רוח בביתי החדש באיטליה

mshwa

New member
רוח בביתי החדש באיטליה

שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה באיטליה (גר כאן למעלה מ4 שנים לצורך לימודי וטרינריה). את הדירה סידר לי מכר שהינו בעל סוכנות לוויות באיזור, אשר בחיפושיי אחר דירה סיפר לי על דירה בקרבת מקום שהדיירת בה נפטרה ותיווך ביני לבין בנה של הנפטרת לגבי סגירת התנאים והחוזה. הדירה מצויינת, גדולה, מרווחת ומאובזרת עד רמת הדבר השולי הקטן ביותר שמישהו יזדקק לו אי פעם... עד כאן הכל נורמלי.. קיבלנו (אני ושותפי לדירה, סטודנט ישראלי לרפואה) את מפתחות הבית בתאריך ה7 ליולי השנה. בעל הדירה ביקש להשתמש באחד החדרים באופן זמני ע"מ לאחסן את החפצים והדברים הנוספים של אמו המנוחה והשאיר לנו את החדר פתוח. העברנו את הציוד וטסנו לארץ לחופשת הקיץ. לפני כשבוע חזרנו לאיטליה, וברגע שנכנסתי הביתה היתה לי הרגשה לא טובה.. משהו מאוד הציק לי.. אמרתי לחברי בצחוק מוחלט בהתחלה :"זאת בטח הרוח של הזקנה.." אך לאט לאט דברים מוזרים החלו להתרחש בבית... הכלבה שלי שנבחה פעמים ספורות בלבד ב4 שנותיה נכנסה לחדר בו אוכסנו הדברים והחלה לנבוח עד שהוצאתי אותה משם... כך קרה כמה פעמים.. החלטתי לחטט טיפה בדברים שהושארו בחדר... מצאתי כמה תמונות... באחת התמונות מופיעה בעלת הדירה בחדר עם טפטים גותי למדי ולאחר סיבוב בדירה (הדירה ענקית 130 מ"ר) נפל לי האסימון שזהו החדר... מבט בתמונה אחרת הראה את מיקום המיטה שלה.. מיטת בית חולים מתכווננת כזו.. באופן מוזר פתאום הבנתי שזהו בדיוק המיקום בו בחרתי גם אני למקם את המיטה שלי... הכלבה שנהגה לישון איתי במיטה בכל יום מ4 שנותיה, לא מוכנה לעלות למיטה במיקומה הנוכחי, היא ממש הסטרית.. אני תופס אותה מהקולר, מנסה להרגיע אותה והיא לא מפסיקה להתנגד, יורדת מהמיטה ומתחפרת מתחתיה. כאן מתחיל להיות טיפה יותר מעניין... לפני יומיים נכנסה כלבתי לחדר עם הציוד... והתיישבה ליד כסא מסויים.... על הכסא היתה קופסאת קרטון קטנה, פתחתי את הקופסא ולא האמנתי למראה עיני הקופסא הכילה בובה של מכשפה ותמונה... בתמונה נראתה גופתה של בעלת הדירה המנוחה כאשר היא חנוטה, לבנה ומונחת בארון קבורה פתוח... זיהיתי ישר שהתמונה צולמה באחד החדרים בבית ומבדיקה התברר שזהו בעצם החדר עם הדברים... מאחורי התמונה היה רשום תאריך הפטירה שלה 7 ליולי 2006... בדיוק שנה לפני שנכנסנו לדירה... השאלות שלי הן: מה הסיכוי שהרוח שלה בבית? האם היא בהכרח שלילית? האם ניתן לחיות איתה? האם להתקין מזוזות? (נציין שהיא נוצריה ואולי זה יעצבן אותה או יזיק לה) אולי להתקין רק על חלק מהחדרים... האם ישנם דברים שכדאי להמנע מהם ע"מ לא להכעיס אותה? אני רוצה רק לציין שהסימנים המוזרים שדיברתי עליהם היו חיוביים כולם כך שאולי היא אינה בגישה שלילית. אני מבקש רק לציין שמעולם לא הייתי טיפוס מיסטי, רוחני או מרחף, אני בן 27 ועם 2 רגליים על הקרקע אז בבקשה תגובות ענייניות בלבד (אין לי בעיה גם לסרוק את התמונות במידה והדבר הכרחי) תודה לעוזרים :)

