רוחות חזקות וקשה להשתמש בבוס

אנטיאס

New member
רוחות חזקות וקשה להשתמש בבוס

ביומיים האחרונים יש גאות עצומה בים כנראה שזה הסימן להתחלת החורף השנה. הרבה מקומות דייג הפכו לבעייתיים בגלל גובה הגלים.

רוחות חזקות

בקשר למי שכתב על רוחות חזקות בים {ואני מצטער מראש שאני לא זוכר את שמך ת אל תיעלב חס וחלילה . זה נכון ... אני רציתי ללכת לדוג אתמול ואז ויתרתי בגלל זה ץ נראה לי שמחר או כבר יהיה יותר טוב . דרך אגב ... למישהו יוצא לראות את התוכנית הזו שנקראת - fish on ת זה ב -espn . אחלה תוכנית . כך יום בערב .

כל יום בערב ?! באיזה שעות ?

פרט נמק ותן דוגמאות...
אני מכיר את תוכניות הדיג של יום שבת וראשון אך לא ידעתי שיש תוכנית דיג יומית ב ESPN... האם זה אותו ESPN של הכבלים האנאלוגיים ? אם כן, אשמח לקבל פרטים נוספים בבקשה. תודה מראש.

BEN86

New member
יש לך טעות !!!!

זה רק יום שני ב9 ושידור חוזר ביום שלישי ב5

בדקתי עכשיו באתר של "תבל" -

ובנוסף לשעות שבן רשם, יש גם היום ב 03:00 בלילה ואולי גם מחר... לא זוכר. בכל מקרה, תודה שגילית לי על התוכנית הזאת ! בימי שבת וראשון אני בדרך כלל קם אחרי 11:00 בבוקר ומתבאס שפספסתי את התכניות (למרות שלפעמים הן די משעממות וגם תוקעים ביניהן תוכניות ציד שזה דבר שאני לא סובל) ועכשיו יש לי תוכנית דיג כמעט מדי יום ובשעות נורמליות. אחלה, תודה !

paluta

New member
אלו תוכניות ריקות מתוכן

לפחות זו דעתי המיועדות להגיגי העשירון העליון ועוד לא ראיתי פעם אחת איזה "מתכון" או רעיון מועיל לתועלת הדייגים הישראליים אבל האמת שכבר הרבה זמן אני לא מסתכל בתוכנית זו אולי משהוא זז שם בכל מקרה מי שאוהב שיסתכל ומי שלא לא

למעלה