רוייקו סתם להגיד אהלן ולשאול לשלומך

jess ועוד

New member
רוייקו סתם להגיד אהלן ולשאול לשלומך

ויותר קל לעשות את זה בפורומים כי קשה לקפוץ בחודש שביעי.... תשמור על קשר .... נ.ב האפקטיביות של הטבעת SRVG עוברת או שזה לכל החיים באמת??? כי עדיין יוצא לי להקיא מהטבעת למרות שאמרו לי שאחרי כמה שנים זה חולף אני כבר 5 שנים אחרי...

רוייקו

New member
היי ג´סיקה.. לונג טיים נו יו

מה שלומכם ? אצלי בסדר. תודה. אני מתכנן פגישה אצלי בסוף מאי אלא שאני לא יודע עדיין אם לקיים אותה כמתוכנן, בגלל ניתוח לתיקון שבר בשבוע הבא וגם בגלל שאני צריך לפנות דירה בסוף מאי ולמצוא דירה אחרת לקנות או להשכיר. במידה והמיפגש יצא לפועל, מקווה לראות גם אתכם שם. אדאג לעדכן אותך לגבי הפרטים. לגבי שאלתך, ישנם לא מעט מנותחי VBG ומנותחי SRVG לאורך עשר שנים ויותר שאין להם בעיה כלשהי עם הניתוח, אם כי, רובם הגדול, יתכן ויאלץ להוריד את הטבעת הפרוקסימלית ולכרוך מעל קו הסיכות טבעת מתכווננת כלשהי (הטבעת הנפוצה כרגע היא הלאפ-בנד האמריקאית). החלפת הטבעת נעשית כאשר מתגלה כי הטבעת התרחבה עם הזמן או שמא נוצר חור או דלף בקו הסיכות - אותו קו סיכות הממדר חלק מהקיבה לכיס קטן, אליו נכנס המזון. צריך לעשות בדיקות אחת לשנה, על מנת לשלול בעיות. הבדיקה המקובלת הינה צילום ושט קיבה עם בריום. בכל אופן, את כרגע לפני לידה (שתהיה בשעה טובה) וגם לאחריה לא כדאי ישר להתעסק עם הניתוח. זה לא קריטי. מה חוץ מיזה ?

jess ועוד

New member
חוץ מזה אני בסדר

לא מתלוננת על העליה במשקל ומרוצה עד השמיים מההשתוללות אצלי בבטן

רונה 29

New member
שלום לאורחת !!! מה נשמע ?../images/Emo140.gif

מזמןןןן לא דיברנו !!!
שיהיה שבוע טוב .

jess ועוד

New member
הי שירלי מה איתך

איזה כיף להפגש בכל מיני מקומות בפורומים ובכל אחד מהם לראות אותך זה כמו להרגיש בבית
מחכה להפגש שוב פנים מול פנים....

למעלה