רוזלין...

שעומז

New member
רוזלין...

יהודה תעזור לי ליישב התערבות קטנה שאני בטוחה שאני צודקת בה!!!! אתה זוכר את הילד הרוסי עם המימיה שאיבד אותה וכל היום רק צרח לנו פלשקה ובסוף גילינו שזה מימיה? אז באיזה כיתה זה היה כי אני אומרת א' אבל אולי נהייתי סנילית, אתה יודע הזמן עושה את שלו... אמיתי אם אתה רואה את זה תגיד גם אתה כי אני מה זה לא זוכרת, ומה זה מתאים לי עוד מאה שקל!!!! יום נעים ומקסים ושבוע טוב!!! מיכל

General Zod

New member
לפי מה שאני זוכר קראו לו יעקב

ונראה לי שזה היה בכיתה ג' או ד'.

שעומז

New member
איך אתה זוכר את השם שלו?

אתה בטוח כי אני לגמרי בטוחה שזה היה בכיתה א' ואיך לעזאזל אתה זוכר את השם שלו יהודה, כל הכבוד לך כל מה שאני זכרתי זה את המימייה... אמיתי אם אתה רואה את זה תעזור לי כי נראה לי שאני הולכת לנשק לשלום 100 שח... ויהודה דרך אגב מה אתה לומד עכשיו? יום נעים ומקסים מיכל

כיתה ג'?!

זה היה ממש בתחילת כיתה א' (עוד לפני שאסתי קייט המורה הלכה לחופשת ההריון שלה והוחלפה על ידי זהבית). יעקב צרח מכל כיוון פלשקה פלשקה איפה הפלשקה שלי. ואז אסתי רצה איתו בבהלה בלי להבין מה לכל הרוחות הוא רוצה. בסוף הוא חזר עם הממיה הוורודה שלו שמח ומאושר. אסתי עמדה מול הכיתה ואמרה "ילדים, היום למדנו מילה חדשה ברוסית. פלשקה זה ממיה. (לא חשבתם שאני אזכור כל כך הרבה...
)

שעומז

New member
אמיתי גבררררררר!

תודה רבה רבה כרגע נתת לי מאה שח מאיפה אתה זוכר כל כך הרבה? אני לא זכרתי רק זכרתי שזה בכיתה א' ושהמורה הייתה אסתי ושהוא שיגע לנו את השכל על המימייה שלו.... אמיתי אני מתה עליך!!!!!! מיכל

h o l l o w

New member
איי! איזה יופי....

גם אני למדתי אצל אסתי כיתה א'-ב'... אילו שנים נהדרות הן היו....

AvocadoWoman

New member
אני לעומת זאת למדתי אצל רחלי..

הרבה אני לא זוכרת.. אבל איך הייתי אוהבת לעבוד ב"אלפי".

למעלה