רוכבים וחיים - הסרט

רוכבים וחיים - הסרט ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

צילום וטיסה - רמי יופה עריכה - גדי אלוני הסרט

תיקון שהתקבל זה עתה ../images/Emo26.gif

טייס: רמי יופה צלם : אילן ארד עורך: גדי אלוני הסרט הופק באדיבות ובמימון - אילן ארד תעופה . אילן - אני מודה לך בשם כל קהיליית רוכבי האופנים

aFish

New member
עבודה יפה - אבל...../images/Emo10.gif

רואים כמה שהמסע הזה לא הצטלם יפה. במקום דבוקה משמעותית נראה מאד דליל...והמקומות היחידים שהיו הרבה רוכבים זה כשהם עצרו במקום.

אתה צודק ב 100 אחוזים

היתרון הגדול של צילום מהאויר זו הזוית הרחבה שתופסת את כל המסה הענקית. לפי הדיווח שקיבלתי מרמי הם הגיעו קצת מאוחר ולכן פיספסו את ההתחלה. נקווה שבפעם הבאה זה יצליח יותר. לאור האיחור הנ"ל אנו נקבל הנחה משמעותית במחיר

talctalc

New member
נו...אל תתפוס אותי בערוץ

אבל הספיקו להכניס את האייטם עם הטיולים? יש מצב לחזות בפלא באתר שלך?

timon1

New member
מצד אחד אני לא אוהב להתפס לקטנות

מצד שני, ככל שהצלחתי לזהות, לילדה שרכבה מאחורי אביה אני מניח על טריאלגייטור או משהו דומה לא הייתה קסדה וזה, מבחינתי לפחות, לא ממש נכנס תחת ההגדרה של קטנות...

aFish

New member
אין ספק שכשיקימו את משטרת הקסדות

אתה תהיה המפכ"ל...אבל מה לעשות? כשאתה צודק, אתה צודק (או שאתה פשוט טועה
)

timon1

New member
עזוב מפכ"ל

יש את הפרסומות עכשיו על חגורות בטיחות לילדים שמוציאות את ההורים כחסרי אחריות, הנה זה פה עולם שלנו בLIVE...

רֶשֶף

New member
הקלטתי וכן ראיתי

דוקא שידרו קטעים מכל ארבעת הטיולים. גדי, יש מצב לסרטון מנחל שופט, או אפילו את החומר הלא ערוך?

alonaski

New member
ב-------ט----------ח !!!!!!!!!!!

ראו אותך למשך שניות ארוכות בטיול שלנו בנחל פרצים-נחל סדום!!!
כשעוד רכבת על הטאראנטה ההם...
(מה זה היה?...)
אבל בינינו... - כל התוכנית הזאת של אודטה דנין... היא די...
מזעזעת!!!

רֶשֶף

New member
בטח! כוכב ראשי ../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif

האייטם ארך כ-7 דקות וכלל ברובו ניסיונות של יניב אלעד מ"למטייל" לענות לאודטה (שירתה לעברו שאלות בלי הפסקה), הצגה של ציודים שונים - מפות, גמל-גב, מיגוני ברכיים וקסדות (תוך ניסיון נואש של אודטה לדחוק את ראשה לתוך קסדת פול-פייס וקיטור על כך ש"זה הורס את הפֵן"). מכל סרט נערך קטע בן 25-35 שניות לפי הסדר הבא: כזיב (בו זיהיתי את אלונה ואת יוני) נחל שופט (בו ראו את כולנו עוברים זה אחר זה... אבל מרחוקקקק
) נחל פרצים (בו ראו את אלונה ואת אילן על הז"ק ואת אילן מאיר עם פנס בנקיק) מכתש רמון (בו זיהיתי את גדי וכנראה את בועז. הוצג כמסלול קשה ואתגרי) מה עוד אתה רוצה לדעת?
גדי הרי יעשה מזה סרט ממילא

IlanShacham

New member
אז איך זה שכל החברים והמשפחה

לא התקשרו לספר לי שראו אותי??? האם ייתכן שאף אחד לא צופה בתוכנית של אודטה???

רֶשֶף

New member
האמת, היה קצת קשה לזהות אותך

עם התחפושת של ה"גברים בגטקעס והמשקפי שמש והז"ק הכתומים האלו. אילו לא הייתי יודע שאתה אמור להופיע בסרט הזה, לא הייתי מזהה אותך בחיים.

למעלה