רוטב רימונים

akavishon

New member
רוטב רימונים

הייתי מעונין להכין רוטב רימונים לקינוח לארוחת ערב החג. הקינוח יהיה עוגת שוקולד משפריצה (או וולקנו / בומבה או אי אילו שמות אחרים שיש לקינוח הנ"ל) בליווי גלידת ווניל (הפעם ללא הל, בגלל החלק השמרן במשפחה) איך לדעתכם כדאי להכין רוטב רימונים ? אם בכלל ? יש לי המון רימונים מהזן האדום והחמצמתוק. שנה טובה.
 

קונרד

New member
לצמצם מיץ רימונים עם מעט בלסמי

מיץ רימונים= גרגירי רימון במסחטת מיצים קשים (זהירות! לא לטחון את הגרעינים, וכן למכונה יש נטיה ליידות בחזרה את גרגירי הרימון טרם סחיטתם) לצמצם לסירופ (סוכר- בהתאם לצורך) ולהשתמש.
 

akavishon

New member
בדיוק עכשיו, לפני שראיתי את התשובה

שלך, שאלתי את אשתי "תגידי, נראה לך שהמשפחה שלך תאהב מעט בלזמי ברוטב..."
 

akavishon

New member
רוטב רימונים - מתכון

1/2 ליטר מיץ רימונים 8 כפות סוכר כף בלזמי לצמצם עד שנשאר 1/4 ליטר. ועכשיו השאלה - כמה זמן רוטב כזה יכול להישאר ? אפשר להקפיא ? תודה וחג שמח
 
למעלה