רוייקו ביקש למסור לכולם את התנצלותו

gal33

New member
רוייקו ביקש למסור לכולם את התנצלותו

על כך שהוא נעדר מכאן בימים האחרונים, המחשב שלו בשביתה. לאחר סיום המו"מ עם אמיר פרץ הוא ישוב.

רוייקו

New member
חזרתי.. בינתיים מריץ את המע´ ..

בודק אם הכל עובד ... אהיה פה בשיא המרץ בבוקר. להשתמע ותודה, גלי..

סיסה

New member
תשובה לשאלה

בוקר טוב רוייקו מה שלומך אני חדשה ברשת מנותחי הקיבה עברתי לפני כ-40 יום באסותא. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא המפגשים באיכילוב או בוולפסוןהייכן מתי. בברכת יום טוב

רוייקו

New member
סיסה, בוולפסון, לצערי, אין מפגשים

באיכילוב מנסים להחזיר בפעם החצי מליון את רעיון קבוצות התמיכה. אני, באופן אישי, לא מוצא זמן להגיע למיפגשים של קבוצות תמיכה, אבל אני ממליץ למי שמרגיש צורך ובמיוחד לכל מנותח טרי. כמובן, אם יהיו פגישות אספר עליהן פה בפורום. אתמול, ככל הידוע לי, הייתה פגישה כזו באיכילוב אבל אני הייתי עסוק מאוד וגם לא היה לי מחשב במשך כמה ימים, כל שלא הכנסתי הודעות, אבל התכנון היה והאיזכור גם. לגבי שאלות שיש לך, את מוזמנת לשאול ואני אענה, בכייף. בנוסף, את יכולה לקרוא את מאמרי הפורום. רוייקו

סיסה - שאלה לי אלייך...../images/Emo92.gif

נראה לי שבדיוק אותך אני מחפשת. שמחתי לשמוע שעברת את הניתוח ושהכל בסדר אצלך. יש לי תור לד"ר אבי נוח (עשית אצלו - נכון ?) באמצע דצמבר. יש הרבה המלצות עליו אבל אתמול שמעתי משהו שלא ידעתי - האם הוא שם את ה"פורט" באמצע ולא בצד כפי שעושה ד"ר סובחי ? זה די משמעותי בשבילי אז אם תוכלי לענות לי אשמח מאוד. חוץ מזה איך עבר עלייך הניתוח ? כמה ירדת ? איך הרופא ? (גם את מהממליצים ?!?!?) וכמה זמן חיכית שם בתור........ ואה. עוד משהו "קטן" אני ב"כללית"... זה אמור לעלות כסף ? בכל מקרה שיהיה לך רק בהצלחה ולהשתמע בהמשך. תודה מראש על הכל.

מישהו אחר יכול לענות לי ../images/Emo92.gif

על שאלותיי לסיסה , הכל נמצא בהודעה הקודמת. תודה והמשך שבת נעימה

רוייקו

New member
דר´ אבינוח, ככל הידוע לי, משתמש

בטבעת השוודית. את הפורט של המערכת הזו נוהגים לשים באיזור החזה ולא בצד השמאלי של הבטן, כפי שנהוג במע´ הלאפ-בנד (הטבעת האמריקאית) למה את מודאגת ?

רוייקו../images/Emo41.gif

אני מודאגת מכיוון שכבר עברתי ניתוח קיצור קיבה בעבר - srvg ולא נראה לי שיוכלו לשים לי התקן "פורט" באיזור החזה כי לא הוציאו לי את הסיכות בניתוח אלא רק את הטבעת. לכן רציתי לקבל כמה שיותר מידע על שיטת הלאפ-בנד שבה שמים את הפורט בצד השמאלי של הבטן. על מה אתה ממליץ ? מה אתה עברת ? תודה מראש. בקרוב דודה.

רוייקו

New member
הוו בעיהההה... אין לי מושג מה

המיומנות של דר´ אבינוח בניתוחים שלאחר פתיחת הבטן. אני מכיר כמה מנתחים מצויינים שמסוגלים לבצע ניתוחים לפרוסקופים לאחר שבוצעו בחלל הבטן ניתוחים קודמים כגון SRVG. היית רוצה לפתוח את הבטן ??

רוייקו - אני לא רוצה אבל...../images/Emo35.gif

לא תהיה למנתח שום ברירה - לפי מה שהבנתי מד"ר סובחי- שאצלו הייתי שנה אחרי הניתוח הוא אמר לי שמי שלא ינתח אותי יאולץ בפתיחת הבטן בגלל מה שעברתי בניתוחים הקודמים. אין אפשרות לעשות את הניתוח בלפרסקופיה בגלל שגם ככה הקיבה מצולקת ובגלל שיש בה הרבה כלי דם זה סיכון שאף מנתח אחר לא יקח אחריות על עצמו- בהתחשב בעברי הניתוחי. את מי אמרת שאתה מכיר בתור מנתח שעושה פתיחת בטן במקרה כזה ?

רוייקו

New member
דווקא חשבתי שדר´ סובחי מסוגל

לבצע ניתוחים בלפרסקופיה, ללא פתיחת הבטן, למרות ניתוחי בטן פתוחים בעבר. מעניין שהוא דחה אותך על הסף. כמה ניתוחים עברת בבטן ובאיזה איזור בבטן. כולם ניתוחים בקיבה ?

batl

New member
לעוד מעט דודה... מסיסה

אני נמצאת אצל batl ולכן מופיע שמה, אך התגובה היא ממני נכון עברתי את הניתוח בבית החולים אסותא אצל ד"ר אבינוח לפני כ-40 יום. נכון הפורט באמצע . הניתוח עבר מצויין בית החולים נקי מסודר צוות טוב. ירדתי 13 ק"ג ועוד בדרך.............. הרופא מצויין אדם נהדר תמיד מחייך ונותן לך הרגשה טובה. קופת חולים כללית משלמת את הניתוח ובמידה ואת עוברת באסותא את משלמת 1870 שקל בלבד. חיכיתי בתור לניתוח כ-21 יום. אשמח לענות לך על כל שאלה שבוע טוב מסיסה

תודה רבה רבה סיסה ../images/Emo20.gif

וואו כל הכבוד על הירידה. פשוט רציתי לדעת - ותודה שענית - על המצב שהרופא שם את הפורט באמצע. לפי מה שהבנתי זה לא כ"כ נוח אז רציתי לקבל חוות דעת ממישהו/י שעבר/ה המשך ירידה מוצלחת ותודה על המידע.

למעלה