רוייקו, לדעתי צריך להקים ספריה של

gal33

New member
רוייקו, לדעתי צריך להקים ספריה של

תמונות למעלה. אתה כבר שמת תמונות. רונית שמה. עדי שם. אז יאללה, ככה ליד הקישורים "תמונות לפני אחרי", גם יעודד את כולנו המצויים בתוך התהליך וגם יעשה חשק למתעניינים חדשים. מה אתה אומר? גל.

שלגיה**

New member
גל,ובקרוב את תשימי את שלך.... ../images/Emo8.gif

יהיה לנו אלבום משהו משהו

gal33

New member
לא להיסחף, עד שהבקרוב הזה יגיע...

חוץ מזה, שאיני חושבת שבמקרה שלי זה יהיה כזה מהפך כמו אצל רונית.

מירי,

New member
למה לא?????

למה שלא יהיה אצלך שינוי כזה מהפכני? העמידי לעצמך מטרה סופית, ואז פצלי אותה למטרות קטנות , ןתיראי שאת יכולה!!!

gal33

New member
יהיה ולו מעצם זה שהתחלתי 20

קילו מעל רונית.

רוייקו

New member
גלי, רעיון טוב, אבל השאלה היא מי

יהיה מוכן לשים תמונות שלו... בינתיים, דחפתי לכם את שלי בכוח. אם תהיי מוכנה לשים תמונות שלך, אחרי שתגיעי להישג דומה לזו של רונית, אשמח לעשות זאת, בכייף. מה שלומך, יקירתי ??

gal33

New member
למה רוייקו, יש כבר שלושה לדעתי, אתה

רונית, ואולי גם עדי. אם תחכה עד שאגיע להישג דומה לזה של רונית, יהיו עליך קורי עכביש. נראה לי ששווה לשאול את רונית ועדי אם הם מסכימים, ואז לשים. ואולי יש פה עוד כמה שקרובים למשקל היעד ואין להם בעיה. התמונות שלי יקחו בינתיים יותר מדי מקום ...
שלומי בסיידר. מקווה שביום ג´ יפתרו לי את בעיית החתך הניתוחי הפתוח ואז בכלל יהיה בסדר. הוא ממש מעצבן אותי. חוץ מזה, על הכיפק. אתמול חל שיפור קל נוסף וקצת יותר קל לי לקום ולשבת. כואב אבל יותר קל. מתאוששת. ושלומך אתה יקירי? ישאר לנו משהו עד יום חמישי מרוב עבודה??

היי איש מה שלומך?

אני מכיר אותך לפני הניתוח היית ממש איש גדול!!! ,רואים את זה גם לפי התמונה ,ראיתי אותך תקופה מסויימת אחרי הניתוח שנפגשנו ב"גני מוריה" ממש לא היכרתי אותך עד שאמרת לי מי אתה גם הורדת הזקן סיעיה לך לשינוי תדמית.תמשיך לשמור על ההשג שלך בתחום הזה.

gal33

New member
וואו דרומי, כל הכבוד, גם אתה עברת

חתיכת שינוי!
לדעתי יש לנו כבר ספריה ממש מכובדת!!

ronnymp

New member
דרומי - לא הבנתי .....

אתה לפני - יענו זה שמופיע בתמונה ? או אחרי ? יענו זה שמאחורי התמונה - שמחזיק אותה ?
רוני

הדרומי

New member
תשובתי היא גם וגם וגם לא יודע איך

אני מפעיל את הסקנר שלי הכול באנגלית. אז זה היה הכי קל לההבעל שכמני
הדרומי

ronnymp

New member
לגל - ../images/Emo20.gif

מישהי שלחה לי אתמול במייל תמונות נחמדות מאוד לקחו שם כל מיני דוגמניות ושחקניות מוכרות - בכל מיני בגדים זוהרים והדביקו לידן תמונות שלהן - שעשו אותן שמנות זה מזה מגניב .....
אז אם בא לך לראות את זה - אשלח לך בשמחה (כמו גם לכל מי שעוד יבקש) אבל את חייבת להשאיר פה מייל שלך - משום מה הוא חסוי . יללה - ביי רוני

למעלה