רוזה רוזה רוזה

רוזה רוזה רוזה

שבתי כעת הביתה מההופעה (לפעמים לגור ליד קלקיליה משתלם) ולכן אני מכריז על שרשור סיכום הופעה. בסך הכל היתה, לדעתי, הופעה די בינונית. אינפקציה לא מלהיבים אותי כמו שהיו פעם, בעיקר בגלל שאותם שירים נטחנים כבר זמן רב בלי שום חומר חדש וזה מתחיל להיות די משעמם. כמובן שניר וגיא שיעשעו אותי מאוד, ולמדתי פרטים חשובים על המורשת המשפחתית שלהם, אבל חבל שהם לא עובדים על חומר חדש. חסרונות:
כאמור, המופע של אינפקצי לא מלהיב כמו בעבר, הגיע הזמן לדברים חדשים.
אנשים יוצאים מביתם בתל אביב רק ב-10 ומשהו, הולכים לאיבוד בדרך לכפר סבא ומגיעים לחיפה במקום.
אי הבנה גרמה לתקרית לא נעימה עם מלכתפלקט.
שילמתי 10 ש"ח במקום להכנס חינם.
דיסטורשן נראתה כמו עבריין אשדודי טיפוסי (
). יתרונות:
לאמא של ניר קוראים פנינה, לאבא שלו קוראים נתן, לסבתא שלו קוראים רוזה ולאמא של גיא שמי קוראים דניאלה.
מלכתפלקט ויתרה לי מסיבה לא ברורה והעניין הסתדר.
אינפקציה, למרות הכל, עדיין הלהקה הכי טובה בארץ. לסיכום: איזה ג'ינג'י חמוד!!!!!!!!!!!!!

Slim Jim

New member
היה מצחיק...

לחשוב שכל הירידות בין שמי לטרטר התחילו מהילדה הזאת שניר צרח עליה.

גם אני ממש נהנתי

אבל יותר מהבדיחות של ניר ושמי, והרבה פחות מהשירים עצמם. אמא של ניר מבייייייייצת!

זה בגלל שזאת הופעה ראשונה שלי

אז בגלל זה התלהבתי מהכל.. וללא בפק הבדיחות שלו הרגו אותי.. "מאיפה את יודעת שלאמא שלי קוראים פנינה?!?!?!?!"

liran155

New member
אני הייתי וממש נהנתי הופעה ראשונה

שלי וזה היה ממש מצחיק:) "טוב די עכשיו ברצינות, מספיק, בואו נמשיך דניאלה על הזין דניאלה על הזין" P: היה גדול!

Bozo the clown

New member
מאד מסכימה איתך

שהשירים לא מלהיבים ורואים עייפות החומר. ממתי במשפט "תגיד לי,איפה אתה גר?" ניר לא משנה את הטון וממשיך בכזאת מונוטוניות? לא לעניין. קטע האמא'שך היה ענק, ממש הפיל אותי. ובכלל ניר היה במצב רוח ליצני קרבי במיוחד. לא יכולתי לראות מאיפה שהייתי את המבט של עמרי בכל הקטע של ניר וגיא אבל ממש פחדתי שהוא שוב יזרוק על ניר בקבוק מים בגלל השטויות שלו ושלא תהיה לו סבלנות לזה. למה מישהו יכול להסביר לי הם לא מבצעים שתיל?????????????? ואיחרנו להופעה כי לקחנו בחשבון שהם עולם בסביבות 23:15. לא לעניין שהם התחילו יחסית בזמן!! אה וגם היו חסרים לי קאברים של שירים. היתה הופעה יותר קצרה הפעם, לא?

heaven is here

New member
הלו

איזה שירים היו?
ואמ, כל הופעה עדיף מלא הופעה בכלל
שמחה שנהניתם

היה מגניב../images/Emo98.gif

זאת הייתה הופעה הראשונה שלי...היה מגניב (אני הייתי אחד מהמפגרים שהלכו עם חולצות מצויירות ביד של טמפון עם דם). דרך אגב, ליד קלקיליה? אני מבין אותך- אני מקיבוץ אייל....

למעלה