רויטל?

NoWords

New member
רויטל?../images/Emo12.gif

המממ... קראתי את "הודעת המנהלת" שכתבת ונתקלתי בפרט המעניין הזה- "שמי רויטל ואני בת 16" ומיד אחר כך כתוב שיש לך ילד וזה נשמע כל כך לא טוב.
אז אני מניחה שזה טעות וכדאי לך לתקן לא? בשבילך.

NoWords

New member
אה

וסליחה שלא פניתי במסר יש לי בעיה זמנית במסרים. (
)

SupeRonit

New member
אני מתגלגלת פה מצחוק-את יודעת

מהטובים לנשמה ומכל הלב-אז תודה שעשית לי שמח (או לפחות ששמת לב לזה
)

dilan angel

New member
פחח../images/Emo110.gif

בקטנה, אמהות בנות 16 זה טוב רואים בנות גילמור? איזו אמא מאגנייייייייייבה?! טוב,מה אני עושה ערה בשעות כאלה לילה טוב פיפל

SupeRonit

New member
חחחחחחח..ראסמי לפחות יש לך הגיון

אני סתם משוטטת מפה לשם משמפה לקונדישנר-ובסוף יוצא שאני "רק בודקת הודעות" כבר יותר משעתיים. זה הולך ככה: 20:00-אני עייפה 20:01-הוי יופי יש פה משהו מעניין 24:19-טוב,אני אלך לישון *אני רק אבדוק עם הגיבו על משהו שכתבתי* 24:21-הו,הגיבו *אני חייבת לענות* 24:27-הגיבו על משהו שכתבתי בבוקר *נכתב ב 13:23* 24:31-הגיבו על מה שהגבתי ב 24:21 *אני חייבת להגיב לתגובה על התגובה* --->>> 02:39-מה????זאת השעה????אבל אני רק לפני שנייה התחלתי לבדוק אם מישהו הגיב על מה שכתבתי..
לילה טוב

SupeRonit

New member
את רואה??עכשיו הגבת-אז אני *חייבת*

להגיב
אוח אני מצחיקה אותי

NoWords

New member
אפשר לחשוב.

"שעה כזו" כולה רבע לשלוש. חופש. מותר.
ולורליי היא מאגננייבהההה בטירוף חבל שזה ככה רק בסדרות וסרטים.

SupeRonit

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת-אמא שלי ל~א

אוהבת את זה-*ציטוט הוכחה (בסוגריים הערות שלי)*:"אנשים נורמלים אוכלים ארוחת בוקר בבוקר-לא באחד בצהריים (במקרה הטוב
)" או (תבחרי את המועדף שלך
):"זה לא ייתכן כזה סדר יום משובש-כל הלילה מקשקשים במחשב (צ'אטים אמא קוראים לזה צ'א-טים
) וכל היום ישנים" - וכמוך אני אומרת לה מחדש שזה הכיף שלי שלי עכשיו להיות "לא" נורמלית (הוווו,עוד שנייה בית משוגעים)-לקום בצהריים וללכת לישון בהתאם (הפוף
)

NoWords

New member
בדיוקקקק.

מזל שההורים שלי הפסיקו להציק. די, קלטו, אני בחופש! עכשיו תגיבי.

למעלה