רוזוול סיטי

r o s w e l l

New member
רוזוול סיטי

בטח כבר הספקתם להכיר את האתר הרשמי הישראלי אני מבטיחה שזו פעם אחרונה שאני אפרסם אותו כדי שלא יתלו אותי ... :( בכל מקרה, אתר "רוזוול סיטי" מוכן לקבל בברכה כל אחד לפורום הרשמי, לרשימת הפרופילים, מי שרוצה להיות חבר באתר, מי שיש לו פנפיקים ורוצה לפרסם, FAN ART ודוליז של רוזוול שאתם יצרתם, מי שרוצה להיות כתב במגזין או אם יש לו כתבה להוסיף לשם, מוזמן, מוזמן, מוזמן בברכה!

King Of Kromags

New member
הפורום הוא לא רשמי.../images/Emo103.gif

כדי שהפורום של האתר יהיה רשמי, האתר צריך להיות www.roswell.co.il באותה מידה אני יכול להגיד שזה הפורום הרשמי, או שאני אפתח פורום בוואלה והוא יהיה הרשמי ויכיו"ב.

r o s w e l l

New member
../images/Emo2.gif

זה שאין לי כסף לקנות דומיין באיזה 400 ש"ח של co.il זה לא אומר שהוא לא הרשמי! הוא הרשמי כי הוא הראשון שנפתח!!

King Of Kromags

New member
לא, הוא לא.../images/Emo103.gif

אני לא בטוח שגם הדומיין co.il יהפוך את הפורום שלך לרשמי. הפורום שלך הוא רשמי בדיוק כמו כל פורום אחר שרץ ברשת. אני יכול למשל לטעון שהפורום הזה הוא הרשמי, אבל זה יהיה שקר בדיוק כמו כשאת אומרת שהפורום שלך הוא רשמי. קפיש?

King Of Kromags

New member
זה לא בקטע של ריב...../images/Emo103.gif

זה בקטע של להסביר לך שאת מטעה את הגולשים בכך שאת מפרסמת את האתר שלך וכותבת בפרסומת דברים לא נכונים

r o s w e l l

New member
טוב, אז אם ככה

תתקן לי את ההודעה. אתה המנהל. תכתוב שזה הפורום הישראלי של רוזוול (הראשון!!) ושהאתר הוא האתר הישראלי הראשון שנפתח - וזה מה שכן נכון!! בסדר?! אחר כך, תוכל למחוק את כל ההודעות האלה..

JUstMeAndMe

New member
אז ככה המנהל צודק!

היי מנהל! (יש לך שם... אני לא מעודכנת...) טוב אז ככה כדי שפורום או אתר לחילופין יהיו רשמיים צריך אישור מהכוכבים או בעלי הזכויות על הסדרה עצמה הדבר הזה לפעמים אף עולה כסף... זה לא בא נגד אף אחד אבל אני באמת מבינה בזה *ניסיון כמעט אישי* אז הפורום הזה וגם לא זה רשמיים וכך גם האתר בהצלחה!

King Of Kromags

New member
בדקתי, ואת צודקת.../images/Emo103.gif

סביר להניח שלא ידרשו על זה כסף כי הסדרה כבר לא רצה. זה לא משנה אם הפורום רשמי או לא, לפחות לא לי. אני לא חושב שאם הוא לא רשמי זה גורע מהאיכות שלו.

r o s w e l l

New member
אתה חושב ש

אתה חושב שלא שאלתי בפורום רוזוול של FF? הם אמרו לי שאני אפילו לא צריכה רשות כי באמת הסדרה כבר לא משודרת וכי אם זה האתר הראשון, זכותי לומר שהוא הרשמי.. הייתי רוצה להראות לך את השיחה אבל שם הן נמחקות ממש מהר.

King Of Kromags

New member
זה לא משנה.../images/Emo103.gif

אם את לא רוצה להבין - קבלי את זה כעובדה מגומרת - הפורום שלך לא רשמי. הבנת?

frikin shin

New member
יווווו איזה סיפור איתכם!

חחח סך הכל היא כתבה שזה האתר הרישמי. מה זה משנה? זה כן זה לא... זה אתר מעולה שאני ממש אוהבת וזה מה שחשוב

h e n y

New member
חחחחח

כן, גם אני מאוד אוהבת אותו......ואת האמת שהוא הראשון אליו נכנסתי

למעלה