רוייקו, דחוף!!!

דינגו**

New member
רוייקו, דחוף!!!

כאבים עזים בחזה, באיזור הטבעת (כך אני מניח), נמשך כמה שעות, כאילו התפרץ איזה אולקס גבוהה קצת בקיבה, כאבים כמו של התקף לב(אני חושב, כי אין לי ניסיון בזה) אבל זה לא זה לפי יתר הסימנים. אולי התופעה מוכרת לך??? תודה

רוייקו

New member
יש לך כאבים בזמן האכילה ?

מתי מתחילים הכאבים, שמת לב ? האם יש עוד סימנים, חוץ מהתעוקה שאתה מתאר ? יש לך צרבות ?

גלית1

New member
יכול להיות שפשוט לא לעסת טוב

ביס אחד של מזון ואז ניסית לבלוע ואז זה גרם ללחץ בחזה. או שפשוט כנראה פיסת מזון נתקעה. אתה משתעל גם? תרגיש טוב

דינגו**

New member
תודה, זה נגמר במיון

בסופו של דבר הגעתי למיון, שללו עניין של לב, ואחד הכירורגים אמר בזלזול שזה תמיד קורה למנותחים כמוני, שהם לא לעסים נכון ( כמו שאמרה גלית1) אבל לא כך, בצילום כל המעברים פתוחים והכל בסדר (בינתיים לא נתקע לי כלום מאז הניתוח, טפו טפו טפו), היום עברתי דרך המנתח שלי ונראה שזה פשוט חומציות יתר בקיבה, (אסור ללכת לישון אחרי האוכל צריך לתת לו לרדת מהפאוץ` קודם כי זה יוצר צרבות, או שיתכן שמדובר בריפלוקס. בכל מקרה, חשוב מאד, רוייקו, שלחתי לך דואל שנוגע לרופא מקצועי לפורום, צור איתי קשר בטפון שבדואל.

רוייקו

New member
תהיה מוכן - זה עשוי לחזור...

יתכן שאתה סובל מכיב באיזור הטבעת... נסה לשים לב מתי מופיעים הכאבים ...

שירז29

New member
דינגו**.......התופעות מוכרות לי...

שלום לך. כמו שאמר רוייקו,תופעות אלו יחזרו לך,מדי פעם. אני אישית,אחרי הניתוח כמעט חצי שנה,והתופעות אצלי זה כמו התופעות אצלך,במיוחד הכאבים בקיבה אחרי האכילה. פשוט מאוד,אתה צריך להתרגל למצב. אני אישית,לא התרגלתי עד היום,ולא מסוגלת להתרגל, לכל תופעות הלוואי המעיקות. שיהיה לך בהצלחה בהמשך. שירז.......

למעלה