רוח (?) בבית

Yuval195

New member
רוח (?) בבית

היי,
לא ידעתי כ"כ לאן להפנות את העניין הזה או אם זה הפורום המתאים.
קוראים לי יובל, אני חיילת וכרגע גרה בבית של ההורים. אני לא בנאדם רוחני, אבל אני כן מרגישה נוכחות של, לא יודעת איך לקרוא לזה, רוחות?
כבר תקופה שאני מרגישה את זה בבית שלי, ולפני כמה חודשים הייתי לבד בבית כמה ימים וקרו דברים מוזרים - מכשירים נכבו פתאום, דברים השמיעו קולות או צפצופים. זה הלחיץ אותי ממש.
אומרים שכלבים רואים רוחות, ואם כן אז אני בטוחה שהכלבים שלי רואים אותם. או שהם נובחים לאוויר, או שהם מסתכלים על שום דבר ועוקבים אחריו.
המשפחה שלי כמובן חושבת שאני מדברת שטויות ושלכל דבר יש הסבר הגיוני, והם לא מוכנים לשמוע את הטענות שלי. זה דבר שמפתיע אותי כי אמא שלי כל הזמן מספרת על קרובי משפחה שנפטרו שבאים לה בחלום ומנסים לתת לה מסרים.
הלילה/הבוקר קרה הדבר הכי מוזר עד עכשיו. אמא שלי שלחה לי בצהריים הודעה "את עשית רעש במטבח בבוקר?". אמרתי לה שלא, ישנתי. היא אמרה שהיא שמעה מישהו מכין קפה, והיא שמעה את הכפית מסתובבת בתוך הכוס. שאלתי אותה באיזה שעה זה היה, ומסתבר לי אח"כ (לפי הודעות ששלחתי בוואצאפ) שבדיוק באותה שעה התעוררתי מסיבה לא ידועה (יקיצה טבעית או משהו אחר?).
אמרתי לה, שוב, ששווה להביא מתקשר, אבל היא אטומה ורק צוחקת אבל לא מוצאת לזה הסבר הגיוני.

אני מרגישה שמישהו רוצה להגיד לנו משהו, אני רוצה לדעת מי ומה. אבל אני לא מבינה בנושא הזה ואין לי מושג מה לעשות. אם זה היה באחריותי, כבר מזמן הייתי מביאה לבית איזה מדיום, אבל זו לא בחירה שלי.

אשמח לעזרה :)

lana244

New member
היי!

יש מצב שזה נשמות של אנשים ואנרגיות
כל עוד הן אנרגיות טובות, שלא משפיעות עלייךצלרעה זה כנראה בסדר
אישית חושבת שזה מן שעון מעורר, שמנסים להגיד לך ולאמא שלך "היי! יש עוד הרבה ממה שנראה לעין" מן מכת התעוררות רוחנית.
והחלומות שלה על קרובי משפחה הם באמת מסרים שמנסים לתת לה
אני לא האמנתי ולא הייתי רוחנית, עד שאבא שלי היה מגיע אליי באופן די קבוע בחלומות ואז זה פתח לי את העיניים לעולם הרוח.
לגבי מדיום, אני אישית לא יודעת אבל תוכלי לשאןל את רותי- מנהלת הקבוצה
שהיא מתקשרת נפלאה אולי היא תוכל לעזור יותר ממני :)
לא חושבת שיש על מה להלחץ, לדעתי זה דווקא סימן טוב

Yuval195

New member
תודה!

אני ממש רוצה להיכנס לקטע הרוחני ולקבל למשל מסרים בחלומות כמוך מאבא שלך, בגלל זה אני רוצה לפתח את העניין של האנרגיה בבית, מין "קצה חוט" כזה

lana244

New member
היי!

יש מצב שזה נשמות של אנשים ואנרגיות
כל עוד הן אנרגיות טובות, שלא משפיעות עלייךצלרעה זה כנראה בסדר
אישית חושבת שזה מן שעון מעורר, שמנסים להגיד לך ולאמא שלך "היי! יש עוד הרבה ממה שנראה לעין" מן מכת התעוררות רוחנית.
והחלומות שלה על קרובי משפחה הם באמת מסרים שמנסים לתת לה
אני לא האמנתי ולא הייתי רוחנית, עד שאבא שלי היה מגיע אליי באופן די קבוע בחלומות ואז זה פתח לי את העיניים לעולם הרוח.
לגבי מדיום, אני אישית לא יודעת אבל תוכלי לשאןל את רותי- מנהלת הקבוצה
שהיא מתקשרת נפלאה אולי היא תוכל לעזור יותר ממני :)
לא חושבת שיש על מה להלחץ, לדעתי זה דווקא סימן טוב

