רוח הדברים שנשמעים בתקשורים שונים:

סיריוס1

New member
רוח הדברים שנשמעים בתקשורים שונים:

כאשר נכנסתי לאתרים שמתקשרים את המלאך מטטרון, קראתי קריאות רבות לאהבה ללא תנאי והתעלמות משיפוטיות. הגישה הזאת של אהבה ללא תנאי ללא שיפוטיות מאוד מאוד מגיע מאור של חסד לבן ואוהב בכל תנאי כל דבר, ללא יותא מהכלל. אני חייב לציין שזה בהתחלה נראה יפה מאוד ומאיר לב ונשמה, אולם, אז, חשבתי, הכיצד אוותר על שיפוטיות ? הכיצד לא אלך בדרך הממוצעת ? האם נהיה אוהבים הכל מהכל בכל תנאי ? האם לא יהיו לי גבולות של "עד כאן" ? אז, פתאום, נראו לי הדברים כהבל שאינו מראה את רוחו של מטטרון אלה את רוחו של זה האומר לתת את הלחי השניה בכל מצב ותמיד ולסמוך על הבורא שישנה אותו לטובה. חסד מוחלט. לא יכולתי להמשיך לקרא את אותו תקשור עוד. הייתי חייב למצוא תקשור של מטטרון ברוח יותר מתאימה לחנוך המקראי, חנוך שמתאר את העולם כמו שאר נביאי ישראל, לא הכל בחסד מוחלט, יש מצד זה ויש מצד זה. חיפשתי ומצאתי תקשורים אחרים של מטטרון. יש תקשורים שהם לאחר סינון או שאינם מגלים את הצד "האנושי" של מטטרון ויש תקשורים שמגלים רק את הצד הלא "אנושי" שלו, קרי: "רוח חסד בלבד". מוזר, כאשר יש תקשורים שיש בהם הן מצד זה והן מצד זה, הם לא נשמעים טוב ולא כל כך רוצים לקרא אותם או ללכת אחרי אומריהם... אומר רק שמזל שלא סוקלים את נביאי החורבן של ימינו, אחרת הייתי סקול לאחר תקשורים לגבי היבט המלחמות בעולם... קישור:

סיריוס1

New member
לעיתים, צריך לקום ולקרא את הקריאה...

...להתעורר ולתקן את מה שקורה ! א. חינוך (מגן ועד תואר ראשון: חינם) ב. בטחון (כולל שמירה על פערים חברתיים סבירים, חופש אזרחי) ג. בריאות (הגנה על חינם לכל) ד. איכות סביבה (מחיקת 19 מוקדי הזיהום הראשיים בחופי ונחלי ישראל, מניעת תיעוש מזהם) ה.תרבות (הגנה על צביון ישראלי/יהודי) ו. מדע ותעשייה (הבאת השקעות מחברות גלובליות) ז. וכל השאר: גמיש. צריך סדר עדיפויות מתוקן. זהו הסדר שאני מציע לקיים במדינתנו. ואז אנחנו נהיה עם הרבה מאוד:
כביטוי חומרי של ברכת צדקתנו... הייתי חייב להתבטא. תודה.

למעלה