רויקו..מה זה הפאו`צ הזה שאתה מדבר

starit

New member
רויקו..מה זה הפאו`צ הזה שאתה מדבר

מדבר עליו? איפה הוא נמצא?

רוייקו

New member
הפאוצ` זה אותו כיס קטן שאליו נקלט

המזון בניתוח לקשירת הקיבה וגם בניתוח עם הסיכות, יוצרים למנותח מעין שתי קיבות.. המזון ניכנס קודם לכיס קטן בתוך הקיבה וממנו מחלחל דרך פתח צר שהטבעת יוצרת לשאר הקיבה.

starit

New member
הבנתי, זה מצחיק כשאני הלכתי לעשות

את הניתוח לא שאלתי שום דבר, לא ביררתי, לא ניסיתי להבין מה זה בעצם הניתוח. הלכתי לעשות אותו וזהו בלי לחשוב, בלי חרטות ועכשיו כל השאלות באות לי :)

מירי,

New member
זה בכלל לא מצחיק - זה אמיתי!

לא שאלתי לא בררתי לא כלום! אפילו שכבר הייתי חברה בפורום !!! מה שעיניין אותי זה רק תוצאות והצלחות (ידעתי שיש כישלונות), השאלות היתחילו אחרי , למה כואב , מה לאכול, מה זו הבליטה (הפורט) ועוד כל מיני.. אני פחדתי לשאול כדי לא לקבל רגליים קרות.

רוייקו

New member
כשאני הלכתי לניתוח, לא ידעתי בכלל

מה בעצם מבצעים. מהחינתי ``קיצור קיבה`` היה קיצור הקיבה. לא שאלתי כלום. רק אחר כך, כשהסתבכתי מצרה לצרה התחלתי להבין שעלי לשאול ה כ ל ולהבין כל מה שקשור בניתוחים האלה. אז את בסדר. אני פוגש יותר ויותר אנשים שבעצם לא מבינים מה הולכים לעשות להם. מועמדים לניתוח צריכים לעשות שיעורי בית קודם שהם הולכים לניתוח כזה. \

starit

New member
רויקו..למה שיעשו שיעורי בית???

כדי שיקבלו פיק ברכיים ואז הם לא יעשו את הניתוח ואז הם ישארו שמנים? למרות שבאיזשהו מקום אתה צודק וכן צריך לדעת ולהיות מודע לכל הסיכונים וההסתבכויות אבל אני חושבת שהכל ההסתבכויות והסיכונים מתגמדים כמגיעות התוצאות לא?

רוייקו

New member
משתלם בכל מיקרה. שווה לנסות...

כי הרי רוב הניתוחים המתבצעים הרי מיילא הרבה פחות רדיקלים ויותר רבירסביליים. את הניתוח לקשירת הקיבה קל יחסית לתקן, כך שהסיבוכים קלים, אחוז התמותה מזערי ביותר 0.2 או משהו כזה ... זה כלום. שווה למצות גם את הגישה הזו, לדעתי

למעלה