האם ניסית רוטב tamari ?
מדובר על רוטב שמאוד דומה לרוטב סויה אבל הוא הרבה יותר עדין ופחות מלוח. אני מכירה אותו כי יש רוטב טאמארי שלא מכיל חיטה ומאחר ובן זוגי חולה צליאק, אנחנו משתמשים בו במקום ברוטב סויה הרגיל. אחרי שהתחלנו לאכול אותו, גיליתי שבעצם הוא הרבה יותר טעים לי מאשר רוטב סויה רגיל וטעמו יותר עדין. לגבי רטבים אחרים לסושי, קצת קשה לי לחשוב על משהו שבדיוק יתאים בטעם, אבל אפשר אולי לנסות משהו כמו רוטב צ'ילי מתוק?