רוטב עגבניות במקום רסק עגבניות, רק בישראל!
ע"פ חוק, במוצר שמתקרא רסק עגבניות אין להוסיף סוכר. למוצר שנקרא רוטב, אפשר גם אפשר. אז היצרניות, כולם! עברו לייצר רטבים. הרסק הישראלי נעלם לגמרי מהמדפים. ליצרניות גם אין כוונה לחדש את יצורן.
המוצר שניתן להוסיף לו סוכר ולאזן מתיקות עם מלח, ניתן לנפח את משקל המוצר בפרוטות ולהרוויח בגדול. כמה ישראלי וחזירי.
המוצר היחיד שמתאים להגדרה רסק, הוא של MUTTI. במחיר של 7.50 ש"ח לקופסא קטנה (יוחננוב). חומר משובח אך יקר.
היכן משרד הכלכלה והשר אלי כהן? נרדמו בשמירה.
ע"פ חוק, במוצר שמתקרא רסק עגבניות אין להוסיף סוכר. למוצר שנקרא רוטב, אפשר גם אפשר. אז היצרניות, כולם! עברו לייצר רטבים. הרסק הישראלי נעלם לגמרי מהמדפים. ליצרניות גם אין כוונה לחדש את יצורן.
המוצר שניתן להוסיף לו סוכר ולאזן מתיקות עם מלח, ניתן לנפח את משקל המוצר בפרוטות ולהרוויח בגדול. כמה ישראלי וחזירי.
המוצר היחיד שמתאים להגדרה רסק, הוא של MUTTI. במחיר של 7.50 ש"ח לקופסא קטנה (יוחננוב). חומר משובח אך יקר.
היכן משרד הכלכלה והשר אלי כהן? נרדמו בשמירה.