מה שסיפרת בהחלט אופייני לרוחות

את צריכה לבדוק למה הרוח הגיעה והאם היא טובה או רעה.
אני חושבת שתביאי מדיום גם בלי לשאול את ההורים שלך.
את צריכה לפתור את הבעיה אם זו רוח טובה היא עדיין יכולה להפחיד
כי זה לא נעים שחפצים זזים בבית ומפחידים את הדיירים.
אם יש טעם וסיבה לבואה כדי לדעת .
אל תחכי לאישור ההורים כי זה בהחלט יכול להפוך למדרון חלקלק והאירועים יכולים לקבל אופי יותר מוקצן אם לא תפתרי את הבעיה כשהיא באיבה.
ובכלל נשמות צריכות לנוח למעלה ולא לעשות בעיות למטה זה סדר הדברים הנכון

אני מקווה שלא עושים אצליכם סינאנסים בבית כי זה גם גורם

שמעורר רוחות מרבצם...ופותח שער לדברים על טבעיים ולא תמיד חיוביים ורצויים להכנס... לכן סיאנס אסור אגב

כדי=כדאי ( ואגב מסיפורים הרבה מקרים מסלימים אחר כך

עד כדי ראיית הרוח לכן לטפל בזה עכשיו לא לחכות) אל תחכי שאמא שלך תתחיל לראות ספלים מעופפים וכדומה

Yuval195

New member
וואו נזכרתי שבאמת קרה דבר כזה

יש לנו צלחות שתלויות על הקירות, ולפני איזה שנה אמא שלי ישבה בבית, אני חושבת שהיא דיברה על סבא או על סבתא שלי לא זוכרת, ופתאום 3 צלחות נפלו ונשברו. אני נזכרת עכשיו שגם הרבה פעמים יוצא שהתמונה של סבא שלי שעל השידה בסלון נופלת ונשברת. לא הכרתי אותו אז אני לא יודעת מה יכול להיות הסיפור.
אני אראה לה את מה שכתבת, אני מקווה שזה ילחיץ אותה והיא תסכים לעשות עם זה משהו. הזכרתי לה את זה שוב הערב והיא התחמקה ואמרה שהיא דמיינה את מה שקרה בבוקר.
&nbsp
תודה רבה רבה!

לא ניסיתי להפחיד

למרות שיש לי סיפורים מפחידים בשפע ( כי אני אוהבת את זה )
בכלל היעוד שלי לדעתי היה צריך להיות להפחיד אנשים לפני השינה.

דווקא חסכתי לך פרטים נחמדים מסיפורים אקזוטיים אחרים אבל כן לכו למדיום או מומחית אחרת. אם צריך אפילו כמה מומחים. אולי זה לא מקרה רציני פשוט לדעתי לא צריך להזניח את זה זה הכל

רותי 11

New member
Yuval195 היקרה

כפי שציינת את מצליחה לחוש ישויות שלא בגוף
יש מצב לפי מה שאת מספרת שאכן יש נשמה
(אנחנו קוראים לזה רוח רפאים) שהיא תקועה
אצלכם בבית מסיבה מסויימת בגדול מה שעליך
לעשות זה פשוט מאוד כשאת חשה את אותה "רוח"
פשוט תפני אליה ותשאלי אותה מה רצונה ולמה היא
תקועה אצלכם בבית. תעשי את זה ואם תקבלי תשובות
(היא כמובן תענה לך) תספרי לנו ואני אומר לך מה לעשות
בהמשך.
בכל מקרה שווה לדעת את ההיסטוריה של הבית כמה
זמן אתם גרים שם ומי גר לפניכם שם? וכמה זמן את
מרגישה את אותה נשמה.

א

Yuval195

New member
אני אנסה, תודה

אנחנו הראשונים שגרים בבית הזה כבר יותר מ20 שנה. אני חושבת שזה התחיל אחרי שסבתא שלי נפטרה לפני כמה שנים. אני לא בטוחה בזה, אף פעם לא שמתי לב לנקודה שבה זה התחיל. תמיד היה לי את הפחד הזה בתור ילדה מרוחות, אז אני לא יודעת מתי זה היה אמיתי ומתי סתם פחד של ילדה קטנה.
אעדכן אם תהיה התפתחות

רותי 11

New member
יופי תודה - באמת יכול להיות שזה קשור

לסבתא שלך ולחלומות של אמא שלך

למעלה