רוטב ורוד
זה באמת עגבניות ושמנת. אני מכינה אותו כל פעם אחרת כשהמוטיב החוזר זה השמנת לבישול (לא שמנת מתוקה) והעגבניות המרוסקות. לתיבול - בזיליקום, שום, פלפל שחור, בצל וכו´ - כמו רוטב פסטה/פיצה רגיל. מבחינת כמויות - קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות (500 גר´ אני חושבת) עם קופסה של 250 מ"ל שמנת לבישול - וזה יוצא ורוד!!! דרך אגב - הכנתי אתמול פסטה עם רוטב עגבניות והשתמשתי בעגבניות שרי שקילפתי וריסקתי (הן הבשילו מדי ורוטב היה האלטרנטיבה היחידה) - זה יוצא ממש מוצלח. כנראה שהעגבניות שרי יותר עדינות. צחי בוקששתר אמר בתוכנית שלו לפני כמה שבועות שניתן להשיג עגבניות שרי מרוסקות בקופסת שימורים (כמו העגבניות הרגילות) - עוד לא חיפשתי אבל רשמתי לי לקניות הבאות...