רוחות מלחמה2

רוחות מלחמה2

עוד שבוע נכנס כנראה להילוך גבוה ההסברה על שימוש בערכות מגן ואיטום יתחילו מכיוון שתנועות הצבא האמריקני יתחילו לזרום במסות אדירות ותתחיל כנראה הפניקה של קניות של מזון וניילונים לאיטום והפקעות המחירים . וניצול הפניקה של הציבור החרד לטובת סוחרים שמנצלים את השעה לעשות רווחים מניילונים ודבק מסקנטייפ באיזה זכות מחיריהם עולים פי 2 או 3 בזמן מלחמה. ואני מדבר מניסיון משנת 91 ממלחמת המפרץ1 . חכמים רוצו היום לקנות ולא בעוד שבוע ורצוי ברשתות אופיס דיפו ועוד חנויות גדולות ולא אצל מאכרים שיסחטו כל שקל שנשאר לכם בצורת הפקעת מחירים ללא פיקוח . וחוץ מזה קנו גם שוקולד בדרך שיהיה לכם מתוק.. שיקיליקי

רוחות מלחמה 3

מת ל2 דברים במלחמה המתקרבת לראות שוב את עם ישראל מאוחד לרגע האם טיל החץ באמת " עושה את העבודה"

רוחות מלחמה 4

ההמתנה הזו מורטת עצבים כל יום נראה כמו נצח פיקוד העורף עובד בפרופיל נמוך . ורוב רובו של הציבור קונה את ההטעיה הזו זו הוראה מגבוה לא להכניס לפאניקה. אני לא קורא לזה פאניקה אלא אחריות. מוטיבציה לקום עכשיו ולא מחר. לעשות רשימת חפצים הנחוצים לשעת חירום וקדימה. זה שלא היה משהו מיוחד בשנת 90 במלחמת המפרץ .אין שום ערובה שלא יקרה הגרוע יותר. כי זהו הקרב האחרון של הסדאם וכל הרעל ישפך לכל כוון שרק יתאפשר לו{תמות נפשי עם פלישתים] האמת היא שאני בהמתנה מורטת עצבים. אוליי מחר יתחיל האדרנלין לעבוד כמו שצריך. כדוריי הווליום להרגעה שמטפטפים מבוססים על מודיעין שהוא כידוע לא יודע הכל. עובדה שאין תמימות דעים בהערכות המצב של גורמים מוסמכים לבעלי ההכנסות המועטות אנא קנו ניילונים מחר בבוקר במחיר טוב יותר מאשר

רוחות מלחמה4 [המשך]

בעוד שבועיים.ההחלטה על מלחמה התקבלה. אז על מי עובדים .ומה מנסים להשיג בזה .אולי זו מגמה פוליטית.בחירות לא יודע תחושת בטן חזקה למי שחווה את המלחמות בעבר "משהו פה מסריח ולא עובד בלוח זמנים נכון" הטלביזיה במגמתיות לא עושה מספיק הטלביזיה במגמתיות לא עושה מספיק משהו לא חופשי בתקשורת בארץ בכל הנוגע לסיטואציה הזו יש הוראות מלמעלה והן תמוהות קרוב לודאי והיה והתחזיות "האופטימיות " לא יתממשו. יצא לאור כל הסירחון ואז יצוצו כל מיני פרצופים שלא יודע מאיפה צצו ויגידו" אמרנו לכם" " צעקנו ואף אחד לא הקשיב" ולך שלום קיטל. יש חלק נכבד בסירחון הזה יכולת השיפוט שלך לקויה מיסודה.

רוחות מלחמה 5

מסתמן היום שאכן אנחנו בתקופת תרדמת{ קומה} בכל הנוגע לעיראק אפילו בחדשות לא הזכירו היום את הנושא העיראקי או שמשהו אחר מתבשל ואנחנו לא יודעים עליו או שזה השקט לפני הסערה אני בכל אופן נדבקתי בתרדמת אבל למרבה הפלא אני לא מפסיק להיות גם ער .

xflil

New member
די די, השטויות השטויות

הינה תוצאה של לחץ.... תפסיקו מה מסוכן יותר ממלחמת המפרץ?! זה שחצי מהטילים שלו הושמדים ושהאו"ם תופס אותו מאז חזק בביצים ולא נותן לו לייצר כלום?! זה שהטילים שלו לא נוסו כבר 10 שנים ורק עמדו במחסן?! ומכיוון שזהו קרבו האחרון של סאדאם המפקדים שלו לא יקשיבו לא בדיוק כמו במלחמת המםפרץ וידאגו לעתיד שלהם, ולא ישלחו נשק לא קונבנציונאלי אז די עם בלבולי הביצים

למעלה