רוכב אופנוע נכנס בי...אשמח לקבל הכוונה!

N o N a m e11

New member
רוכב אופנוע נכנס בי...אשמח לקבל הכוונה!

לפני 15 יום נפגעתי כהולכת רגל על המדרכה ע"י נהג אופנוע שנכנס בי... לדעתי זה לא היה בטעות, פשוט רשלנות של הנהג. הספקתי לקחת ממנו את הפרטים לאחרי הפגיעה. הוא- הנהג מיהר והותיר אותי לבדי בטענה שהוא מצטער הוא נורא ממהר....הוא שאל אם אני אהיה בסדר? מה כבר יכולתי לומר..? אז עשיתי טלפון לחבר והוא הגיע. נלקחתי למיון אותו לילה ושוחררתי גם הביתה.. אלא שהכאבים והפגיעות החלו אח"כ.. יום למחרת כבר אושפזתי שוב בשל פגיעות בבטן,שטפי דם ודימומים פנימיים. לאחר 5 ימים אושפזתי שוב... מאותם אבחנות ועוד נוספים... ואף היה סיכוי שינתחו אותי... לאחר שבוע שוחררתי שוב , וכרגע אני בבית שוכבת במצב סטטי, נאסר עליי לזוז באופן מוחלט עד להפסקת הדימום. עליי לציין שניצלתי ממש בנס! למעט כל הפגיעות הפנימיות אין לי שום סימן,שפשוף או שריטה. אשמח לקבל הכוונה מה עליי לעשות נקסט? אני מפסידה עבודה, לימודים, סובלת נורא מחולשה, פגיעות פנימיות, כאבים דימומים וסחרחורות.. האם הוא עבר על החוק בכך שהותיר אותי אותי? האם הוא יקבל משפט תעבורה? או שאין מה לעשות וזה רק פיצויים מחב' הביטוח? מה גודל הפיצויים שאפשר לקבל לאחר תאונה שכזו? ( אם כי הכסף זה הדבר האחרון כרגע שמטריד אותי..) תודה מראש!

brcd

New member
תאונת אופנוע

1. הנהג פעל כשורה בכך שפנה אלייך, ברר מצבך ונתן את פרטיו. אין לראות במעשה שלו "הפקרה" - מצבך לא נראה כנראה כמצריך הזמנת אמבולנס. 2. את יכולה לפנות למשטרה (כדאי, כדי שלא תצטרכי לשלם עבור חדר המיון) הנהג יזומן לחקירה ובהתאם לנסיבות יוחלט אם להגיש נגדו כתב אישום. 3. נקסט, דאגי בעיקר לכסף - שמרי כל תעוד רפואי, פני לקבל כל טיפול נדרש ופני לעורך דין

brcd

New member
חווד עו"ד

אם לא הבנת .. קיבלת חוות דעת עו"ד. ובחינם

N o N a m e11

New member
סבבה תודה ../images/Emo140.gif

לא ידעתי, פשוט ראיתי שיש כאן עו"ד שאמורה לענות כאן על שאלות...

brcd

New member
סבבה

נכון , אך לפעמים מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים - עורכי דין גם הם אך ללא התואר בשם

למעלה