אני מאמין שיש לי פיתרון

בשלב הראשון הייתי ממליץ לך להתקין מזוזה רק על הדלת אם הינך מאמין ולראות את התוצאות בשלב השני הייתי ממליץ להסתובב עם נר בחדרים(הסברה אומרת שנר יכול לקשר בינינו לעולם הנשמות לכן אם יש נשמה בתוך הבית אז אתה תרגיש או תראה את נכחותה). יש סיכוי גדול שנשמה שנהרגה תמשיך להסתובב בביתה משום שיש לה מסר לתושבים החדשים או למשפחתה . נשמה אחת שמסתובבת בתוך בית פרשו כניסה לרוחות נוספות לכן יכול להיות שהיא נחמדה כמו שאתה מציין אך לשם האיזון העלולות להגיע גם כאלה שלא.

אורח2116

New member
יש מצב שיש נשמה.. שמה :

1. יש מצב שיש רוח בבית הזה. 2. המצב שלה לא טוב אם היא תקועה שמה. 3. להחיות? אתה לא הקב"ה. 4. להתקין מזוזה זה קשור ליהודים ולא לנוצרים . הרוח של נשמה יהודיה או נשמה של גויה , יש הבדל ברמות ובה שאפשר לעשות כאן בעולם הזה בשבילה ?

roaic

New member
נו מה זה השטויות האלה.נוצריה,יהודיה,גויה

מוסלמית!! כאשר אנו עוברים מהעולם הזה,כל המחיצות יורדות!! הנשמה היא לא "יהודיה" ,"נוצריה" , "מוסלמית"..וכל השטויות האלה. תבינו: את כל עיניין הלאום,דת ושאר ירקות ,אנחנו ,בני האדם,המצאנו ...כל התאולוגיות שלנו מבוססים על הדברים השקריים האלה. אז כל עוד אתם בגוף פיזי,אז סבבה...תמשיכו להאמין בזה. אבל לחשוב שאחרי שהנשמה נפרדת מהגוף הפיזי שלה,אז גם שם בעולם שמעבר,יש קיטלוגים לנשמה "יהודיה" ,נשמה "נוצריה"..ונשמה מוסלמית....זה כזו שטות. במציאות האולטימטיבית של "העולם שמעבר"...הנשמה מתגלה לעצמה כדבר הכי יפה וטהור שיכול להיות. (להבדיל מהשינאה,המופרדות והשוני שקיים בכדור הארץ שלנו). לימדו והשכילו קצת.

אורח2116

New member
אתה טועה בדבר אחד

עם ישראל הוא עם האמת עם תורת אמת בניגוד לדתות אחרות לכן הקב"ה בחר בנו מכל העמים האחרים אבל אתה צודק בדבר אחד , יהודי שלא מקיים תורה ומצוות עדיף לו להיות גוי , גוי לא נענש על זה שלא קיים תורה ומצוות אלא רק על 7 מצוות בני נוח בניגוד ליהודי שנשפט על 613 מצוות תורה ומצוות מצד לא תסורו, לכן יהודי שהיה צדיק בעולם דרגתו בעולם הרוחני הרבה יותר גבוה מגוי צדיק יהודי שהיה רשע בעולם דרגתו בעולם הרוחני הרבה פחות מגוי.

roaic

New member
זה מה שאתה חושב...ידידי היקר!!

כשאמרתי שכל הדתות זה דבר מסוכן...לזה בדיוק התכוונתי. ושאמרתי שכל התאולוגיות שהמציאו מאז שכדור הארץ הומצא.....לזה בדיוק התכוונתי. את מה שאתה חושב" העם הנבחר".......חושבים גם האמריקאים. וגם הערבים חושבים שהם ה "העם הנבחר". זה שהיהודים (אנחנו) מייחסים את זה גם לעצמינו...אז סבבה. אבל למה אתה חושב באמת שרק אנחנו "העם הנבחר"?? זה בדיוק מה שאני מנסה לומר לך. שבשעה שכולנו נגיע למעלה......כל המחיצות יוסרו....וכל נשמה תבין שהיא שלמה ומלאה. לכל נשמה יש את הזכות לבחור איך היא תמשיך את הגילגול. רק היא מחליטה. ובוא אני אחדש לך משהו...אדון כל יודע: אתה בהחלט בתור יהודי,יכול למצוא את עצמך (מבחירה) בגילגולים הבאים שלך...בתור אמרקאי שגר בדנוור. בכל מקרה,אני לא באתי לכאן כדי לשכנע אותך..משום שזה ויכוח חסר ערך. רק כשתגיע למעלה..תזכור את דבריי. ביי ביי לך

אורח2116

New member
כן אבל אני גם חשבתי כמוך...

