רויקו פגישה גדולה מאד אינה טובה !!!

שלגיה**

New member
רויקו פגישה גדולה מאד אינה טובה !!!

אני לא רומזת שצריכים לבוא מעט אנשים לפגישה ביום שישי,אבל,מנסיון של הפגישה של פורום "השמנה והרזייה" היו שם מעל 25 אנשים וזה היה לא נעים ! גם מבחינת הרעש ,גם מבחינת זה שאנשים לא הכירו אחד את השני רק ישבו במרחק כמה שולחנות מהם...ברור שפגישה זה דבר נחמד וטוב...אבל אני לא חושבת שהיית צריך להזמין עוד אנשים מפורום "השמנה והרזייה" של וואלה(כמו שראיתי הבוקר) ובכלל "איחוד פורומים" זה דבר נחמד אבל לא לפגישה ראשונה של פורום. שלא תחשבו נכון,אני בעד פגישות,אני פשוט למדתי לקח שפגישה של מעל 10 איש היא קצת מפספסת את המטרה של המפגש.... יכול להיות שאני טועה וצריכים להיות הרבה אנשים,אבל זו תחושתי...והרגשתי..ויכול להיות שיש לי "פחד" מהרבה מאד אנשים או כלקח מהפגישה האחרונה שהיתה בפורום השני (שגם שם היה איחוד פורומים).... בכל מקרה אני אשמח לראות את כולם.... בוקר טוב ויום טוב שלגיה

gal33

New member
הי רוייקו, זו אמורה להיות פגישה

רק של הפורום הזה. נראה לי שכדאי קודם, לפחות פגישה אחת של חברי הפורום הזה, לחזק את הגרעין, ורק אז לצרף אחרים. מי שירצה שיבוא. חוץ מזה, אחרי מה שקרה להם בעקבות אותה פגישה, נראה לי שכדאי לתת להם להתאושש, או לחילופין, אולי כדאי שאנו לא ניפגש...

lir42

New member
שלגיה יקרה

במפגש של הפורום הרזיה והשמנה הדיעו גם מהפורום של קיצורי קיבה של וואלה וגם מכאן לכן זה היה מפגש גדול אשמח לראותך שוב ביום שישי שלך לירי

למעלה