רויטל ויונתן ראויים לנצח

thereal2

New member
רויטל ויונתן ראויים לנצח

להצביע רק עבור יונתן ורויטל הם הכי מעולים להצביע עבורם SMS

effoliation25

New member
אוי באמת.

אני חושבת דווקא שכינרת לימוני וניר חלמיש או גלעד קמחי צריכים לקחת את זה. אז תצביעי רק עבורם סבבה?

dekel10020

New member
טעות גדולה כנרת לא תגיע לגמר !!!!!!!!!!!!!!!!

טעות גדולה כנרת לא תגיע לגמר ובגמר תזכה שני ובן שחר דקל

effoliation25

New member
באמת?

למה את כל כך בטוחה בזה??... מה? את חוזה את העתיד? אני מאמינה שכינרת תגיע לגמר ואני מאוד מקווה שהיא תזכה... מפה ועד להכריז מי יזכה... זה נראה לי מטופש לגמרי. למה שלא תחסכי לעצמך טיפשות ושבי בשקט עד הגמר?

dekel10020

New member
אני משער שכנרת אין לה סיכוי להגיע לגמר!!!!

לפי דעתי התחזית שלי היא כזאת אורלי -גל אורלי מנצחת גל עפה אורלי מול כנרת או שני אורלי עפה כנרת מול שני או רויטל כנרת עפה לפי דעתי ציפי פינס תיתן לכנרת ושני תתן לכנרת אסף ואלדד יתנו לשני ככה אני משער וניצחון יהיה לשני שתעלה אינשאלה לגמר מול רויטל מול רויטל זה יהיה צמוד יותר אבל אני משער שרויטל תצנח ובגמר תהיה רוטיל מול שני . זה התחזית שלי , אני לא מאמין שכנרת תגיע לגמר רק תגיע לחצי גמר . דקל

effoliation25

New member
על מה אתה מדבר??

איפה אתה חי?? אתה בפיגור של כמה חודשים הייתי אומרת..

ofi5

New member
יונתן פז בוגנים

הוא הדני זוקו המושלם. מסכימה לשלוח sms

ofi5

New member
כוכבי גריז

כולם מוכשרים וכל אחד מביא משהו משלו...... אבל מעל כולם ברמ ה מושלמת לדעתי יונתן, לוקח בגדול מבצע את הנמבר שלו ברמות.... על כן הוא הבחירה שלי. לגבי סנדי רויטל כבר משעממת אותי, והרעש סביבה מתחיל לטשטש את ההתלהבות ממנה לדעתי לגבי התפקיד עו ד יהיו הפתעות.

צחי נבו

New member
לא פשוט למרות שלכאורה הבחירה מצומצמת.

ראשית הבנים - יונתן וגלעד מתעלים מעל כל האחרים ועושים "בית ספר למחזמר" בכל הופעה. משום מה הקהל לא קולט את יונתן כמו שצריך, אולי בגלל שהוא שר מעט פחות טוב מאחרים. אבל איזה רקדן הוא... צריך לציין שפה יכול להתברג שחר - אהוב הקהל (?). ניר ואיתי ינשרו לדעתי (לניר יש קואליצה חזקה בקהל). בנות - אני מתרשם שאילנה וגל נמצאות בקו השני ולא תגענה לגמר.
מתוך השלישיה החזקה לשני יש פחות דינמקה והבעה מהשתיים הנותרות.
רויטל/כינרת - אני מאמין שכינרת טובה יותר, מרגשת, כובשת... אבל נראה לי צמוד.
נחכה ונראה, רק שכינרת תבריא בזמן וכולנו נוכל ליהנות מביצוע נוסף של מה שתבחר...
בהצלחה!

effoliation25

New member
טוב אמרת!!

כינרת אכן טובה יותר מרויטל.. ואני מאמינה גם שיותר משני שאולי... לשני יש קול חזק אבל הקטע הוא שלפעמים השמיעה המוזיקלית שלה לא משהו.. בתוכנית האחרונה היא לא הייתה בטון הנכון ודיי זייפה... גם לרויטל יש קול יפה מאוד אבל התדמית שלה לא נותנת הרגשה שהיא אכן יכולה לגלם את סנדי במחזמר. כינרת למרות הדימום במיתרי הקול סחפה את הקהל וריגשה אותו עד דמעות, וכך גם את השופטים. כינרת עמדה במבחן האמיתי שבו היא נשארה ועשתה את כל מה שיכלה לעשות ואילתרה בצורה מצויינת למרות ש5 דק' לפני שעמדה על הבמה נעלם לה הקול. היא שחקנית מעולה יש לה קול של מלאך והיא יודעת בדיוק איך להעביר כל שיר ושיר. כל תוכנית מחדש היא מרגשת ועוברת בהצלחה רבה. זה רק מוכיח כמה היא טובה. כינרת היא סנדי האולטימטיבית. :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היא כ"כ לא!

רויטל תיקח וזה הכי מגיע לה!

למעלה