רוייקו, אני ממשיכה ב-

gal33

New member
רוייקו, אני ממשיכה ב- ../images/Emo88.gif ../images/Emo22.gif

הכנסתי את זה בנושא, וכבר לא רואים את זה, אז העתקתי שוב הנה. הבנתי שאצל לירי הוא עשה GBP רגיל + טבעת, דהיינו: פובי. רק שבמקום טבעת סטטית הוא שם לה את ה- lap band. מי עוד בארץ חוץ מחרוזי וסובחי מנתח GBP (למעט המנתחים האחרים בוולפסון)? ואיזה ניסיון יש להם בכלל? לגבי החלוקה, הבנתי שיש 3 שיטות חלוקה: כריתה של חלק מהקיבה, גזירה אך השארה של הקיבה, סיכות + תפירה ועל ידי כך חציצה בין 2 חלקי הקיבה המתקבלים. לאיזה מן ה- 3 התכוונת שמשתמשים בו היום ואיתו אין בעיה?? עם ה- 2 הראשונים הרי ברור שאין בעיה. מה קורה ב- 3 שהבנתי שבו חרוזי משתמש. הוא הרי עושה את ה- GBP כך שהוא רברסבילי לחלוטין. איך זה שבשלישי לחץ של אוכל אינו מוביל להתרת קו הסיכות? מדוע ב- GBP מנגנון ההקאה ראקטיבי יותר כתגובה על לחץ של אוכל מאשר מנגנון הרחבת הפאוץ´ ב- LAP-BAND? לא הצלחתי להבין, איך בסוג ה- 3 של ה- GBP, לא נוצר לחץ להרחבת הפאוץ´ ו/או לפתיחת הסיכות. אצל רוב המנותחים מתרחשת הרחבה לכדי פי 2 עד 3 מהקיבה המקורית אך שם היא נעצרת. איך זה? למה ב- SRVG הסיכות נוטות להיפתח ואילו ב- GBP לא? חוזרת על שאלתי מקודם, האם יש בעיות אחרות נצפות בסיכות כמו ארוזיה וכו´, חוץ מפתיחת קו הסיכות?

רוייקו

New member
גל, ראשית כל, אני מציע שתעברי על

המאמרים שהכנסתי לכאן. תוכלי להכנס אליהם בלחיצה על "מאמרי הפורום" למעלה. - בגירסה המועדכנת של GBP מקובל להפריד בין שני חלקי הקיבה, זאת לאחר שהצטבר נסיון לא מוצלח עם SRVG ואם GBP בו הסתפקו בחציצה הקיבה על ידי שורת סיכות בלי להפריד בין שני חלקי הקיבה. קו הסיכות עשוי לההרס ואז הניתוח ניכשל. הפתרון הוא בהפרדה של שני חלקי הקיבה. - למעקף קיבה ניתן להוסיף הגבלת קיבה באמצעות הטבעות: לאפ-בנד או טבעת סיליקון קבועה. - ארוזיה של הטבעת קיימת בכל השיטות - בהגבלות קיבה, הקאות עשויות להביא להתרחבות והרס הפאוצ´. בקיצור קיבה התופעה אינה קיימת, כמעט. אני אשמח לקבל ביקורת על המאמרים שכתבתי. אני עוד ישנה ואוסיף..

gal33

New member
רוייקו, מרוב מאמרים שקראתי ב-net

לקח לי שלוש שעות לחזור לדבר עברית נורמלית. אפילו חלמתי באנגלית. יש שם משהו בסיסי שאני כנראה לא מבינה. לא משנה, אני כבר אסתדר. תודה בכל אופן.

lir42

New member
גל רציתי לעדכן שאני בחורה ולא בחור

בהודעה שלך דיברת אלי בלשון זכר יש לך טעות קלה לירי

gal33

New member
זה לא יצא טוב, תחזרי להודעה ותראי

שרשום שם "הוא שם לה", משמע הבנתי שאת נקבה. גם מעולם לא שמעתי על גברבר
בשם שלך, זה שם רק של בנות
, לא יוניסקס, לא? בכל מקרה, אם במקום אחר רשום אחרת, הרי שמדובר בטעות קולמוס, ואיתך הסליחה
. בכל מקרה, האם באמת הוא עשה לך GBP + LAPBAND?

lir42

New member
כן באמת הוא עשה לי את הניתוח הזה...

אני נותחתי לפני ב29 ליולי וירדתי 22 קילו ויש לי עוד הרבה לרדת שלך לירי

רוייקו

New member
על איזה מהמאמרים את מתכוונת ??

את מתכוונת למה שאני הכנסתי או לאתרים אחרים ??

למעלה