רוטב בשמל.......
קודם כל זאת אני, טל של שחר, משתמשת בשם של אחי. כבר שאלתי לפני מספר שבועות ואפילו הכנתי, אבל מה לעשות עם הגיל מתגברת גם הסניליות ... אני מכינה לזניה עם רוטב בשמל, אני יודעת ששלשת מרכיבי הרוטב (למעט תבלינים) הם חמאה, חלב וקמח. אז איך זה הולך? חמאה וקמח מבשלים ומוסיפים חלב או שאולי מבשלים חמאה וחלב ואז מוסיפים את הקמח? תודה למי שעונה , אני ממש צריכה את זה בקרוב. טל
קודם כל זאת אני, טל של שחר, משתמשת בשם של אחי. כבר שאלתי לפני מספר שבועות ואפילו הכנתי, אבל מה לעשות עם הגיל מתגברת גם הסניליות ... אני מכינה לזניה עם רוטב בשמל, אני יודעת ששלשת מרכיבי הרוטב (למעט תבלינים) הם חמאה, חלב וקמח. אז איך זה הולך? חמאה וקמח מבשלים ומוסיפים חלב או שאולי מבשלים חמאה וחלב ואז מוסיפים את הקמח? תודה למי שעונה , אני ממש צריכה את זה בקרוב. טל