רוכבים וזוכים ב-
אנשים

רוכבים וזוכים ב-../images/Emo43.gif אנשים

אז מי באמת המין החזק? בואו להשתתף בטורניר גברים נגד נשים ב-shapo ותוכלו לזכות בפרסים שווים! אז למה אתם מחכים? תשחקו, תתאמנו ותרוויחו! http://www.tapuz.co.il/digitalhouse/tournament/shapo11.html בהצלחה!
הערב בין השעות 18:00-20:00 תתארח עו``ד אורה ברגיל בפורום גישור ותענה על שאלות הגולשים במטרה לסייע לילדים ולמשפחה בהרחבת דרכי ההתמודדות במצבי לחץ. אתם מוזמנים לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1840&msgid=113681651
כיצג אפשר להפוך את האח/ות שלנו לאוזן קשבת ולשותפים אמיתיים לחיינו? גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית ומנהלת ת.ל.מ. אשקלון תתארח ב-20:00 בפורום יחסי אחים ואחיות, תשיב לשאלות בנושא יחסי אחים ואחיות ותעניק טיפים בנושא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=113659302
פורום אופנועים פוצח בשיתוף פעולה עם מועדוני הרוכבים של מותג סוזוקי בישראל מועדון רוכבי ה – V-Strom מחפש לעצמו סלוגן קצר וקליט, כזה שיהיה נאמן לרוח האופנוע אך לא יזניח את רוח המותג – Ride the winds of change בואו לעלות הצעות לסלוגנים מקוריים ואולי תזכו בפרסים שווים במיוחד – קסדת SHOEI יקרת ערך, מעיל בלייד או קסדת ניטרו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=113699863
כותבים במידות גדולות פורום שמנות ויפות חוגג יום הולדת שישי בתחרות כתיבה על נושאים שמנמנים במיוחד. בואו לכתוב ולקרוא במקום הכי עגול ברשת ואולי תזכו בפרס מיוחד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=399&msgid=113728823

../images/Emo207.gifאפשר בבקשה סטטיסטיקות? ../images/Emo9.gif

די הרבה בנות ביקשו סטטיסטיקות.. מי אחראית על זה?... -מנהלת הפורום או מישהי מהפורום? בכל מקרה...אמממ...תפרסמו...
ועבר די הרבה זמן מאז הפעם האחרונהה שעשו סטטיסטיקות...נכון ? נכון... XDDD

sweet shir

New member
זה לא בנות מהפורום, זו המנהלת. כרגע אני חושבת

שהיא בצבא או משהו. אני מניחה שיהיה לה זמן היא תפרסם אותן (את הסטטיסטיקות). <:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif כפי שכבר שמעתן.. הפיגוע בי-ם../images/Emo7.gif שישרפו

כל הערבבייםם האלה!!אחד-אחד!! בני זונות שמחים להם ככה ברחובות כמו עדר חמורים הלוואי ולא יודעת מה העיקר שיומוותתוו שונאאת אותם!!!! מסכנים הנערים
... בהתחלה אני ואימא שלי נילחצנו כי הבן של החבר הכי טוב שלי אבא שלי [וגם אבא שלי הסנדק שלו><] היה אמור להיות בישיבה הזאת וחשבנו שהוא שמה ואימא שלי התחילה לבכות ודוד שלי היתקשר וזה ובסוף היסתבר שהוא ברגע האחרון ביטל ולא הגיע לישיבה >_<... איזה נס... איממא... חראות הערבים האלה ימך שמם

talosh1234

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי ממש קצת מזה :| יש הרוגים ? חארותת הערבים האלהה אחד אחדד . טפו עליהם :-! מסריחים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה פתאום, זה עלה לשמונה../images/Emo26.gif

2 בני 15, 2 בני 16, 2 בני 18, אחד בן 19 ואחד בן 26.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo12.gifחצי שעההה היו טלפונים בבית...../images/Emo26.gif

חברות של אמא שלי התקשרו לראות אם אחים שלי בסדר כי הם נמצאים בישיבה ...ולא ידעו איזו אז דאגו... ב''ה הם בסדר...אבל מסכנים התלמידים
לכל מי שנרצח בדם קר .

kelly7i

New member
אבל למה להגיד כל הערבים ולהכליל אותם?../images/Emo71.gif

יש הרבה ערבים רעים אבל תיהי בטוחה שיש כאלה שהם ערבים אבל הם לא אשמים בכלום, ולא עשו לנו שום רע.

Yu vi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

כמו שיש הרבה ערבים רעים יש גם הרבה ישראלים או יהודים שהם רעים. וזה ממש לא משנה אם זה ערבי-ישראלי, ערבי-נוצרי או ערבי-מוסלמי. תמיד יהיו טובים או רעים, גם בינינו. :/

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif מאוד צורם לי שאני קוראת הודעות כאלו פה.

(זאת לא הראשונה) וגם אם הן לא מתכוונות לערביי ישראל, הן עדיין אומרות "שישרפו על הערבים האלו" ולא "כל הטרוריסטים/מחבלים". :/ ואני ימנית, לא שמאלנית. סתם שונאת בדם ולא מקבלת גזענות מכל אופי שהוא.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifקלי צודקת

אני גם מייחלת לכל אלה שעושים את הפיגועים ולארגונים בעיקר שיקרה להם משו ולא מגיע להם להחיות בעולם הזה. אבל אני מציינת מהארגונים האלה בפרט, גכי לא כל הערבים מסכמים לזה. יש כאלה שכ"כ רוצים שזה יפסק כי גם אנחנו מפציצים אותם וזה. אבל לפחות אנחנו אנושיים, אני שונאת את זה אבל זה נכון, אנחנו מזהירים אותם לפני שאנחנו מפציצים והם זורקים עלינו חופשי טילים.... המדינה שלנו כזאת מוסרית שזה מעצבן! XD בכל מקרה יש גם ערבים טובים, ערביי ישראל.. שאין להם שום קשר..שהם בני אדם כמונו
אני מקווה שהבנת את הנקודה
יהי זכרם ברוך של כל ההרוגים

DoLi it is Me

New member
עם ערבי ישראל אינלי בעיה...

יש הרבה ערבים נחמדים כמו דרוזים שהם שיא החומדים וזה וגם חלקם מתגייסים לצבא וכל הכבוד להם. אבל זה לא פייר שהם הורגים בני חמשרה חפים משפע שכל מה שרצו זה ללמוד תורה ולשמוח שיש ראש חודש אדר. אבל אתן גם צודקות צריך להרוג אתתתת כללל אללה שאיכשהו קשורים לטרור המעצבן הזה.

rox love BSM

New member
דרוזים זה לא ערבים

דרוזים זו דת בפני עצמה. וחוץ מזה המחבל שעשה את זה היה ערבי ישראלי,והוא גם היה נהג של הישיבה הזו כך שלצערי אי אפשר לסמוך עליהם!

N e r d y

New member
../images/Emo45.gif וגם קלי צודקת..

את לא יכולה להכליל את כל הערבים, ואפילו לא חלק גדול מהם, ואפילו לא את כל אלה שעושים ת'פיגועים כי אי אפשר לדעת באמת מה הולך... הערבים סובלים מזה בדיוק (ואפילו יותר) מאיתנו, הם פשוט לא מצליחי להתנגד לשלטונות שלהם...

rox love BSM

New member
ברור,אני לא אומרת שכולם רעים

או שכולם רוצים להרוג אותנו. אני פשוט אומרת שזה קצת קשה לבטוח בהם. ברור שאני לא חושבת שהם כולם שהידים וברו שגם הם נפגעים מזה.

למעלה