עד שעשיתי מחקר לוגי ורציני ושכלי שאפשר להוכיח את היהדות כנכונה בלי הרבה מחשבה להשקיע היהדות איננה דת מסיונרית ורוצה שהיהודים יהיה כמו יהודים וגויים יעשו את 7 מצוות בני נוח

roaic

New member
חחח..זו בדיוק הטעות שלך..ידידי היקר

כדי לדעת על "המוות". כדי לפענח את הצפון הזה שנקרא "העולם הבא". כדי להגיע למצב של הבנה של "הנשמה". כדי בכלל להתחיל וללמוד על הנושא הזה...............אתה לא צריך לפנות למחקרים או לשכל . אינך יודע כמה המוח שלנו (בתור בני אנוש) מוגבל. אנחנו עוד לא רואים את התמונה בשלמותה,ולכן אי אפשר להסיק מסקנות,כל עוד אנחנו נמצאים בעולם הזה. לכן,ידידי היקר--המחקרים שלך מצויינים ,נכון לנקודת זמן הזו. ולרמה השכלית של בני האדם.(חכמים ככל שיהיו). כל הדתות (ללא יוצא מן הכלל),מרחיקות אותנו מהמטרה המקודשת שלשמה נשמתינו בחרה להיכנס לגוף הפיזי. כל הדתות (ללא יוצא מן הכלל),הושחתו ע"י בני האדם ואני מדבר איתך מימי האדם הקדמון.... כל הדתות (ללא יוצא מן הכלל) גורמות לכל המלחמות בעולם. כל הדתות (ללא יוצא מן הכלל) מוציאות את אלוהים או מייחסות לו תכונות של בן אנוש כמו :אל קנאי,אל נקמן,אל עם אגו,אל מעניש,וכו' וכו'............. אבל יבוא היום,שגם אתה תדע שאלוהים הוא הבורא של העולם המדהים הזה. שאלוהים הוא ישות נפלאה האוהבת את כל העמים שבעולם,ללא הבדל של גזע דת ומין. והכי חשוב שתדע שאלוהים הוא רם מעלה ורם דרג. והוא לא אוחז בכל התכונות שבני האדם הגועליים (סליחה על הביטוי) מחזיקים אצלם. אלוהים,הוא הרבה יותר "גדול" מאיתנו. הרבה יותר אוהב מאיתנו. הרבה יותר סולח מאיתנו לא שופט אותנו בזכותו באנו לעולם ונשמתינו נכנסה בגוף הפיזי,וזה רק תחילת התוכנית למסע של הנשמה. ומסע נשמתך יכול להיות בדיוק כמו המסע של נשמתו של איזה הולנדי בהולנד..או אמריקאי באמריקה. כרגע בחרת לך את העובדה שאתה "העם הנבחר"---יופי לך. אם זה עוזר לך להמשיך את חייך ומכניס לך מטרה לחיים....אז יופי לך. עלה והצלח. רק זכור: ביום שתגיע למעלה,זכור את שיחתנו. זה יכול לעזור לך הרבה. אתה פשוט פחות תתמהה..ותוכל להמשיך במסעה המופלא של נשמתך....לעבר ה.........(אתה תחליט) בהצלחה

אורח2116

New member
תקשיב..

ככה כל מה שאתה אומר זה מה שהיהדות אומרת על אלוקים הדתות האלה שאתה מדבר עליהם זה דתות שיצאו מהיהדות, האם ראיתי יהודים שעושים מסעות צלב? היהודים רק סבלו כל השנים שלהם בגלות ולפני כל העולם כל הזמן רוצה רק להרוג היהודים בבית במקדש מקריבים קורבנות(הנה אנחנו בסוכות) לכל 70 המלאכים שאחראים על הגווים שיהיה להם שפע(והיום אנחנו מתפללים במקום קורבנות). הנשמה היא רוחנית , אבל הדרך הרוחנית חייבת להתחיל באמת בצורה שכלית, לכן אדם שבוחר דרך רוחנית חייב לבחון אותו אם היא נכונה או שהיא המצאה או שבאה מדרך נכונה ועוותה, אני רוצה לדיין איתך שיחה רצינית , שיחה טובה דרך האי מייל: [email protected] שתדע לך שהיהדות היא הדת נפלאה והיא גם דת האמת רק אנחנו בתור ילדים שלא באנו משמה קיבלנו דברים לא נכונים על הדת היהודית.

roaic

New member
דרך המייל או פה זה אותו דבר...

