רויטל! היי רויטל! שוב מזל טוב!
M Meimis - A.I.K.I New member 21/5/02 #2 קישור שירשורים . . . נראה לי שאני היחיד שרושם שמה...! אהה... והאשך המצופה...
U Uv Kruvi New member 21/5/02 #3 חחחח.... זוכר אותי הא?? לכבוד הוא לי... ואלון...נראה לי שפעם אחת מספיקה...ויוזר אחד מספיק....?
U Uv Kruvi New member 21/5/02 #7 אהה..... חחחח.... אוקיי... כבר חשבתי... נעים מאוד יובל... מקווה לפגוש אותך פה הרבה...
M Meimis - A.I.K.I New member 21/5/02 #8 כן... אתה גם מחולון? (אני יודע שזה לא קשור למטאליקה) אבל ברגע שאני שומע את השם מטאליקה... ישר אני חושב חולון! אההמ אההמ Meimis
כן... אתה גם מחולון? (אני יודע שזה לא קשור למטאליקה) אבל ברגע שאני שומע את השם מטאליקה... ישר אני חושב חולון! אההמ אההמ Meimis
U Uv Kruvi New member 21/5/02 #9 ייייפ... חולון..... ומאיפה אתה?? וחפיף שזה לא על מטאליקה... שין ורויטל יסלחו לנו האא?
M Meimis - A.I.K.I New member 21/5/02 #10 אני...... חדרה...(עיר הפיגועים)../images/Emo122.gif כמה שזה מעציב... אבל כמה שזה משמח.... אני עדיין חי ונושם Meimis
אני...... חדרה...(עיר הפיגועים)../images/Emo122.gif כמה שזה מעציב... אבל כמה שזה משמח.... אני עדיין חי ונושם Meimis