רוחות- הסרט הקצר

Mjj ten

New member
רוחות- הסרט הקצר

מישהו ראה את הסרט "רוחות"???? מה אתם חושבים על הסרט הזה?????????

Marty McFly

New member
לדעתי סרט חביב ביותר...

והשקיעו בו המון... אני נהניתי לראות אותו... ואתה באמת חושב שאנשים שפה לא ראו את הסרט הזה?? אני בטוח שכולם ראו...

Marty McFly

New member
ובקשר לזה...

כשהייתי קטן, הייתי ביורודיסני, והיה שם סרט של מייקל ג´קסון ב-3D... (שלושה מימדים)... ואני עדיין זוכר את זה, זה היה ממש מגניב!! הוא נראה לי היה שחור אז, והיה שם איזה יצור שכאילו התקרב לכולם, וכולם ניסו לגעת בו... זה היה פשוט אדיר!! אם מישהו יודע על מה אני מדבר, שיגיד... ומשהו שלא ידעתי עד לפני איזה חצי שנה... חשבתי שמייקל ג´קסון שינה את צבעו/צבעו השתנה טיבעית לפני שנולדתי, וגיליתי שהוא עשה את זה/קרה לו רק לפני איזה 10 שנים... זה היה דבר שלא ידעתי...

AS2000

New member
קפטן EO

זה השם של הסרט ב- 3d של מייקל ראיתי אותו גם מייקל עשה אותו בתקופה עוד לפני האלבום "BAD" אהבתי את הסרט

Mjj ten

New member
לא יכול להיות

הסרט הוא מ-97 כך שלא סביר מה שאתה אומר.....

maltstar

New member
CAPTAIN EO + GHOSTS

בואו נעשה קצת סדר ב1986 מייקל עשה את הסרט CAPTAIN EO הסרט הזה באמת הוקרן בדיסנילנד בתלת מימד 3D לצערנו, דיסנילנד הורידה את הסרט לפני כמה שנים. ב 1997 מייקל עשה את GHOSTS הסרט הזה יצא בווידאו בקופסה מיוחדת עם הסינגל ON THE LINE הוקרן מספר פעמים בארץ בערוץ 3, וגם בערוץ גרמני בכבלים ןגם MTV הקרינו את הסרט פעמיים בסוף שבוע מייקל גקסון לפני חודש בערך.

shourka

New member
לMarty McFly

מייקל שנה את עורו ב1986 לפני 16 שנה. זה היה כמובן בתהליכים ו1991 ראינו את מייקל בגון לבן יחיד (לא חום)

HeartBreaker

New member
ממש לא...

מייקל לא שינה את עורו אלא חולה במחלה שנקראת ויטיליגו מחלה נדירה שפוגעת לו בפיגמנטים ובבקשה אל תגיד לי שאתה מאלה שמאמינים לעיתונים...כי חבל עליך... ציטוט: Question: Why are you wearing a silk mask in your latest appearances? Michael: Because with time my skin condition has gotten worse. I hate to say it. I have vitiligo, and I´m totally completely allergic to the sun. I´m not even supposed to be outside actually. Even if I´m in the shade the sun rays can destroy my skin.

shourka

New member
לא אני לא

את צודקת פשוט לא ניסחתי טוב את מה שכתבתי

maltstar

New member
פפחחחחח שינה את עורו

לא קמים בבוקר ומחליטים לשנות את העור משעשע/ת שכמוך

gabi16

New member
נכון!!!!1 בקשר ליורודיסני

אני זוכר את זה!!!!! זה היה בבר מיצווה שלי והיה שתי ביתנים של סרטים תלת מימדים!!!! ההורים שלי לאיזה נלך ואמרתי להם כאילו במבט מרגיז מה אתם שואלים, ברור שלמייקל גקסון.

למעלה