אני לרגע לא אמרתי שמה שאתה מאמין בו הוא לא נכון. אני בהחלט חושב שאנחנו העם הנבחר. אבל אני גם בהחלט חושב שהאמריקאים הם עם נבחר..... ולגלות לך משהו??? אני חושב שגם השבדים. חחחחח אחרת,אני לא ממש מבין איך בדיוק מתקיימת "שבדיה" או "ארה"ב. כולנו "העם הנבחר" של אלוהים,בורא עולם. אתה לא יכול לגשת למושג "רוחניות".......דרך השכל. זה בלתי אפשרי. הרוחניות שוכנת בנשמה. והנשמה מקורה בתחושות ורגשות אמיתיים....ולא במחשבות או במה שאתה קורה להם "מוח" או "שכל". דיברת על רוחניות ופנית לשכל??? כבר לא פנית לדבר הזה שנקרא "רוחניות". כי מה לעשות....אנחנו,בני האדם,כ"כ מתקלקלים עם השנים (בעזרת הורינו ,החברים שלנו,הסביבה שלנו,הדת שלנו,הארץ שלנו) ועם השנים אנחנו נעשים פחות ופחות רוחניים,והנשמה מאבדת את הכיוון שלשמה היא באה לעולם הזה. ו..לא!! לא הגעת לעולם הזה לשמור שבת במשך 60-70 שנה. כמובן שהשבת ,כשבת היא דבר מבורך.....וזה מאוד חשוב שבן אדם יעשה לעצמו קצת "פאוזה" ...אחרי 6 ימים של עבודה ולחץ...... ואכן,יתכנס עם ביתו,משפחתו..עם עצמו (מי שרווק)...יפשפש במעשיו,ינוח...יצבור כוחות...ייראה איפה הוא היה בסדר,איפה לא היה בסדר.....קצת לתת לנשמה מנוחה מכל השבוע העמוס שהיא עוברת. ואם "ההנאה שלו" זה ללכת ולשבת בחוף הים עם ספר טוב (אני לא מדבר על ללכת לים ולהציץ למקלחות של הבחורות!! כן?? אז אני לא רואה שום בעיה,להדליק את האוטו ולנסוע לשם. (כל מה שעושה טוב לנשמה...אני מדגיש לנשמה). בסה"כ לנשמה יש תפקיד מאוד חשוב בחיינו.(מעבר לגוף הפיזי שלנו,שהוא כידוע לך....כלי לנשיאת הנשמה הנצחית שלנו). לכן מקומה של השבת ביהדות הוא חשוב. בדיוק כמו שיום א חשוב אצל האמריקאים בכנסיות. (אני לא מוצא שום הבדל. אתה בטוח תמצא.......). כפי אתה מבין,אני בטח לא נגד. אני ,להבדיל ממך,חושב שהנשמה שלי לא שונה מהנשמה של התורכי.(שוב!! אני מתכוון במהות שלה. אתה החלטת שאחרי מותך,אתה עולה למעלה,רואה את משה..נשפט.....הולך לגן עדן או גיהנום....ואלוהים ישמור. אז יופי לך: זה מה שתחווה למעלה אם ככה אתה חושב. אני פשוט אומר לך : חבל.

