רוייקו,GAL ,ורד,באיה,שלגיה ורומי!!

טלי t

New member
רוייקו,GAL ,ורד,באיה,שלגיה ורומי!!

קודם כל תודה רבה, על התשובות החמות והמאוד עוזרות. לשאלתכם- קיבלתי גלולות דיאנה בזמנו שבהם השתמשתי חודש והפסקתי כי הם לא התאימו לי, והייתי צריכה לקבל תוספת של משהו.. ולא לקחתי- כל ההתעסקות הזו עם רופאים ובדיקות מעיקה ואני בדרך כלל נוטה לדלג עליה. אני מאמינה שאני ב 50 קילו עודף . לדבי ניתוח בבלוטת התריס: , מה? מה עושים בזה? ומה קורה אחר כך? הכל מתפקד כראוי? יש לציין שעם גלולות הבנתי שלא ניתן לרזות וזה מעגל קסמים מרושע. של עודף הורמונים חסר יכולת להרזיה ועם גלולות מתקנות גם לא ניתן לרזות. אני מאמינה שאם הדבר הזה יתוקן אצלי הרבה ישתנה. אני אמנם אוכלת אבל לא הרבה הרבה מעל הממוצע, אלא בעיקר מתוקים ( להלן המחלה שלי..) ושטויות. טוב, אני מבינה שהצעד הבא זה רופא משפחה והפניה לאנדוקרינולוג.. מקווה שיהיה לי הכוח. תודה רבה. אתם חמים ומקסימים, והתרגשתי מאוד לקרוא את כל שכתבתם אי שם מאחור... שמחה על כל קילו שירדתם טלי

רוייקו

New member
היי טלי, תודה גם לך, על הפירגון...

ובכן, הבנתי שבלוטת התריס אצלך לא מאוזנת והציעו לך ניתוח או טיפול כלשהו. אז ככה, קראתי איזה מאמר שעוסק בתחום הזה של הפרעות בבלטת התריס. הבנתי עוד שבתל השומר מיישמים שיטה חדשה לכריתה או ניתוח של הבלוטה. בגישה זו, כמו בלפרסקופיה, לא פותחים את הצוואר ולכן יש פחות צלקות, פחות סיכויים להזיהומים וגם פחות סיכויים לפגיעה במיתרי הקול. אולי כדאי לך לברר בתל השומר ?! אחרי כריתת הבלוטה צפוייה קשה מעט עד שמגיעים לאיזון הנכון ומרגישים אז יותר טוב אבל אז, עם אלתרוקסין שנלקח מאז ועד עולם, הכל מתאזן ואת יכולה לקוות ולהאמין שיהיה בסדר.

טלי t

New member
אמא´לה זה מתחיל להיות מסובך

לוקחים מאז ועד עולם - ז"א לכל החיים? למרות הניתוח?[ ומה יקרה אם אני לא אטפל בכלל בבעיה??

SARA120

New member
זה לא סוף העולם../images/Emo42.gif

זה כמו הורמונים שלוקחים בגיל הבלות או אחרי כריתת רחם (הרבה נשים)או כמו טיפות לעיניים,ויש גם כאלה עם בעיות בבלוטת התריס שמחויבים בתרופות גם ללא ניתוח...השד לא נורא!מתרגלים לתרופה,העיקר זה איכות החיים.בהצלחה!!!

למעלה