רויטל... איך חגגתם
מה היתה

אתי@

New member
רויטל... איך חגגתם../images/Emo35.gif מה היתה

ההפתעה
ספרי, ספרי...

טוב אז בערב נסענו לעזריאלי

לאכול את הטוסט שאי הכי אוהבת שם....ואח"כ היינו בהצגה "רווקים ורווקות" היה מאד נחמד, אח"כ לירון עוד רצה לשבת באיזה מקום אבל אני כבר הייתי ממש סחוטה מעייפות (אחת התופעות העיקריות אצלי בהריון זו עייפות) אז חזרנו הביתה...

רחלילי

New member
רוויטל איך היתה ההצגה?

שמחה שנהנתם, ורציתי לשאול לגביה כי בנזוגי בדיוק עמד להזמין לנו כרטיסים לזה אז הנה יש לי את מי לשאול!

kisses

New member
באמת נישמע אחלה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שנהנתם נשיקות

fila

New member
../images/Emo23.gifשמחה שנהנית.........

תנוחי ושמרי על עצמך

danaziv

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif ושמחה שנהנת

איה קטע בדיוק הזמנתי כרטיסים להצגה הזו ליום הנישואין שלנו ל-23/9 ,אז באמת ספרי איך ההצגה.

היי דנה , האמת שנורא המליצו לנו

עליה, ואמרו שהיא ממש מצחיקה, בפועל לירון ואני לא הכי התלהבנו.... חא רוצה חלילה לאכזב, כי על טעם ועל ריח.... אבל אני אישית ראיתי כבר הרבה הצגות הרבה יותר טובות. סה"כ הצגה נחמדה וקלילה.

אתי@

New member
אנחנו היינו אתמול בהצגה

"ארוחה עם חברים" של בית ליסין. ההצגה לטעמי ממש לא מתאימה לנשואים טריים (כמונו
). ההצגה מדברת בעיקר על מה שקורה ליחסים בין בעלים לנשים עם השנים, וקצת על מה שקורה בין זוגות חברים. בסה"כ הצגה פסימית עם סוף חסר תקווה... אני נעצבתי מאוד
זה גם גרם לי להמון מחשבות, בעיקר החלק על מה שקורה בין זוגות חברים, בגלל חויה דומה שחוינו עם זוג חברים שלנו. בקיצור, אמנם ההצגה טובה, אבל לא ממליצה לאנשים מתחת לגיל 40.

מאי26

New member
אתי, איזה קטע, גם אנחנו היינו אתמול

בהצגה הזו! איפה ישבתם? (אנחנו ישבנו בשורה 9 באמצע בערך). אגב, זה בכלל מצחיק, כי היום מישהי מהעבודה שלי סיפרה לי שזוג חברים שלה גם היו בהצגה אתמול, והם גם הולכים ביום חמישי לראות את תשוקה - גם בבית ליסין - וגם אנחנו הולכים באותו יום לראות את ההצגה הזו... בכל אופן אני חושבת שאת ממש צודקת בניתוח שלך של ההצגה, היא היתה די מדכאת, ההשלמה שלהם עם זה שהחיים פשוט הופכים לסשן של סידורים... ארז לעומת זאת לא התרגש ואמר שהיא סתם חוזרת על אלף סיפורים כאלה ששמענו ועל תובנות שיש בסרטים של וודי אלן כמו "בעלים ונשים" וכאלה... אבל זה נכון, שהמסקנות של ההצגה קצת מדכאות, ועם זאת נראה לי שדווקא חשוב לראות את זה כשעוד צעירים, אולי כדי לנסות להמנע מלהיות ככה בבגרותנו (האם זה נמנע בכלל? שאלה).

יעלי9

New member
"תשוקה" היא קטסטרופה לזוגות צעירים

המשחק נהדר וההצגה טובה. אבל אני יצאתי משם עם עצבות גדולה. אולי באמת מה שלא הורג מחשל. אבל ההצגה מדברת על זוג אוהב ושלו כשהבעל פתאום מחליט לעבור את משבר גיל המעבר והאשה פשוט נשארת מאחור. מאד מקווה שזה כן נמנע... בשורה התחתונה ההצגה ממולצת (אך ראו הוזהרתם
)

אתי@

New member
תראי, נכון שהנושא של ההצגה הוא

בנאלי. כבר היו סרטים, ספרים והצגות על הנושא הזה. אבל למרות שזה לא כזה מקורי, זה עדיין מעציב... זה נכון שאם זה נכנס לתודעה בגיל צעיר אז אולי אפשר למנוע את זה. תאורטית. מעשית - לא בטוח. מה, כשיהיו לנו ילדים לא יהיו לנו מיליוני סידורים וארגונים? מה, יהיה לנו זמן להשקיע בזוגיות כמו היום? לדעתי לא. מה שאנחנו יכולים לעשות זה לעשות את המקסימום כדי לשמר את היחסים במצב הכי טוב שאפשר, ניצור לנו בית חם שלכל בני הבית נעים לחזור אליו, שלכולם יש את החופש שהם זקוקים לו ואת הזמן לעשות דברים שאוהבים, נותר זה לזו, נתמוך זה בזו, ולא נפסיק לעשות סקס (
). אם נצליח בזה, אני מאמינה שנוכל להיות מאושרים ביחד. גם אם לא מאושרים כמו שאנחנו עכשיו. מצטערת על הפסימיות... דרך אגב, אנחנו ישבנו בשורה 13

fila

New member
"תשוקה"

הייתי בהצגה, היא היתה מצוינת אפילו שמעון שהוא לא חובב הצגות אמר שהיא הכי טובה מכל אלה שהיו במנוי שלנו, אבל למרות שנהניתי יצאתי משם עם תחושה כבדה ועצב (לא לצחוק,אני רגשנית), אני לא חושבת שתמיד צריך להיות HAPPY END אבל אני יצאתי עם חששות מאוד כבדים מהעתיד...מהקלות הבלתי נסבלת לפרק חיי נישואים כאילו שזה לא כלום... לדעתי מומלץ למבוגרים יותר

אתי@

New member
לא ראיתי את ההצגה, אבל אני

חושבת שרוב האנשים לא מפרקים את הנושאים שלהם בקלות. אני מניחה שזה צעד שחושבים עליו המון לפני שעושים משהו...

למעלה