אורח2116

New member
אחי אתה טועה

שוב אני מדגיש וחוזר חשבתי כמוך פעם, אבל כל עוד אתה לא מאמין שהיה הר סיני(או יודע), אז אתה אומר מה הבעיה עם הגווים כולם אותו דבר מבחינה רוחנית וכולי למה לא להתחתן איתם וכדומה, נכון כל עוד היינו מדברים עכשיו לפני מעמד הר סיני אבל אחרי זה , הקב"ה קרא לבני ישראל שהם בני האבות אברהם יצחק ויעקוב, העם הנבחר, העם שנבחר לייצג את אלוקים בעולם, אפילו הדתות של הגווים לא מנסות לרגע להגיד שלא היה מעמד הר סיני כי זה היה לעיניי מיליוני אנשים. לכן אם אתה מאמין (שוב או יודע לוגית כמו שאני הגעתי והרבה אחרים), שהר סיני היה אתה מחוייב למה שהיה שמה, כי מהר סיני קיבלנו את המצוות והתורה(כמו שכתוב שמשנה אבות : "משה קיבל תורה מסיני ומסרה לאהרון ואהרון ליהושוע ויהושוע לזקנים ...") וזה אני יכול להוכיח, ואז מכאן להגיד שאנחנו אותו דבר לא ! אנחנו מחוייבים לדברים שונים , גווים יש להם 7 מצוות שקיבלו בני נוח שהם מצוות מוסריות(לא תרצח, לא תגנוב וכדומה) ועל זה הם מקבלים את השכר הרוחני שלהם בעולם הבא , אבל יהודי מחוייב לכל המצוות שנכתבו עוד מזמן הר סיני. אתה אמרת גם שבדים או אמריקאים הם עם נבחר , אז זהו שהם לא הם נבחר אבל הם חלק מהיצירה של הבורא , לכן כתוב "חביב אדם שנברא בצלם אלוקיו", לכן צריך לאהוב אותם גם ולשכנע אותם לקיים את 7 מצוות המוסריות שבמילא יתקבלו בכל העולם, ולא להפוך אותם ליהודים , לכן הם לא עם מובחר כל עוד היה מעמד הר סיני, כל הקטע של ישו או מוחמד או לא יודע מי הם השתמשו בהר סיני כקרש קפיצה הרי אי אפשר לשנות מאורע היסטורי שהיה בוודאות, לכן הם אמרו שעל זה נבנה איזה שהיא דת חדשה כאילו אלוקים החליף את החוקים חס ושלום, ולכן בגלל הקנאה שלהם לעם היהודי נוצר הדתות האלה שאומרות הנה אלוקים שינה את החוקים בשבילנו עם אמונה כלשהי של מישהו בחלום , האם על זה צריך לסמך אמונה? כמו שאמרתי אלוקים אוהב את כולם אבל קודם כל את עם ישראל כי עם ישראל משול לבניו ואנחנו קוראים לו אבא שבשמיים. אבל לגשת לעובדות שכליות בצורה שגשמית ולראות שאכן המטרה שלהם רוחני וגם כן לראות שאכן יש טעם גשמי ושכלי במצווה הרוחנית נכון אבל מה שיחזיר אותנו לרוחניות זה אדם שיחזור לאמת האמיתית ויבטח באבא שבשמיים ויקיים את מצוות השם. מי אמר שלא הגענו לשמור שבת? אתה? אבל אלוקים כתב "שמור וזכור את יום השבת" זה הספר החוקים שלו ולכן אנחנו בתור בניו המובחרים צריכים לציית לו. אתה לא רואה בעיה גשמית , אבל אלוקים שהוא יודע מה אתה האמיתי שלך שזה רוחני אומר לך שחילול שבת זה מאוד מאוד חמור ולכן שאתה מדליק את האוטו או כל דבר אחר אתה מקלל את הנשמה הטהורה שלך. "בסה"כ לנשמה יש תפקיד מאוד חשוב בחיינו" - אבל מה התפקיד?? מי קובע? לכן התורה קובעת את התפקיד המוגדר שתפקידו לשלוט בחומר ולהנאות ממנו רק לצורך קפיצה במדרגה רוחנית ולא ליפול ליצרים ולשליטה של החומר. "בדיוק כמו שיום א חשוב אצל האמריקאים בכנסיות. (אני לא מוצא שום הבדל. אתה בטוח תמצא.......) - דבר ראשון כתבת בעצמך זה יום ראשון , למה לא שבת?, מי אמר שאלוקים שינה את מה שהוא ביקש? ואם לא היה מעמד הר סיני למה בכלל לנוח כל 7 ימים? כנסיה איננה דומה כלל לבית כנסת , כנסיה יש שמה פסלים של ישו וכל מיני ציורים ואלוקים אמר לנו לא להשתחוות לכל מיני פסלים ובית כנסת הוא מאוד צנוע ופשוט לרוב לכן ההבדל בין כנסיה לבית כנסת - ענקי. "אני ,להבדיל ממך,חושב שהנשמה שלי לא שונה מהנשמה של התורכי.(שוב!! אני מתכוון במהות שלה. אתה החלטת שאחרי מותך,אתה עולה למעלה,רואה את משה..נשפט.....הולך לגן עדן או גיהנום....ואלוהים ישמור. אז יופי לך: זה מה שתחווה למעלה אם ככה אתה חושב. אני פשוט אומר לך : חבל. " - אתה חושב שהנשמה שלך דומה לתורכי אבל מי אמר? אתה? ואם אלוקים חושב אחרת? ולגבי גן עדן או גיהנום , שוב אני קיבלתי מצוות אמיתית במאורע אמיתי בהיסטוריה אנחנו הבנים של בורא עולם ולכן יש לנו יותר אחריות מכל אדם אחר, ואלוקים קובע מה טוב ומה רע לא בני אדם המקולקלים מטבעם.

