רוח המדבר

רוח המדבר

אני מציעה לפנות לרוח המדבר ולהנהלת הפורומים אני חושבת שהוא מתאים הוא עוסק בתחום איש שיחה ואנחנו מכירים אותו טל עוזי דירסט מה דעתכם?
האתר שלו NLP

וואוו אישה,למה את מחכה?

אכן,יכול להיות מאד! מיקי יכול להתאים לתפקיד הזה...אוהב לדבר,אפילו יותר ממני.... ומתעסק בתחום שיש לו עניין אולי,דרך הפורום,לקדם את ענייניו,וזה לגיטימי בפורטל "תפוז"! מבחינתי,רוצי לדבר איתו! אם לא,אני מוכן באהבה,לשוחח איתו כבר היום,טלפונית! מה אתם אומרים? תודה אישה,מה דעתכם,האחרים כאן.....

העברתי את שתי ההצעות שלכם

רוח מדבר, והמכתב שלך. אם אתם רוצים להוסיף עוד פניות אישיות, אז קדימה. בכל מקרה הדברים יבדקו לגופם...

סמסרה1

New member
מה קורה כאן?

היי לכם כנראה שאני לא בעיניינים, מה קורה כאן? מה, אביבה את נוטשת אותנו? השתגעת?

Deerest

New member
קצר ולעניין

אני לא "כאן" כי טוב לי ואני לא "לא כאן" כי רע לי. אני כאן וגם איפשהו שם, אני בכל מקום בלי לראות "טוב" או "רע", "רעש" או "שקט"... לא משנה לי מי המנהל/ת כאן. חשוב לי מאד שיהיה לי עם מי לדבר כאן.

אצלי זה הפוך!

משנה לי מי נמצא כאן! משנה לי מי המנהלת כאן! אני כאן כי טוב לי, ואני לא כאן,כשלא טוב לי, ובכל זאת אני כאן,שם,ובכל מקום שבעולם,(מזכיר לי את השיר של קישקשתא) וכל זה,כי אני מסכים עם השורה האחרונה שלך... ולסיום אומר,שאתה אף פעם לא עשית עלי רושם של רחפן,נהפוכו!

דיברתי היום בבוקר עם מיקי/רוח מדבר!

התקשרתי אליו בבוקר,והבחור לא בעניין נהול הפורום, הוא בחור נחמד,מיקי,עסוק עם NLP, תודה אישה על הרעיון!

שלומות ידידי

דבר ראשון המון תודה לכם על שחשבתם עלי לניהול הפורום, זה בהחלט מחמיא (אם כי מי אמר שאני אוהב לדבר הרבה????
) דבר שני, חשבתי על זה ואני אשמח לנהל את הפורום בעניין הזה אני גם אשמח לעזרה מצידכם בנושא.. מה אתם אומרים? מיקי רוח מדבר

מיקי,אני שמח שקיבלת החלטה

איזה עזרה אתה צריך על מנת לנהל את הפורום? במה נוכל אנו לעזור לך? תבקש,ואנחנו נעשה את המקסימום... בסופו של דבר חוץ מההכשר של תפוז,יש כאן אחריות,לענות לשאלות כמו גם תהיות של אורחים וגולשים קבועים. מיקי,תתחיל לזוז..

אשמח שתהיה יד ימיני

דירסט יד שמאלי אישה אורחת יד קידמי טל יד אחורי
מיקי

אין לי הרבה מה להוסיף משלי!

מכירים אותי כאן, אני בדרך כלל שקוף... ייתכן וזה יקרה גם איתך, בעוד 12,457,000 מילים,או יותר,שתכתוב... אולי אני טועה, הנה,יש לך קצה חוט,תוכל לנסות להוסיף,או אולי "לתקן" את ההשקפה שלי. תמיד רציתי לשמוע יותר על NLP,ועכשיו אני בטוח שאתה טתפטף יותר מידע, ובכלל,בטח זה יכנס בכל מיני הקשרים.. סבבה,רק טוב יצא מזה,לפחות לי!

