רוטה/פוליו

רוטה/פוליו

האם יש מצב שאחות חדשה תתבלבל באריזה?הרוטה מתוק בדכ נכון?בגיל חודשיים טעמתי היה בוניל והאחות אמרה שעושים מתוק..בגיל 4חודשים שהייתה תגובה קשה השוני היה אחות חדשה שעבדה בלחץ טעמתי את הטיפות היו מרות אמרה שלא יודעת..שנראה לך שהמרירות זה טעם של הרוטה.הוא היה בשוק כבר בזרידות.ואחרי 20דק לא בדקו..כי הרבה אחיות לא הגיעו.כך שאת התגובה עם הלשון וכו גיליתי בבית כשממש התנפחה..יש מצב לביל ול בין רוטה וטיפות.הפוליו?רוטה מתוקות?

nightriders

New member
הפוליו בטיפות לא קיים שם

כדי שאחות תוכל להתבלבל בין רוטה לפוליו צריך שיהיה לה פוליו. ופוליו יהיה לה רק אחרי שמשרד הבריאות יספק לה. מאז שהוציאו את החיסון משימוש ב 2005 אין אותו בטיפת חלב.

אם הייתה תגובה חריגה ממליץ לך לפנות לרופא.

ומה הבעיה בזה?

מערכת החיסון של תינוק מסוגלת להתמודד עם חיסון מלא והאמא לא מסוגלת להתמודד עם טיפה?

כן..טעמתי..מהסיבה:

בגיל חודשיים הייתה אחות מקסימה שהסבירה שזה בטעם וניל ונתנה לי לטעום.בגיל ארבעה חודשים היתה אחות חדשה שלא ידעה לענות על כלום.שאלתי אם הן מתוקות אמרה לא יודעת טעמתי היו מרירות.ולא ידעה לענות.כשנתנה זריקות היא אפילו לא איבחנה שהיה בשוק ואני לתומי חשבתי..ילד גיבור שלי..והעיניים שלו היו מסתכלות עליי פקוחות לרווחה אפילו לא מיצמץ.היא לא בדקה אחרי 20דק ולצערי בבית גיליתי את התגובה למחומשת.הלשון הנפוחה האפתיות לעיסת לשון וכו..ארור היום והרגע שהאחות הזו טיפלה בו.יכלו לתת פניסטיל ולמנוע את מה שעבר.ואת כל התהליכים שעוברים

פולספגן

New member
ייתכן שזה 2 חברות שונות

אני מצטרפת למה ש-nightriders כתב שאין לאחות גישה למרכיב האורלי בחיסון הפוליו, כי כיום נותנים רק בזריקה.

למעלה