אתמול ניסיתי לקשט עוגיות עם רויאל איסיינג. למרות שבצלוחיות הוא נראה מבריק, לאחר הייבוש הוא נראה אטום. למה? הוספתי לימון אפילו יותר מטיפה (אחרי שראיתי שאין ברק). מה עושים ואיך? תודה, לילך
ושמעתי שהם טובים אבל לא ניסיתי לבד. בכל מקרה זה כן אמור לתת תוצאה יפה. אפשר להבריק עבודות עם PIPING GEL או אם מעט שמן, אבל אני לא חושבת שזה נדרש במקרה הזה. אשמח לראות תמונות
בגלל שהתאכזבתי לא צילמתי והן כולן נגמרו - חלקנו לילדים בגן של נוגי לכבוד מסיבת הסיום - חשבו שחלקנו סוכריות ולא עוגיות. חברה שלי שהיא גננת בקשה שאכין למסיבת הסיום של הגן שלה עוגיות כאלה. היום אני הולכת להכין את הנסיון השני ואז אצלם ואשלח תמונות.