חלילה שאני אנסה אפילו

ל'תקן' אותך ו/או את השקפתך. אתה פועל באופן יוצא מן הכלל. כמו כל אחד אחר, משום כך אני לא אף אחד שיכול לבוא ולשפוט אם ההשקפה שלך מתוקנת או מקולקלת היינו - חיובית או שלילית. האמת היא שהיות שמה שאתה חושב זו דעתך ומה שאני חושב זו דעתי והדעה של שנינו מבוססת על ניסיון החיים שלנו, לא אתה ולא אני יכולים להיות שופטים באמת טובים. לעומת זאת, אנו יכולים לתת ליקום הפיזי להיות השופט. למה שאנו רואים תכלס בתוצאות שלנו - להיות השופט של גישתנו/התנהגותינו/פעולותינו/השקפותינו וכד'... יום נפלא מיקי

WALLA,מיקי,ואז יהיה ניתן לאמר ש:

הדיעה שלנו לא "שווה",שום דבר,כי היא נשארת רק דיעה. נשאלת השאלה,האם לתת גושפנקא למי שהוא דמות התייחסות עבורינו? כי היקום היטיב עימו... לדעתי התשובה לשאלה ששאלתי היא חיובית,אבל בע'מ... בע'מ,כי אני זה לא הוא,והוא זה לא אני! אז בשביל מה אנחנו מעבירים דעות,מיקי? לא יודע,שאלות של בוקר... בוקר טוב מיקי,אנחנו מתחילים להמריא אל על..

לדעתי = מילת המפתח

אנו מחליפים דעות, כי לכל אחד מאיתנו יש מה ללמוד ומה ללמד. אני סובר שאנשים כמוך וכמוני לומדים הרבה דרך התדיינות והעמדת דעות שונות לפעמים. כי אם שנינו אומרים את אותו הדבר, שם נגמרה ההיתדיינות והיות ששנינו אוהבים לדבר - שם יגמרו לנו המילים. ומה ישאר אז? רק אהבה נקיה? איכפתיות? ואיך נביא את האיכפתיות הזו לידי ביטוי? הרי רוב אנשי הפורומים הם אנשי מילים ... לא? יום נפלא מיקי

מיקי,אצלי המפתח תמיד בסטארטר!

אתה נותן זיק של כוונה,ואני הולך איתך לאן שאתה רוצה... אתה אדם מעניין,ותמיד שוחחנו כאן באריכות,... לכן ישנה סבירות שאתה צודק בדבריך,ואני רק תועה,כי אני בינתיים תוהה... איתכם ביחד! סבבה.

תודה על המחמאות ../images/Emo13.gif

כל מה שאני רוצה לעשות עבורי זה לשים סימני שאלה, כי את סימני הקריאה כבר יש לי
מיקי

נועָה

New member
מיקי, מסכימה איתך לגמרי. ../images/Emo45.gif

אבל בנוסף, הייתי רוצה (לא יודעת אם זה אפשרי, אבל אומרת-מספרת לך את החלום שלי) שיהיה מישהו שיכוון אותי לעבר השגת המטרות שלי. שאני לא אתברבר בדרך סתם, בדיונים שלא מובילים אותי לשומקום ושהם מעגל סגור עבורי. בסדר, אז למדתי עוד משהו. אבל אני מחפשת ללמוד את המשהו המהותי עבורי. זה שיפעיל אצלי את הכפתור הנכון שלי. אני לא נמצאת באיזשהו מקום רק עבור התרגול האינטלקטואלי שלי. גם. אבל אם זה רק זה, זה משאיר אותי תקועה. זותומרת, שונים זה אחלה. זה משלים. אבל צריך גם דומים - כי זה מחזק, תומך, מעודד ומעיף קדימה.

Deerest

New member
תוספת למתכון

לשונים ולדומים הייתי מוסיף גם את הכיוון אליו מופנות הפנים שלהם. דומה שנמצא מולי תוקע אלף מונים משונה שנמצא לצידי.

נועָה

New member
כן, זה נכון ../images/Emo45.gif מאוד

ואתה מצרף עכשיו נפלא את כל המרכיבים של הפאזל שלך. אם אתם דומים אבל שונים בכיוון שאליו אתם נוסעים, אז אתם כבר לא דומים. מצב ההתפתחות שלכם נמצא במקום אחר. אתם לא נמצאים באותה רמת התפתחות. אם אני רוצה להגיע לבנימינה, זה לא יהיה נכון עבורי לקחת את הרכבת שמובילה לרחובות. כי אז, גם כל התחנות שבדרך הן טעות. למרות שאולי הנוף המשתקף מחלון הרכבת יכול להיות יפהפה בשני המקרים. אם אתם שונים ובכל זאת שניכם עולים לרכבת שלוקחת לבנימינה ומגיעים לבנימינה בהרמוניה, זה אחלה. אבל מנסיוני זה מתאים יותר בסיבוב הראשון של החיים. כשאתה כבר מפותח יותר אתה צריך בשני את השונה, אבל זקוק שתהיה בו כמות גדולה יותר של הדומה. ובקשר לשונה - לא הייתי מסוגלת לחיות כל הזמן עם מישהי שהיא בדיוק כמוני...

למעלה