אפשר להעשיר בפטריות, יין.
מצרכים:
1 בצל
2 כפות קמח
ו כוס מרק בשר (מים)
מלח, פלפל
שמן
אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים בשמן להזהבה.
מוסיפים קמח ומטגנים תוך בחישה 3-4 דקות עד להשחמה קלה.
מורידים מהאש, מערבבים פנימה לאט ותוך בחישה את המרק. מחזירים לאש ומבשלים תוך בחישה עד להסמכה.
מתבלים במלח ופלפל.
מצרכים:
1 בצל
2 כפות קמח
ו כוס מרק בשר (מים)
מלח, פלפל
שמן
אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים בשמן להזהבה.
מוסיפים קמח ומטגנים תוך בחישה 3-4 דקות עד להשחמה קלה.
מורידים מהאש, מערבבים פנימה לאט ותוך בחישה את המרק. מחזירים לאש ומבשלים תוך בחישה עד להסמכה.
מתבלים במלח ופלפל.