רוכבי הווסטרן!!! כנסו בבקשה

רוכבי הווסטרן!!! כנסו בבקשה ../images/Emo124.gif

המממ ידיד שלי שמצלם בתחרויות קפיצות ודרסז' לאלו שמכירים- אסף רחמים... הוא מצלם ממש טוב... עכשיו הוא קצת בהתלבטות.. הוא רוצה לבוא לצלם בתחרות ווסטרן בשבת.. והבנתי שיש 2 תחרויות באותו זמן ב-2 מקומות אחרים.. אז זה מה שהוא רצה שאני אשאל אותכם פה.... מה בעצם ההבדל בין המקצים של הרייניג- פתוח/נונ פרו/מוגבל/נוביס/התאחדות.. בשבת במקביל מתקיימות שתי תחרויות.. אם כל הרוכבים שמתחרים בבוגרים יהיו באלונים, מי בעצם יעשה בשרונה עבודת בקר..? בגדול.. השאלה היא באיזה מהמקצים אמור להיות יותר אקשן ואיפה שווה יותר לבקר בשבת... תודה רבה
זה חשוב שמישהו יסביר את זה כי לי אין שמץ בכל הנוגע לזה..

The Bitter End

New member
אני בכלל אינגלישית,

אבל אין לי בעיה להסביר לך את זה במסר, אם את רוצה[=

קודם כל...../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

התחריות לא יתקיימו באותו הזמן..התחרות באלונים מסתיימת בסביבות 2..והתחרות בשרונה לא תתחיל לפני 6..ובדרך כלל בריינינג פתוח יש את הכי הרבה אקשן..אבל גם ב-ריינינג לגילאי 4&5 יש הרבה אקשן..שוב הכל תלוי בסוסים שנכנסים..וההבדל בכל המקצים הוא שבכל אחד יש נגיד..הגבלת גיל של הסוס\רוכב שהוא צעיר\לא זכה ביותר מסכום מסוים של כסף מוסף\חובבן...ועוד'..אני למשל לא מתחרה באלונים..כי אני עושה קאטינג..אז אני יבוא רק בשבת בבוקר לאלונים עם הסוסה ואז אנחנו ממשיכים לשרונה..מקווה שהבנת משהו

fliperit

New member
התחרויות לא באותו זמן.

הן רק באותו יום (התחרות בשרונה מתחילה אחרי שנגמרת התחרות באלונים). ריינינג פתוח: המקצה הכי קשוח. פתוח לסוסים ורוכבים בכל הגילאים, ולכן מתחרים בו הרוכבים והסוסים הכי מנוסים. פתוח התאחדות/nrha: לריינינג פתוח יש דירוגים בשני ארגונים (ההתאחדות והnrha). הרוכבים בשני הדירוגים רצים יחד, ולמראית עין אין הבדח ביניהם. פתוח מוגבל: רץ יחד עם הפתוח הרגיל. הכניסה אליו מותרת רק לסוסים שלא זכו בסכום מסויים ומעלה. ריינינג נונ-פרו: ריינינג לרוכבים לא מקצוענים. בד"כ מתחרים בו בעלי סוסים...והוא לא מקצה כ"כ מעניין.. ריינינג נוביס: ריינינג לסוסים מתחילים, שזו העונה הראשונה או השניה שלהם. מקצה מאוד יפה. מומלץ לצפות ולצלם! ריינינג ירוקי: מיועד לרוכבים מתחילים. יש בו מקצים יפים, ויש פחות... ריינינג 4&5: ריינינג לסוסים בני 4-6. רוכבים במקצה הזה המאמנים הטובים בארץ. מומלץ לראות! מקווה שעזרתי

רק תגידי לו..

שהמקצים בשרונה יהיו בחושך...כאילו כבר יהיה מאוחר..אז השאלה אם שווה לו לבוא לצלם..כאילו יש מצב שהתמונות לא יצאו טוב..

SNTQ

New member
חח אל תדאגי לו.. גם בחושך הבנאדם יכול להוציא

תמונות מדהימות.

PinkHorse

New member
לא ממש... אני יודעת בוודאות שאת המקצה האחרון

הוא צילם.

הוא לא צילם כמעט אף אחד... במטר הוא צילם

3 אנשים שהם חברים שלו... וניסה לצלם ב-5 מכשולים...

למעלה