רוייקו - קודם כל טוב לשמוע שאתה

k e e s

New member
רוייקו - קודם כל טוב לשמוע שאתה

בבית ומחלים! רק שתהיה בריא דבר שני שאלה - הבנתי כי יש לך קשר כלשהו עם ד"ר סובחי, האם הוא מקבל עדיין דרך קופ"ח מכבי? איפה? שעות קבלה? טלפון? אודה לך אם תענה לי על סוגיות אלו המון תודה וד"ש מארז הדרומי

רוייקו

New member
אהלן. ותודה רבה על הד"ש. ד"ש חזרה

אני לא יודע אם סובחי עובד עם מכבי במיסגרת פרטית. סובחי מנתח במיסגרת המשלים של הקופות (של כל הקופות, למיטב ידיעתי) אלא שהוא לא מקבל בקליניקה שלו ביפו דרך הקופה את מבוטחי כל הקופות. אני לא כל כך זוכר אם כרגע מבוטחי "הלאומית" מגיעים אליו דרך הקופה או "מכבי" צריך לשאול. האמת, לא נעים לי לנג´ס לו בטלפון עכשיו. הכי קל שתרימי טלפון לחנה באיכילוב. היא תנדב לך כל הפרטים. האמיני לי. הטלפון שם 03-6973965 דווחי לנו מנהיה מהעגניה ..
רוייקו

k e e s

New member
רוייקו תודה

הד"ש ימסר ואכן אני ארים טלפוכילוב לברר לפני כ6 שנים עברתי אצל סובחי ניתוח SRVG ירדתי בעקבותיו 50 ק"ג שרובם אם לא כולם חזרו והתיישבו עלי. חשבץי אולי לעשות אצל סובחי ביקור חוזר.. אז תודה על הסיוע

רוייקו

New member
הכל חזר ? ../images/Emo5.gif עשית בדיקות ?

יתכן שהניתוח נהרס ואינו אפקטיבי. פני שוב לסובחי. יתכן והוא יציע לך את הטבעת המתכווננת.

k e e s

New member
כן זה המצב!!

אומנם הגוף נראה אחרת אבל המשקל מראה אותו הדבר עד כה לא כ"כ היה איכפת לי די השלמתי עם המצב אבל בגלל בן זוגי היקר שמשתזף לו בים המלח נכנסתי שוב ל"קטע" והחלטתי אולי לנסות ולהפגש עם סובחי הדבר אינו בוער בעצמותי אלא רעיון שמתגלגל אצלי מזה כמה ימים לדעתי הניתוח עדיין בסדר - אני מוגבלת באכילה ובכמויות אבל כשחיים מבמבה, שוקולד וגלידה אין פלא...

אשמח מאוד אם תבררי ותחזרי לספר

מה קורה ? אני 4 שנים אחרי הניתוח ירדתי 70 ק"ג עליתי 25 ק"ג ואוכלת בדיוק מה שאת עם תוספת של קולה. בהצלחה!

רוייקו

New member
אבל אתן בעצם מתחכמות לניתוח

והורסות במו ידיכן את מה שהצלחתן להשיג. חבל. במבה נחשב חטיף משמין מאוד, לא אוכל. קולה נחשב ממש מותרות, לא שתיה קונוונציונאלית לאלה שרוצים לשמור או לרזות. גלידה זה שיא המותרות. זו חבלה לשמה בניתוח שלכן. אני מבין את הנפש שרוצה אבל צריך איזה סוג של רסן.. כיאילו .. מי מדבר.. אני, שכל דבר טעים לי
אבל באמת מדובר בתהליך הרסני. אין יותר חבל מיזה למנותח. תיראו, בננות, קיים ניתוח שנותן סיכויי שמירה על המישקל לאורך זמן ארוך יותר, ביחס לניתוחי הגבלת קיבה - מה שעברתן שתיכן, אלא שגם בניתוחים מסוג זה משמינים אם לאורך זמן ממשיכים עם מתוקים וחטיפים הנישפכים כמעיין המתגבר. ממש חבל, אז מה חושבות לעשות ?

k e e s

New member
רוייקו ברור שאתה צודק אבל...

כאשר יש מוגבלות עם מזונות מסויימים (עם בשר וירקות יש לי בעיה עד היום) ואני עובדת 12 שעות כך שהארוחות אינן מסודרות, ואני חיה לבד רוב הזמן כך שאין חשק לבשל בצורה מסודרת מה עוד שאינני בבית רוב שעות הימממה אז רצים לדברים שקל לעכל, לא צריך לעבוד קשה כדי שיהיו זמינים, והם בהשג יד! את ההגיון של דבריך הבנתי לבד כבר לפני שנים אבל לאורך זמן המשמעת העצמית לא עמדה במבחן המציאות. חוץ מזה אני נוסעת היום לים המלח להצטרף לחברנו המשותף - אז נתראה במוצ"ש חזרה בפורום - מקווה שאתה מרגיש טוב יותר אחרי הניתוח!!

למעלה