רוטב ורוד לפסטה?

אולי עגבניות ושמנת

אין לי מתכון כתוב לצערי, אבל מבחינת הצבע זה די ורוד. אולי למישהי כאן יש מתכון? אם לא, אני אנסה לכתוב משהו יותר מאוחר. למה דווקא ורוד?
 

gmgy

New member
התמודדתי...

תארתי לעצמי שזה פשוט רוטב עגבניות עם שמנת, אבל רציתי לברר אם יש עוד תבלינים שצריך להוסיף. אני שמחה לדווח שיצא מאוד טעים
פשוט קניתי רביולי טרי עם ריקוטה ותרד, שמתי אותם במים, עשיתי רוטב בחמש דקות, אה-וואולה! דה פרקפקט דינר!
 

אוסנת123

New member
רוטב ורוד

זה באמת עגבניות ושמנת. אני מכינה אותו כל פעם אחרת כשהמוטיב החוזר זה השמנת לבישול (לא שמנת מתוקה) והעגבניות המרוסקות. לתיבול - בזיליקום, שום, פלפל שחור, בצל וכו´ - כמו רוטב פסטה/פיצה רגיל. מבחינת כמויות - קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות (500 גר´ אני חושבת) עם קופסה של 250 מ"ל שמנת לבישול - וזה יוצא ורוד!!! דרך אגב - הכנתי אתמול פסטה עם רוטב עגבניות והשתמשתי בעגבניות שרי שקילפתי וריסקתי (הן הבשילו מדי ורוטב היה האלטרנטיבה היחידה) - זה יוצא ממש מוצלח. כנראה שהעגבניות שרי יותר עדינות. צחי בוקששתר אמר בתוכנית שלו לפני כמה שבועות שניתן להשיג עגבניות שרי מרוסקות בקופסת שימורים (כמו העגבניות הרגילות) - עוד לא חיפשתי אבל רשמתי לי לקניות הבאות...
 

נופר30

New member
המלצה קטנה

בכל פעם שמבשלים עם עגבניות ( טריות או מקופסה ) להוסיף מעט סוכר ( ממשט מעט ) זה מעדן את טעמה של העגבניה והחמיצות שלה
 
למעלה