רוכבי קטנועים ואופנועים הפרלמנט מוציא טיול רוכבים השבת בעקבות רכבת העמק
מ מבעד למשקף New member 24/4/06 #1 רוכבי קטנועים ואופנועים הפרלמנט מוציא טיול רוכבים השבת בעקבות רכבת העמק
D dafgol New member 24/4/06 #2 ואוו ואאו וואווווו אני כולי קנאה אבל ויכולתי להצטרף למסע המסקרן הזה.... אני נטולת אפנוע אבל עם עגלת תינוק ובימבה....אי אפשר להצטרף נכון תעשה לי טובה אישית....תבטיח שתצלם ותראה לנו פה בפורום וסעו בזהירות
ואוו ואאו וואווווו אני כולי קנאה אבל ויכולתי להצטרף למסע המסקרן הזה.... אני נטולת אפנוע אבל עם עגלת תינוק ובימבה....אי אפשר להצטרף נכון תעשה לי טובה אישית....תבטיח שתצלם ותראה לנו פה בפורום וסעו בזהירות
ה הכחול הראשון New member 24/4/06 #3 גם אני כמו דפנה ללא אופנוע! בכלל ללא רישון נהיגה בכל מקרה זה נראה מסלול ארוך ביותר!!!!!
מ מבעד למשקף New member 24/4/06 #4 המסלול לא ארוך,כמו שהוא דורש סובלנות מצד המצטרפים,והוא מתאים לרוכבים שהם כאלה,סובלניים. אבל יש כל כך למה לצפות,שהסובלנות משתלמת. עקבו אחרי האתר המצורף,והפורום שלו.
המסלול לא ארוך,כמו שהוא דורש סובלנות מצד המצטרפים,והוא מתאים לרוכבים שהם כאלה,סובלניים. אבל יש כל כך למה לצפות,שהסובלנות משתלמת. עקבו אחרי האתר המצורף,והפורום שלו.