רוייקו,אני לא מרגישה טוב.......

שירז29

New member
רוייקו,אני לא מרגישה טוב.......

רשמתי לך מקודם,אבל לא רשמתי את כל אשר אני מרגישה. יש לי כאבים בקיבה,בחילות,ושלשולים,והרגשת בריאות ירודה. אנא ייעץ לי,לאט,לאט,אני מתחילה להסכים עם גלית,ולהרגיש את הסבל שהיא עברה. אני מפחדת. שירז.......

שלגיה**

New member
שירז תרגישי טוב

מקווה שתרגישי טוב צר לי לשמוע על כאבייך מקווה שההרגשה תשתפר במהרה שלך שלגיה

שירז29

New member
תודה לך שלגיה**.....

בענין תופעות הלוואי,זה עליות וירידות, מקווה שארגיש טוב יותר..... תודה לך מתוקה....... באהבה שירז........

רוייקו

New member
שלגיה, יקירתי, מה שלומך ?

הייתי בשבוע שעבר בוולפסון, אצל דר` דיין (כירורגית) היא הגיעה מבית החולים מאיר, או לניאדו... אני כבר לא זוכר. האם אליה התכוונת ? תרימי לי טלפון בהזדמנות להשתמע רוייקו

רוייקו

New member
היי שירז. ראשית כל, כדאי שתתיעצי

בהקדם עם רופא המשפחה שלך, שיתן לך לבצע בדיקות דם ועוד כמה שיכולים לתת תמונה, לפחות חלקית, לגבי הסיבות להרגשה הרעה. אם יש לך כאבים בקיבה, כדאי לך גם לפנות בדחיפות למנתח שלך, על מנת לשלול מעורבות או סיבוך כתוצאה מהניתוח שעברת. אני לא חושב שהדוגמא של גלית1 יכולה להעיד לגבי בעיה דומה אצלך. יתכן שאת מרגישה לא טוב. יתכן שיש לך צרבת או כאב שאינו נובע מהניתוח, אלא מאיזה חיידק. צריך לבדוק הכל ואת זה לא ניתן לעשות פה, מעל גבי הפורום. את חייבת להבדק על ידי רופא. תרגישי טוב רוייקו

שירז29

New member
רוייקו,אתה צודק.......

הזמנתי תור לרופא כירוגי מומחה,בשבוע הבא. הדרך הכי בטוחה לדעת מה קורה,זה לפנות לרופא עצמו, תודה לך. שירז..........

למעלה