roaic

New member
טוב

יש בינינו פערים היסטריים...ותהום עמוקה פעורה בין שנינו. איש איש באמונתו יחיה. אני נגד כל הדתות. כולל הדת היהודית ששמה את אלוהים כאל קנאי,וכמישהו שצריך לפחד ממנו. אני אוהב את אלוהים אהבת נפש ולא פוחד ממנו,כלל וכלל. להיפך,הוא עוזר לי בכל יום. ועל כך אני מודה לו,עוד לפני שבכלל ביקשתי ממנו משהו. ואגב: אתה באמת חושב שכל היהודים (בוא נדבר בארץ),מאמינים בתנ"ך???....חחחח. הצחקת אותי. אז בסדר...צמים ביום כיפור,עושים ראש השנה,בונים סוכה....ובלה בלה בלה. אבל אתה באמת חושב שכל היהודים פה (אני מדבר על החילוניים),מאמינים ב 100 אחוז בתנ"ך?? אז אני אומר לך "לא"!!!!! זה נשמע מצמרר נכון?? וכל יהודי (שהוא לא דתי..אבל מסורתי ושומר מסורת ובלה בלה בלה),אם תבוא ותשאל אותו אם הוא מאמין באלוהים..הוא יגיד לך בוודאי שכן. ואם הוא מאמין בתנ"ך??....בוודאי ..............................איזו שאלה..הוא יגיד לך. בוודאי שאני מאמין. ואני אומר לך,שזה קישקוש מקושקש. והוא לא מאמין בשיט. כי אם הוא היה מאמין בתנ"ך במאת האחוזים (כפי שאתה מאמין בזה),אז הוא היה הולך ומתפלל,הוא היה מברך על כל מה שהוא אוכל...הוא היה מניח תפילין כל בוקר (נו בסדר..יש כאלה שמניחים פעם ביום תפילין..ואחרי זה הולכים לרצוח...חחח)-- ובקיצור..הוא היה מתנהג כמו אחד שבאמת באמת באמת באמת מאמין בתנ"ך. כל עוד הוא לא עושה את זה. ולוקח מה שבא לו מ"התנ"ך" הזה ...זה אומר שאפילו אנחנו,היהודים,לא ממש מאמינים בתנ"ך במאת האחוזים. כמובן,שאף חילוני מסורתי לא יגיד לך דבר כזה. חס וחלילה!! חס ושלום!! אבל מספיק להסתכל במעשים של כל אחד ואחד מהם...כדי להבין שאילו הם היו מאמינים בתנ"ך,ובמה שכתוב בו במאת האחוזים..ובלי פיקפוק (כי הרי זה הספר הכי קדוש בעולם..נכון??).....הם היו נוהגים ומתנהגים אחרת.( ו...לא. אני לא מתכוון לחילונים שלא מאמינים באלוהים. אני מדבר דווקא על היהודים החילונים שמאוד מאוד מאוד מסורתיים!! אז עזוב אותך משטויות. עובדה שגם בתנ"ך יש דברים שאנחנו לוקחים איתנו עובדה שגם בתנ"ך יש דברים שנראים לנו הגיוניים ויש דברים שלא עובדה שגם בתנ"ך נראה לנו שיש לפעמים דברים מוגזמים. ועובדה שגם בתנ"ך יכולים להיות סילופים אחרי אלפי אלפי שנים. רק לפני שנה..אחרי 10 שנים שיצחק רבין נרצח...אני כבר שומע כאלה שאומרים שיצחק רבין לא נרצח.(בוא לא ניכנס לויכוח הזה). אבל..אני יכול לומר לך בוודאות,שאני הייתי באותו יום בכיכר וראיתי את רבין נרצח!!!!ראיתי את כל הבלגן שהיה. אז מה יחשבו הילדים שלנו..שיוולדו בעוד 200 שנה..אתה חושב?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלק יאמינו שרבין נרצח...חלק יספרו להם שזה שטות....חלק מההורים יתנו להם לקרוא ספרים שמתעדים את אותו יום...וחלק מההורים יתנו לילדים שלהם ספרים שמוכיחים,לכאורה,שלא היה רצח ובלה בלה בלה...... והנה לך סיפור אמיתי,שעם השנים (אחרי 300 שנה נגיד....)---לא ממש יהיה ברור אם "נרצח רה"מ בישראל". אז מה לך ולתנ"ך?? הכל שם נכון? הכל שם אמת? הכל שם חף מאינטרסים?? תעשה לי טובה. הנשמה שלנו לעולם לא משקרת...ואני יודע את מה שאני יודע. שתגיע לידיעה שלי...תוכל להתחבר למה שאני יודע. בהצלחה לך

