רוכבי י-ם שאלה

shl17

New member
רוכבי י-ם שאלה

מי רכב בשביל השחור שיוצא מנחל כפירה עולה למעלה ויורד בסינגל על השלוחה למבוא חורון? שקלנו שבוע שעבר אבל בילינו יותר מדי זמן בנחל כפירה (החלק מעין כפירה עד למפגש עם הדרך שעולה לנטף) אגב הירוק שיורד לעין כפירה מדהים ומפחיד(התהום אורבת כל הזמן) אפשר ללמוד אותו ואז לרדת כמעט רצוף

יורם חן

New member
לגבי הירוק ... (שאלה)

ירדתם בו מהכביש לעין כפירה ? ואח"כ מה, באדום לכיוון מבוא חורון ?

shl17

New member
לא מהכביש

קודם ירדנו ממעלה החמישה על השחור ואז לפני העליה לכביש לקחנו ימינה בירוק לעין כפירה ומשם באדום בתוך הנחל האדום נחמד בהתחלה אבל אחכ רוכבים בתוך הנחל ממש וצריך בולם קדמי טוב עמ להמשיך בקטע האחרון לפני השביל הרחב גם הבולם לא עוזר וקצת הולכים ממבט שהעפנו לגבי ההמשך באדום עד עין נטף נראה די על הפנים אבל צריך לבדוק עם הרגליים עמ להחליט סופית בכל אופן הירוק ךעין כפירה שווה ,מאוד טכני וקצת מפחיד בגלל התהום שפעורה כל הדרך משמאל עיו כפירה שופע ויפה מאוד

יורם חן

New member
העליה לעין נטף אינה בעייתית

מקטע החיבור לכחול של כפירה מוביל לשם שביל רחב והמעין עצמו מקסים ושווה ביקור. אגב, העליה לישוב נטף מהמעיין קשה למדי. אני מבין שהמשכתם בנחל כפירה למבוא חורון....

shl17

New member
לא! עלינו לנטף בשביל הרחב

אחכ ירדנו לעין נטף ומחוסר זמן עלינו חזרה לנטף ,אכן עליה חביבה הקטע שדיברתי עליו הוא המשך השביל האדום לעין נטף שנראה לנו בעיתי ממבוא חורון לעין נטף על הכחול אכן לא בעיה וקטע די נחמד

shl17

New member
מה עם הסינגל השחור שיורד למבוא

חורון ? נדמה לי מהר עוזרר

יורם חן

New member
לא הזדמן לי אף פעם לבדוק אותו

למרות שאני רוכב המון באזור הרי ירושלים. בהזדמנות ראשונה אני ירכוב שם, לפי המפה ניראה מעט תלול בהתחלה, אבל בהחלט שווה בדיקה....

למעלה