רוייקו אתה צריך להתבייש!!!!!!!!!!!!

נושנושי

New member
רוייקו אתה צריך להתבייש!!!!!!!!!!!!

כתבת לפני יומיים משפט מאוד הרתיח אותי "השמנצ´יק החליט לאכול" אולי אדון נכבד שכחת שגם אתה היית שמן בעצמך ואם בא למישהו לאכול הוא לא צריך לעשות חשבון לאף אחד בטח לא לך אני חושבת שאתה צריך להתנצל בפני אנשי הפורום על המשפט המטומטם הזה מקווה שלא תמחק את ההודעה שלי

רוייקו

New member
כתבתי ואני מתנצל, אבל לכל דבר

צריכה להיות גישה ואני חושב שהגזמת בהודעה אלי. אני לא טלית שכולה תכלת וגם לי, אפילו שאני מנהל את הפורום, יכולה להיות נפילה כזו או אחרת. המילה "שמנצ´יק" הייתה מיותרת גם אם התכוונתי בהומור ועל כך אני באמת חייב התנצלות, אבל את לא חושבת שלכל דבר צריכה להיות גישה ?? יסלחו לי חברי הפורום. קצת בעיה לעיתים להעביר נימה כלשהי במילים וטעיתי, אבל בכל זאת, אני חושב שמן הראוי לרשום את ההערות בצורה קצת יותר עדינה. לא רק לי, לכולם.

שלגיה**

New member
רויקו אתה צודק, אבל !!!!!!

כשאני הגבתי למה שכתבת ובעדינות ולא כמו נושנושי אז בכלל לא הגבת ! גם אני נעלבתי ממה שכתבת על ירין קימור והתייחסתי בהתאם,אך לא קיבלתי תגובה ממך על כך! האם הדרך להתייחסות שלך היא רק בבוטות ? אני בטוחה שלא, אבל חשוב לשים לב למילים הנאמרות ויותר חשוב להודות בטעויות. אני סולדת מבוטות. וממילים בוטות בפרט. שלגיה

רוייקו

New member
שלגיה

שמתי לב שטעיתי וחשבתי להגיב מאוחר יותר אז אבל בינתיים הדף עבר אחורה וחשבתי לא לעשות עניין שוב וכמובן ללמוד את הלקח אבל בינתיים חזרה המדורה לבעור ואני מקווה שלא יהיו רוחות שישלהבו וילבו אותה. אני חושב שמיצינו את הסיפור. אני לא אומר שצריך, אבל מותר גם למנהל פורום לטעות. המילה הטועה נאמרה דווקא מתוך הזדהות... תאמינו או לא, אני תמיד אומר על עצמי שמנצ´יק, בכל מקום, אבל זה בהחלט זה לא אומר שאפשר להשתמש בזה ואפילו בהומור. אז על כך ראו את התנצלותי ומקווה שבזה סגרנו.

gal33

New member
זה לא פוליטיקלי קורקט, אך אני הבנתי

שזה היה בהומור וכך התייחסתי אל זה. יאללה, די נגמר.

נושנושי

New member
היי גל

לא התכוונתי לעורר כאלו מהומות רק רציתי להגיד שזה היה משפט לא במקום אני בטוחה שרוייקו לא התכוון ובמיוחד שהוא התנצל דיי נגמר כול העניין

למעלה