רוכבים גליליים, היכן אתם ???

tiranm1

New member
רוכבים גליליים, היכן אתם ???

אז בסופ"ש הקרוב אני אצל המשפחה בצפון (טבריה). אני מאוד רוצה לקחת את האופניים לרכיבת שישי אחה"צ באיזור. יש הצעות ? הזמנות ? טיולים מתוכננים שאפשר להצטרף ? הגליליים ידועים כמסבירי פנים לאורחים, אז יאללה.....

UDYM44

New member
נחל ארבל

ביום שבת האחרון הייתי בטבריה קפצתי לחמאם שם החנתי את הרכב.יצאתי ברכיבה קלה לכוון העליה לקיבוץ רביד כשאתה מגיע לכביש קח שמאלה עד למגש עם שביל לבן רד עד למטה תגיע למפגש עם שביל שחור ובהמשכו נחל ארבל מלא מים ומאד מלהיב טכנית שעתיים של תענוג

timon1

New member
לא ממש גלילי אבל, כאילו דאאאא???

למה לא תדרים קצת לפה, יש לנו יופי גלבוע בשבילך, מה'תאומר?

tiranm1

New member
אם יש משהו אשקול בחיוב......

מתוכנן משהו ליום שישי אחה"צ ?? משהו שאנשים פשוטים יכולים לעמוד בו, או שאולי אשים את נפשי בכפי ואנסה לרדוף אחריך בעליות ?

timon1

New member
תמיד מתוכנן משהו ליום שישי

ובוא נגיד ככה: אם תבוא לפה בשישי, אני מבטיח לך שתקבל תובנות חדשות בקשר לחתימה שלך בהודעות
הולך? וחוצמזה, לכל עליה יש ירידה וירידה אצלנו זה טוב בדיוק כמו העליה...

tiranm1

New member
תודה רבה על ההזמנה.......

אם לא אמצא אלטרנטיבה קרובה יותר אני בהחלט אנצל אותה. תשאיר לי פרטים ליצירת קשר.

tiranm1

New member
הקפצה ושתי אלטרנטיבות להמשך....

אפשרות א' - רוכבים מאיזור טבריה והכנרת שמתכננים לרכוב בשישי אחה"צ ומוכנים לצרף רוכב אורח. אפשרות ב' - מצטרפים לתכנון הבלת"מ של TIMON .... (ברשותך טימון, לקחתי בעלות על הרכיבה הפוטנציאלית).

timon1

New member
לא יודע למה אתה קורא בלת"מ../images/Emo178.gif

אני וכנראה שלא אהיה לבד, מתכנן לעלות לברקן בכל מקרה כהרגלנו בקודש, מי שרוצה מוזמן, עדיף לתאם מראש הגעה ולקבל שעת יציאה מדויקת
אז מה אתה אומר, אתה פה או בגליל?

timon1

New member
סופית לכל המעוניין!!!

יציאה מרשפים לפסגת הברקן מחר יום ו' 27/6 ב16:45 או למי שרוצה לחסוך את החימום שיחכה ב17:00 בגן היפני בחפציבה. מדובר בעליה של 4.5 ק"מ על 600 מטר גובה אם כל המשתמע מכך = רמת כושר בינונית+ וטכני בינונית. הירידה לא פחות קשה מהעליה וכמו כן הרכיבה על אחריות הרוכב בלבד. יש מצב לסינגל נחמד מהפסגה אז מי שרוצה רכיבת שישי איכותית מוזמן. יאללה ביי. נ.ב לבדוק טוב טוב את הברקסים לפני שבאים למי שבא!!! וכמובן ציוד פנצ'רים, 3 ליטר מים וכו'.

למעלה