רויטל זלצמן זקוקה לעזרתכם - מתוך הפורום ברשת

מיכל כKן

New member
רויטל זלצמן זקוקה לעזרתכם - מתוך הפורום ברשת

"לרויטל זלצמן יש חיידק בגרון והיא מאוד חולה!! אנחנו, כל התומכים שלה שמענו את יכולות השירה המופלאות שלה קודם לכן, ועכשיו אנחנו חייבים לעזור לה לעבור מחר!!! רויטל זלצמן היא המוכשרת ביותר ואסור לתת לה ליפול בגלל מחלתה... כל התומכים עכשיו יותר מתמיד- חייבים להצביע המון!!! רויטל- מקווים שתרגישי טוב במהרה ותחזרי אלינו. את כישרונית בטירוף!!! " מוזמנים לפורום! http://revitalz.off.co.il/ibheb

noziz mum

New member
היא בהחלט מעולה אבל זה פלייבק

אף אחד לא שר לייב ,הם\הן רק מציגים את השיר עם פלייבק

MoRaN SaShA

New member
זה מאוד לא נכון. הם שרים לייב. חלק מהם אף

מזייפים. תשימי

noziz mum

New member
הם לא שרים לייב ורואים את זה.

אפשר לזייף גם בהקלטות (כמובן לא בהגזמה..), אחרי הכל הביצועים צריכים להיות אותנטים ולתת תחושה שזה באמת לייב. אבל זה לא, פשוט שקוף.

MoRaN SaShA

New member
הם שרו לייב ואני חותמת לך. סבבה?

מאיפה את בכלל יודעת להיות כזו בטוחה? בואי אני אגיד לך - שבהקלטות לא מזייפים, סבבה? כי בהקלטות אפשר לחזור על זה, כידוע לך, או שלא. רואים שהם שרים לייב כי כל רגע שהוא קופצים הקול שלהם רועד ולא יציב (לא אצל כולם כולם). יש כמה שהצליחו לשיר בלי לזייף גם כשהם רקדו אבל עדיין שומעים שהם לא שרים זורם כי בכל זאת- הם רוקדים. זה לייב!!..99.9 אחוז, סבבה?? רואיםםם שהם שרים לייב פשוט רואים.

noziz mum

New member
מאז שנולדתי ידעתי להיות כזו בטוחה...

פשוט רואים לפי הפה והמימיקה. תראי שוב את ההופעה של דוניץ ואילנה- כמה הן משקיעות בפרזנטציה ובהעמדה של השיר והבעות פנים - מי ששר לייב ,במיוחד בשידור חי ובתחרות לא מסוגל גם לשיר וגם לעשות את כל זה,אלא אם כן קוראים לו שירי מימון\יש לו נסיון של שנים במחזות זמר. בהקלטות אפשר וחצי לזייף , זה קורה לטובים ביותר מצטערת לאכזב אותך, על אחת כמה וכמה שזה מוקלט בטייק אחד ושלא כולם ווקאליסטים עם טכניקה של רחל הוכמן... בנוסף, באחת התכניות הראשונות של הזוגות רוני רקדה ושרה בו זמנית היא עשתה שפגטים ורקדה במלוא המרץ והפלא ופלא- הקול שלה היה יציב כמו בהתחלה.

חמודה זה לייב צאי מזה.

ממקור מוסמך זה לייב. על זה התחרות, מי מצליח לשלב את כל הריקודים, המשחק, והשירה ולעשות את זה בצורה מושלמת, הכל לייב במחזות זמר בעיקר, בפסטיגל זה מוקלט...(:)

MoRaN SaShA

New member
סוף סוף נשברת. זה לקח לך זמן.

מה גם שאמרתי בערך מה שהיא אמרה.. אבל בסדר.

nw27

New member
לייב, לייב. אין ויכוח.

דודה שלי בגריז. היא שרה מאוד לייב. למה את חושבת שכולם כל כך נלחצים אם הם חולים? הם פוחדים שהם לא יצליחו לשיר!...

למעלה