק לך חוזרות המילים בספניולית - גם לי). ווס דיגו בואנס נוצ´ס אי סווניוס דה אנג´לוס.. (אומרת לכם לילה טוב וחלומות של מלאכים)

לארמנה מיה !! ../images/Emo24.gif

מי ארמניקה יוויניר מדישו כלפורום אז מוי ארמוזו, כאשר מוזוטרוס סטמוס אבלנדו ספניול לוז מילים נו סטן סליינדוס דלבוקה, אולי אגורה ומוס אבלר מס בואנו, נוצ´דה בואנה כטנגס דלפיפיטה

RORGAD

New member
פאלאבראס אן לאדינו../images/Emo140.gif

בואנוס דיאס שרה גרעין, כאשר סה דיזה קואנדו, מילים אס פאלאבראס, אולי אס טאלווס, אי אקי אסטו פארא אמבזרטה, קון מונצ´ו גוסטו.

סי פפיתה אקי סטו יו....../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif

בבינדו אונה לימונדה פרסקה...... מוי ארמוזו כבינו טוארמנה אגורה וו אבשר אדיזיל דה בואנה וינידה...... פפיתה=גרעין

רשל

New member
פיפיתה+גרעיו, נפל לי האסימון חחחחחח

איזה הצתה מאוחרת אהה

רוזה הצלחתי !!../images/Emo34.gif

בסוף יו וסבר אבלר מז בואינו לדינו אי ומבזר מז בואנו אל מחשב !! אני מנסה עם הקובץ...

ברוו ארמוזה מייה....../images/Emo24.gif

אבגר אבגר בסוף תהיי יותר טובה מכולם..... ותשתדלי לרענן מידי פעם(לחיצה על רענן) ואז מופיעים לך הודעות\תגובות חדשות... וגם במידה שיש לך מסר המעטפה הצהובה מהבהבת.. בהצלחה.....וכל הכבוד על התמונה

למעלה