תמונות למעלה. אתה כבר שמת תמונות. רונית שמה. עדי שם. אז יאללה, ככה ליד הקישורים "תמונות לפני אחרי", גם יעודד את כולנו המצויים בתוך התהליך וגם יעשה חשק למתעניינים חדשים. מה אתה אומר? גל.
יהיה מוכן לשים תמונות שלו... בינתיים, דחפתי לכם את שלי בכוח. אם תהיי מוכנה לשים תמונות שלך, אחרי שתגיעי להישג דומה לזו של רונית, אשמח לעשות זאת, בכייף. מה שלומך, יקירתי ??
רונית, ואולי גם עדי. אם תחכה עד שאגיע להישג דומה לזה של רונית, יהיו עליך קורי עכביש. נראה לי ששווה לשאול את רונית ועדי אם הם מסכימים, ואז לשים. ואולי יש פה עוד כמה שקרובים למשקל היעד ואין להם בעיה. התמונות שלי יקחו בינתיים יותר מדי מקום ...
שלומי בסיידר. מקווה שביום ג´ יפתרו לי את בעיית החתך הניתוחי הפתוח ואז בכלל יהיה בסדר. הוא ממש מעצבן אותי. חוץ מזה, על הכיפק. אתמול חל שיפור קל נוסף וקצת יותר קל לי לקום ולשבת. כואב אבל יותר קל. מתאוששת. ושלומך אתה יקירי? ישאר לנו משהו עד יום חמישי מרוב עבודה??
אני מכיר אותך לפני הניתוח היית ממש איש גדול!!! ,רואים את זה גם לפי התמונה ,ראיתי אותך תקופה מסויימת אחרי הניתוח שנפגשנו ב"גני מוריה" ממש לא היכרתי אותך עד שאמרת לי מי אתה גם הורדת הזקן סיעיה לך לשינוי תדמית.תמשיך לשמור על ההשג שלך בתחום הזה.
מישהי שלחה לי אתמול במייל תמונות נחמדות מאוד לקחו שם כל מיני דוגמניות ושחקניות מוכרות - בכל מיני בגדים זוהרים והדביקו לידן תמונות שלהן - שעשו אותן שמנות זה מזה מגניב .....
אז אם בא לך לראות את זה - אשלח לך בשמחה (כמו גם לכל מי שעוד יבקש) אבל את חייבת להשאיר פה מייל שלך - משום מה הוא חסוי . יללה - ביי רוני