רוכבי השבוע!

Nµ§h¥ KaTaN

New member
רוכבי השבוע!

זה בשביל העיתון אז תענו. רוכב השבוע: שי דרור דורון אבישג אלה שלומצי אלה טוי בוי יערה צאלה תאיר חמוטל יאיר רעות שי טלמור סתו עדי אלונה גל שקמה נופר שירה יעל גיא אלעד רעות- סוסה פראית
סוס השבוע
ביוטי מיסי אפולו זאוס מונקו (הסוסה של גיא) דיזל טאורה אלמוג דוני פוציני רמה
חוות השבוע
עמק זהר משמר העמק חוות איתן חוות שדמות חוות עין ראדיאן עין המפרץ היפודרום חוות פארק חוות דני היי חוות הקייסר תענו זה בשבילכם.

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אוקי......אז אני אעשה את זה אחרת.

כל אחד כותב איזו חווה בשבילו היא חוות השבוע. (לא החווה שלו) כל אחד כותב מי לדעתו רוכב השבוע ולמה. (חשוב שזה לא יהיה רק חברים תהיו כנים) כל אחד כותב מי לדעתו סוס השבוע. (לא שלו)

JustAlona

New member
גם לא,

כי אז יש סיכוי גדול שהוא יצביע לאנשים שונים. תעשו למשל ככה- רוכב השבוע- חמוטל דורון[
- ורק בגלל התאריך שאחרי היומלדת שלך
] דרור פיצי סתיו ושבוע הבא- אלונה אבישג שי[צ'יקו] שי[פלטון] וצאלה ככה. וכנ"ל החוות

אני!../images/Emo80.gif

רוכבת השבוע רעות- סוסה פראית!!! היא רכבה הכי הרבה מכולם השבוע חחחח............. המבין יבין בעעעעעעעעעעעע

חחחחחחח פלפל מניאקית אחת!!!!!!!

חוץ מזה משבוע הבא השיעור שלי כנראה קבוע אז ששש...........!

כולם להיכנס!!!!!!!!!!!

בואו נעשה ההפך שכול אחד ירשום כמה פעמים בשבוע הוא רוכב + איך כאילו חצי פנסיום \פנסיון מלא\ סוס פרטי\סוס בית ספר...

Nµ§h¥ KaTaN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifמההתחלה../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

רוכבי השבוע
|
דרור דורון אלה(טוי בוי) סתו שי (פלטון)
חוות השבוע
חוות פארק עין המפרץ ג'וקי קלאב חוות קיסר משמר העמק

mkuzi

New member
זה לא קשור אבל כנסו

אני לא רכבתי חודש ורבע!!!!!!! כך שאני זוכה בפרס "מי לא רכב הכי הרבה זמן" !!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח... וחוץ מזה אני חושב שכולם זוכים בכל שאר הפרסים......

טוב טעות!!! ביום שישי יצאתי עם המדר

יכה שלי,חברה שלי (אורלי) ועוד מישהי מהחווה (דנה) לטיול בשדות שליד החווה..! אז לרכב רכבתי ביום שישי אבל שיעור לא עשיתי כבר חודשיים בערך...........!

TauraMan

New member
מצטרפת לתחרות ../images/Emo8.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לא רכבתי היום...
לא רכבתי מיום שלישי!!!

למעלה