רוייקו יש לך ד"ש מחרוזי

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
רוייקו יש לך ד"ש מחרוזי ../images/Emo40.gif

אתמול היתי אצלו . ה במו שלי 39 .הוא נראה לי ממש חביב .אין סיכוי שדווקא הוא ינתח נכון? היום אדבר עם מלי בשביל לקבוע תור. דבר אחד לא הבנתי- למה מכבי לא נותנים הפניות לוולפסון?!!! מה ז"א?? אולי גם את זה אתה יודע.. יש לי עוד שאלה טכנית: אני רושנת כאן בד"כ מעבודה ולא מצליחה להיכנס בשם שלי מהמחשב מהבית.. מה עושים?? שיההי לכולנו יום כתום!!!!!

lia*

New member
בקשר לBMI אז יש לי עוד שני קילו

עד 40. האם שני קילו האלה יכולים לשחק בהחלטה? הרי הכל בורוקרטיה...

רוייקו

New member
לא כל כך לעניין להגיד לך, אבל אם

מפרידים בינך למימוש הניתוח על ידי קופות החולים שלך רק 2 קילו, עדיך להעלות אותם מאשר לשלם על הניתוח באופן פרטי הון עתק. לא ? כמה זלילות ליליות וארוחות שחיטות יעלו אותך לרכבת. קדימה !!!

m1

New member
היי ליה

מדברת מלי מוולפסון.מה נשמע? אם יש לך שאלות ואת לא מצליחה לתפוס אותי בטלפון צרי איתי קשר דרך הפורום ואני אענה בשמחה.

lia*

New member
בוקר טוב מלי! ../images/Emo9.gif

מה שלומך? יש לי המון המון שאלות אבל אני לא יודעת אם זה רלוונטי לשאול אותך.. השאלות כעקרון על הפרוצדורה.. האם אני עדיין צריכה להגיע למרפאות שרופא יראה אותי או אין כבר צורך? תודה לך על הכל ושיהיה לך יום נפלא!!

רוייקו

New member
ליאה, לגבי החלפת השם, אני לא יודע

איך לעזור לך. אניע עצמי הייתי באותה דילמה ... אני מציע לך להרשם בשם אחר, מהבית. אולי שם קרוב למה שיש לך כאן מהעבודה... לגבי פרופ´ חרוזי. תודה על הד"ש. בהחלט תאריך קרוב. בהצלחה. מכבי כן נותנים הפניות לוולפסון. פרופ´ חרוזי הוא היועץ של מכבי באיזור בת ים חולון. הוא מפנה את מרבית המטופלים שלו לשם דרך מכבי. מי אמר שלא נותנים הפניה לוולפסון ?

למעלה