אורח2116

New member
נכון בגלל זה אנחנו מדיינים:

"איש איש באמונתו יחיה" - זה משפט שעוות עם השנים זה היה "צדיק באמונתו יחיה" שנכתב על חבקוק הנביא. http://www.safa-ivrit.org/expressions/more.php "אני נגד כל הדתות. כולל הדת היהודית ששמה את אלוהים כאל קנאי,וכמישהו שצריך לפחד ממנו. אני אוהב את אלוהים אהבת נפש ולא פוחד ממנו,כלל וכלל. להיפך,הוא עוזר לי בכל יום. ועל כך אני מודה לו,עוד לפני שבכלל ביקשתי ממנו משהו" - א. נגד כל הדתות אבל מאיפה אתה יודע מה הקב"ה רוצה מה הוא ביקש לעשות?, אלוקים לא רק אל קנא , יש לו כמה פנים אנחנו בתור בניו מכירים את כל הבנים , אנחנו אומרים "אל רחום וחנון ארך אפיים ורב חסד ואמת" - לפחד זה הדרגה הכי נמוכה באמונה וכך גם כותב הרמב"ם הוא כותב שכולנו צריכים לשאוף לאהבה כמו שאומרים בקריאת שמע "ואהבת את השם אלוקיך בכל לבבך בכל נפשך ובכל מאדך...", טוב מאוד שאתה אוהב את אלוקים האם אתה מקיים את מה שהוא רוצה שתעשה בעולם? "ואגב: אתה באמת חושב שכל היהודים (בוא נדבר בארץ),מאמינים בתנ"ך???....חחחח. הצחקת אותי. אז בסדר...צמים ביום כיפור,עושים ראש השנה,בונים סוכה....ובלה בלה בלה. אבל אתה באמת חושב שכל היהודים פה (אני מדבר על החילוניים),מאמינים ב 100 אחוז בתנ"ך?? אז אני אומר לך "לא"!!!!! זה נשמע מצמרר נכון?? וכל יהודי (שהוא לא דתי..אבל מסורתי ושומר מסורת ובלה בלה בלה),אם תבוא ותשאל אותו אם הוא מאמין באלוהים..הוא יגיד לך בוודאי שכן. ואם הוא מאמין בתנ"ך??....בוודאי ..............................איזו שאלה..הוא יגיד לך. בוודאי שאני מאמין. ואני אומר לך,שזה קישקוש מקושקש. והוא לא מאמין בשיט. כי אם הוא היה מאמין בתנ"ך במאת האחוזים (כפי שאתה מאמין בזה),אז הוא היה הולך ומתפלל,הוא היה מברך על כל מה שהוא אוכל...הוא היה מניח תפילין כל בוקר (נו בסדר..יש כאלה שמניחים פעם ביום תפילין..ואחרי זה הולכים לרצוח...חחח)-- ובקיצור..הוא היה מתנהג כמו אחד שבאמת באמת באמת באמת מאמין בתנ"ך. כל עוד הוא לא עושה את זה. ולוקח מה שבא לו מ"התנ"ך" הזה ...זה אומר שאפילו אנחנו,היהודים,לא ממש מאמינים בתנ"ך במאת האחוזים." - לצערי אתה צודק רוב היהודים לא מקיימים את מה השם נתן אבל מאמינים פה ושם בתורה ובתנ"ך (כמו אחד מאמין ב10 הדיברות ומקיים חצי מהם) קיצור כל אחד לצערי הרב לוקח מה שבא לו כמו שאמרת , וגם בתורה שבעל פה יש חלק שכופרים שניתנה גם היא ע"י אלוקים, לצערי הרב היהודים שכחו מי הם , וצריך להעיר אותם, גם אני התעוררתי ברוך השם רק , אבל רק בחסדי השם. קיצור אנחנו בתור יהודים צריכים לקיים מצווה קלה כחמורה כמו שכתוב, ולקרב אנשים לאבינו בשמיים, לתורת האמת ! מי שמניח תפילין ורוצח לא סותר את זה שהוא יקבל שכר על התפילין ויענש על הרצח. על במשקל מדויק של הקב"ה. "עובדה שגם בתנ"ך יש דברים שאנחנו לוקחים איתנו עובדה שגם בתנ"ך יש דברים שנראים לנו הגיוניים ויש דברים שלא עובדה שגם בתנ"ך נראה לנו שיש לפעמים דברים מוגזמים. ועובדה שגם בתנ"ך יכולים להיות סילופים אחרי אלפי אלפי שנים. רק לפני שנה..אחרי 10 שנים שיצחק רבין נרצח...אני כבר שומע כאלה שאומרים שיצחק רבין לא נרצח.(בוא לא ניכנס לויכוח הזה)" - פה אתה טועה התנ"ך לא ספר היסטוריה ולכן סילופים וכדומה יכול להיות רק בספר היסטוריה של אנשים , אבל פה מדובר בתורה של עם שעברה מדור לדור וזה בעצם ההוכחה הכי עצומה לקב"ה שאסור לשנות כלום ממנה והיא מועתקת בצורה מדויקת מדור לדור שים לב שבבית כנסת ספרדי ואשכנזי יש את אותו ספר תורה עם אותם האותיות בדיוק, 2000 שנה הם לא הכירו זה את זה איך זה יכול להיות?? זה רק מראה על האותנתיות של הספר. כל מה שבספר תורה תנ"ך כתובים וש"ס זה אמת וצריך לחקור אם באמת זה אמת לכן חז"ל וכדומה חקרו בצורה מאוד מאוד מקצועית. היום יש אנשים שמכחישים את השואה , אז מה תגיד להם, לצערי מצידי היום להכחיש את מעמד הר סיני זה אותו דבר כמו להכחיש את השואה , שמעמד הר סיני יותר עובדתי בשטח מהשואה.

