אז בסופ"ש הקרוב אני אצל המשפחה בצפון (טבריה). אני מאוד רוצה לקחת את האופניים לרכיבת שישי אחה"צ באיזור. יש הצעות ? הזמנות ? טיולים מתוכננים שאפשר להצטרף ? הגליליים ידועים כמסבירי פנים לאורחים, אז יאללה.....
ביום שבת האחרון הייתי בטבריה קפצתי לחמאם שם החנתי את הרכב.יצאתי ברכיבה קלה לכוון העליה לקיבוץ רביד כשאתה מגיע לכביש קח שמאלה עד למגש עם שביל לבן רד עד למטה תגיע למפגש עם שביל שחור ובהמשכו נחל ארבל מלא מים ומאד מלהיב טכנית שעתיים של תענוג
אפשרות א' - רוכבים מאיזור טבריה והכנרת שמתכננים לרכוב בשישי אחה"צ ומוכנים לצרף רוכב אורח. אפשרות ב' - מצטרפים לתכנון הבלת"מ של TIMON .... (ברשותך טימון, לקחתי בעלות על הרכיבה הפוטנציאלית).
יציאה מרשפים לפסגת הברקן מחר יום ו' 27/6 ב16:45 או למי שרוצה לחסוך את החימום שיחכה ב17:00 בגן היפני בחפציבה. מדובר בעליה של 4.5 ק"מ על 600 מטר גובה אם כל המשתמע מכך = רמת כושר בינונית+ וטכני בינונית. הירידה לא פחות קשה מהעליה וכמו כן הרכיבה על אחריות הרוכב בלבד. יש מצב לסינגל נחמד מהפסגה אז מי שרוצה רכיבת שישי איכותית מוזמן. יאללה ביי. נ.ב לבדוק טוב טוב את הברקסים לפני שבאים למי שבא!!! וכמובן ציוד פנצ'רים, 3 ליטר מים וכו'.