רויירו אתה פשוט איש חכם

עמילני

New member
רויירו אתה פשוט איש חכם

ידידיי קראתי את כל המאמרים שנכתבו ע"י האיש היקר רוייקו,למדתי אותם והפנתי אותם טוב טוב.הוא לימד אותי משהו על הרגלי האכילה שלי,ועל הניתוחים ואפילו הצליח להסביר לי איזה ניתוח אידיאלי עבורי! לכן הריאו לאיש היקר הזה ותודו לו כי אני מניח שהוא עזר עוזר ויעזור לכם גם בעתיד! תודה רויקו,למרות גילי וגישתי הלא נכונה כי הצבא הרס לי את הניתוח,הבנתי כי לא אף אחד אשם אלה רק אני,בגללי הניתוח נהרס,הייתי צריך ללמוד לאכול נכון,והודות לך מעתה והלאה,לא משנה מה,אחרי או עדיין לפני הניתוח,לפני שאני אנסה לדחוס משהו,לאכול משהו שאני לא צריך לאכול אני אחשוב טוב טוב על שכתבת אז שוב תודה רבה לך!! נ.ב-יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי,אין לי רישיון,אני תל אביבי,ואני מת להגיע ביום רביעי. מישהו נחמד יכול לעזור לי? דיברתי אם לירי ורק מהקול שלה אפשר להבין עד כמה היא מקסימה ולכן אין ברצוני להחמיץ פגישה עימה,אם רויקו או אם כולכם אתם פשוט מקסימים למדתי הרבה בזכות כולכם בזמן כה קצר הלוואי ובקרוב יבוא מישהו לפורום אם בעיה ואני גם יוכל לעזור לו ביי,נשתמע

RomiVais

New member
עמי - לא נראה לי שתהיה לך בעיה...

אני כעיקרון מאילת, וגם לא אגיע, כך שבטח לא אוכל לעזור לך, אבל יש פה אנשים מקסימים כפי שכבר אמרת שישמחו לעזור לך - ואתה תגיע בלי בעיות. תעשו חיים ומי שמכיר אותי - תתגעגעו קצת, טוב??
רומי

lir42

New member
עמי יקר

אתה מקסים. תודה על הה שאמרת לי אתה נשמע הרבה יותר בוגר ממה שאמרת אתה יכול להגיע באוטובוס ואתה חייב להופיע! תזכיר לי את גילך ? אתה בצבא נכון? שלך לירי

רוייקו

New member
עמי, שבת שלום

אני שמח שכמה דברים שרשמתי יעזרו לך מעכשיו. אם כך, הצלחתי במטרתי ?! אני יכול לחייך חיוך גדול ?! סבבה. אתה מוזמן לשאול מה שתרצה. שתהיה לך שבת מהנה רוייקו

lia 2 4

New member
בוקר מקסים לכולם! עמי גם אני

מגיעה באוטובוס.. לא נורא- קטן עלינו! אני מגיעה מראשון, אשמח להכירך! שבת נחמדה לכולנו! אוהבת ליה

amnon_p

New member
עמי חביבי,

אני עובד בתל-אביב וכנראה אגיע למפגש משם. השארתי לך מסר עם מספר הסלולרי שלי. אם אתה מעוניין בהסעה, לפחות לכוון אחד, התקשר. אמנון

lia 2 4

New member
אפשר להיצטרף? אני פשוט לא יודעת

איך מגיעים לשם...:( ליה

amnon_p

New member
ליה,

שלחתי לך מסר עם מספר הטלפון שלי, התקשרי. אני עובר באותו יום ניפוח, אני מקווה שהכל ילך כשורה ואוכל להגיע. אמנון.

lia 2 4

New member
קודם כל בהצלחה!

מקווה שזה יעבור בשלום בד"כ לא צריכה להיות בעיה.. איזה ניפוח זה? אתקשר אלייך בהפסקה שלי, בכל אופן תודה רבה!! ליה

RomiVais

New member
שיהיה בהצלחה אמנון!!! ../images/Emo50.gif

תעדכן אותנו אחרי, איך הלך... ואל תשכח - לא לצאת מבית החולים עד שאתה לא שותה חצי ליטר מים בלי בעיות. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר, רומי

zoei1

New member
איפה אפשר לראות את החומר

איפה אפשר לקרוא את החומר שרויקו שלח לך? או שזה אישי? תודה ושבוע טוב

RomiVais

New member
היי זואי, החומר שדיברו עליו נמצא...

למעלה, יש שורה אפורה ובה כתובים מספר דברים ביניהם "מאמרים". כנסי לשם ותוכלי לקרוא הרבה מאמרים. בהצלחה וקריאה מהנה, רומי

למעלה