היום אני כבר מבולבל האום הודיע על אפשרות שהחיפושים יימשכו חודשים האם יש פה מגמה לעייף את אמריקה. לעורר הפגנות נגד ענקיות. לשנות את דעת הקהל באמריקה נגד המלחמה. לעורר את העולם הערבי למצוא מוצא אחר. והסדאם יישאר מה קורה פה כוחות ממשיכים לזרום במסות גדולות האם זה מתיישב ביחד. שתיקת אמריקה בקשר להודעת האום על משיכת החיפושים ומצד שני הזרמת כוחות אני מבולבל.למה אמריקה לא שולפת את השפנים שלה בקשר למודיעין הסודי שיש לה על הנשק בעיראק.ואוליי מחכה לעיתויי אחר יש ערפל סביב העניין .
יופי עכשיו זה נדחה מינימום עד ל15 בפברואר לפי הבטחה אמריקאית לסעודיה עד שיגמרו להתפלל רוסי בכיר יוצא לעיראק לנסות למצוא מוצא דיפלומטי למשבר העיראקי מדינות ערב מנסות לשכנע את הסדאם לשנות עמדות מה קורה פה??????? לזמן אין פה חשיבות????? פוליטיקאים באשר אתם...... נמאסתםםםם נארגן לכם כרטיס נסיעה צד אחד לאי בודד מלא בכל טוב לסוף שבוע ארוך...................................עד אין קץ אל תחזרו משם. אתם הניזונים ממלחמות. אין בכם נחיצות ללא המלחמות, ואתם יודעים את זה.קופים שכמותכם תחזרו אל העצים.
הבוקר קמתי עם מחשבה שונה לגמרי ממה שחשבתי שניםלגבי תקיפה בעיראק מול עיני עמדה תמונה אחת שלא הרפתה ממני עיניים של ילד עיראקי מבוהל מנפילת פצצות מחרידות ליד ביתו או על ביתו מה אשם הילד הזה שיש לו מנהיג רודן. ושאפילו האבא של אותו ילד שונא ומפחד פחד מות ממנהיגו .אבל מאהבתו לילדיו הוא פוחד לפצות פה שמא יעלם הוא ובניו ובנותיו ע´י שליחי הפסיכופט סדאם ליבי ליבי לאותו ילד או ילדה רכים ויפים הלואי שיתפסו את המנהיג הזה חיי או מת לפני התקיפה הגדולה ברור שמשהו צריך להעשות מהר ובתקיפות את הלוואי הלוואי גם במחשבה על האזרח שכל פשעו הוא שהוא נולד וחיי בעיראק
סוף סוף ,היום סדקים במשחק המחבואים של סדאם נראה שסוף סוף יש עילה לתקיפה, והעולם לא יצייץ בעיקר לא מדינות מתחסדות ובעלות אינטרסים צרים, ולא שלום העולם עומד לנגד עינהם. מהיום אין לבוש אפילו אחוז אחד של פקפוק או חשש מתגובת העולם יש בידו הוכחה מהפקחים שמשהו אכן מסריח אצלו. כך שגם האום יסתום את הפהובראשם הבליקס המשוחד הזה.
אומרים שהילדים משלמים את הטעויות של אבותיהם.... אחרי שגרמניה נוצחה-כוווולם זרקו את האשמה על אדם אחד.... כול המיליונים שהלכו אחריו...הפכו לקדושים -תמימים... הוריים גידלו ילדים באידאלוגיה של המנהיג---כפי שמחנכים את הילדים הפלסטינאים עם שינא כלפינו! זה פשע להרוג חף מפשע!!! אני סבור שגם האמריקנים מעונינים לפגוע רק באשמים... האם יש לך רעיון איך לעשות את זה?
הוא בסה"כ הראה פן אחר של הסתכלות. והוא (או היא..) בהחלט צודק. בכל מקרה- הוא לא ניסה להתיפייף! חוץ מזה מה אתה מצפה? הבאת את דוגמת גרמניה הנאצית- ברור שלא מ(טילים) את כל האשמה רק על היטלר- זה ידוע שהיו לו תומכים נלהבים מאוד שהיו בדיוק באותו ראש כמוהו (בערך). על כל פנים- "כל המיליונים שהלכו אחריו"- עשו את זה בלית ברירה (אחרת כידוע היו נרצחים..) אז מה באמת חשבת? שהם יתנגדו למשטר?!? קיצר, זו אני חושבת בדיוק הנקודה של הדובר שם למעלה- שזוהי לא אשמתו של הילד הקטן או של אחיו הבוגר יותר או של אביו כ"כ- שהם נמצאים במצב (החרא) בו הם נמצאים עם השליט, כך הוא מכונה, סדאם.
ואני חושב שיש סיכוי יותר מסביר שמהר מאוד הצבא העיראקי ייכנע, למרות הסיכון. יש לוחמה פסיכולוגית אדירה כיום מצד האמריקאים כלפי הצבא העיראקי, וכמו שהם נשברו ב - 91, הם עשויים להישבר היום - וביתר קלות לדעתי.