רוטב חריף אדום עם נגיעות תות

aca116_41cf1a26824642e28806c7153.jpg

מתכון משודרג ומרגש לרוטב עגבניות חריף אדום שיחמם לך את הלב ויעשיר כל מנה, בתוספת הרוטב המהפנט "עקיצת התות" מבית חריף אש:


מרכיבים:

- 1 בצל גדול קצוץ גס

- 1 פלפל ירוק חתוך גס ללא חרצנים

- 5 שיני שום קצוצות גס

- 1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ גס, ללא חרצנים

- 3 כפות שמן קנולה

- 2 כפות שמן זית

- 950 גרם עגבניות מרוסקות

- 100 גרם רסק עגבניות מרוכז

- 1 כפית סוכר מלאה

- 1 כפית אורגנו יבש

- 3/4 כפית מלח דק

- 2 כפיות פפריקה מתוקה גרוסה

- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

- 3 כפות רוטב "עקיצת התות" מבית חריף אש להוספת מתיקות ועומק



אופן ההכנה:

1. בסיר על להבה בינונית, מחממים שמן קנולה ושמן זית למשך כ-2 דקות.

2. כשהשמן חם, מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד לקבלת גוון זהוב עם ריח משכר, כ-2 דקות. מוסיפים סוכר ומערבבים.

3. מוסיפים פלפל ירוק וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.

4. מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות, מערבבים.

5. מתבלים באורגנו, פלפל שחור, מלח ופפריקה. מוסיפים פלפל צ'ילי ומערבבים.

6. מוסיפים את רוטב "עקיצת התות" ומערבבים טוב.

7. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות.



**למה כדאי להוסיף את רוטב "עקיצת התות"?**

הוספת רוטב "עקיצת התות" לרוטב החריף מעניקה עומק טעם יוצא דופן עם מתיקות עדינה שמשלבת נפלא עם החריפות. זהו שילוב מנצח שמוסיף טוויסט מעניין ומוסיף גיוון לכל מנה.

עוד מתכונים תמצאו באתר חריף אש: https://www.harifesh.co.il/


הכינו, ותהנו!
 
למעלה