קודם כל תנחומי לגבי בעלת הדירה

ושנית נראה כי היא עסקה במאגיה אבל אין בנוכחותה להזיק היא הגיעה לדירה מפני שזו השנה שלה והיא עדיין נוכחת בבית ברוחה, ראשית היתי מציעה לשים מזוזות בכל חדרי הבית אין קשר בין היות המנוחה נוצריה למזוזות, מעבר לזה הייתי מציעה להפטר או להציע לבנה להפטר מתמונות וחפצים אינטימיים או אישיים מידי, כי אם אתה נוגע לה בדברים יכול להיות שהיא תתרגז. לגבי הכלבה, אין זה חדש וזה כבר ידוע שלבעלי חיים שמיעה וראיה המאפשרת להם לצפות ביישויות ביתר קלות אם תרגיע את הכלבה היא תפסיק תגיד לה שאין מה לפחד ושהכל בסדר, אל תשכח שהכלבה גם מגוננת עלייך מפני הפחד שלך. מעבר לכך אני לא הייתי מציעה לעשות גירוש רוחות אבל מה שכן תוודא מה הייתה סיבת המוות של המנוחה, עדכן אותנו במתרחש ואשמח לעזור אם המצב נהיה רע או מחריף.
לינוי

Dark faith

New member
מסכימה עם לילי,

הייתי מוסיפה בנוסף, קטורת ונרות- יותר בשביל ההרגשה האישית שלך והשלווה.

למעלה