רוכבים ורצים לספר - 3

רוכבים ורצים לספר - 3

גם אנחנו רכבנו באיזור, התחלנו יער הקדושים היות והיה לנו ידע מוקדם מחבר שהגיע מהר אדר על השיטפון בכיסלון עלינו על הכחול מעל הנחל עד צובה. שם ירדנו לעין לימון והמשכנו לאבו גוש לחומוס וסחלב חם. בנתיים נפתחו ארובות השמיים ובגשם עז חזרנו דרך נווה אילן לשורש, בית מאיר ובחזרה מעל נחל כיסלון בחלק הצפוני. כמובן שחזרנו רטובים, עייפים וקפואים ובכל זאת היה שווה כל רגע.

עוד אחת

אנחנו התהתחלנו לרכב באחת בצהריים בגשם שוטף, בגלל זה רק שתי תמונות. ובכלל עד שהגענו לשלג (צובה) התעייפתי.

מתי תחלנו

קצת אחרי אחת בצהרים, לפחות לא תוכלו לטעון ששלחתי אותכם לקור ונשארתי בבית

יורם חן

New member
אז ראינו אותכם !! ../images/Emo124.gif

יותר נכון שגדי היפנה את תשומת ליבי לכך שיש קבוצה שמתארגנת ליד תחנת הדלק בשימשון, אנחנו בדיוק חזרנו לצומת (איפה שהמזנון). ניראתם נקיים למדי, אז היה לנו ברור שאתם רק עולים. אגב, הציר הכחול בגדה הדרומית של כיסלון היה רכיב ?, התלבטנו אם לעלות משם.

תשובה ועצות למי שרוצה לראות שלג

כמו שקראתם נחל כיסלון חסום למעבר עקב הצפה. כדאי להגיע עם המכונית לצובה שם עוד לבן, לחילופין להגיע להר הרוח ולטפס להר אדר. אל תצפו לרכיבת שלג, אבל הנוף הלבן משגע. אנחנו רכבנו בגדה הדרומית של הכסלון לא היו בעיות בוץ, גם לא בהתחלה.

יורם חן

New member
ניתן לרכוב בכיסלון ללא בעיה עד ...

עד לצומת הפניה לשואבה (האדום עם הירוק) ושם ניתן לפנות ימינה לגבעת יערים.

alonaski

New member
שיו שיו שיו!!! איזה "ליכלוך"!!!

יורם מדווח על חבורתו של דוד שנראו נקיים!!!!!!!!
האם יש לנו כאן "חשיפה"???!!!
האם קבוצתו של דוד לא "באמת" רכבה בשלג רק התלבשה, הצטלמה וחזרו למרק החם בברבהר...?!!.... לא רוצה לסכסך... אבל זה נשמע לי כמו השמצה פרועה!!!
דוד - אל תתן לו לגמד אותכם ככה!!!
אני לא הייתי עוברת על זה בשתיקה!!!!
(סתם בצחוק!!)

alonaski

New member
פהההיייי!!! אתם לא נורמלים!!!

אבל כל הכבוד לכם!!!
אפשר לשמוע בדיוק איזה חלקים בטיול שלכם היו מושלגים? מאיפה התחיל השלג? אני מניחה שביער הקדושים למטה - עדיין לא היה. מה לגבי החלק העליון של נחל כסלון?..

למעלה