רוכב הסקורפיגטור ...

zman3d

New member
רוכב הסקורפיגטור ...

אני חושב שכמעט סיימתי את זה אבל אני בכלל לא בטוח שאני מרוצה מזה ... מה חושבים ?

voguemaster

New member
נראה טוב.. ../images/Emo13.gif

האפקט של הדם בקצה החרב קצת לא יצא טוב לדעתי... כלומר זה מתחיל טוב ואז יש יותר מדי אדום ונראה כאילו אין שם את הטופולוגיה של החרב... בגדול נראה פצצה

אתה מוכשר...

אבל את זה כבר ידעתי... היה עוזר אם תגיד למה אתה לא בטוח אם אתה מרוצה מזה. אני חושב שאם המטרה פה היא ליצור יצירת אומנות, אתה צריך להתחיל מהתחלה (למרות שזה קשה בשלב כזה מניסיון)... אתה צריך להחליט מה בדיוק אתה רוצה להביע בתמונה - אם זה עוצמה, רוע, בלאגן או משהו בסגנון. הדבר הבא הוא לשחק עם זויות של מצלמה וגם (מה לעשות) לשנות את הפוזה של הדמויות שלך כדי שיעבירו את התחושה שבחרת (אם זה עוצמה למשל שווה לקפל את הגוף של התנין כאילו הוא בדיוק מתכונן לזנק על טרף כלשהו, ולשנות את הפוזה של הרוכב בהתאם). תוך כדי זה אתה צריך לחשוב על הרקע - האם תמונה לא מפוקסת עושה את העבודה? היא בטוח מקלה על העבודה אבל האם היא משרתת את האוירה שאתה מנסה ליצור? אותו הדבר לגבי תאורה. מהתמונה שלך כרגע התחושה היחידה שעוברת לדעתי היא שאתה מקצוען בתחום הטקסטור והרנדור, ושיש לך בסיס טוב במודלינג. בתמונות של מני, למשל, רואים שהוא מקצוען בטקסטור ורנדור ושהוא מצויין במודלינג - אבל יותר מזה, מקבלים תחושה של אפרוריות קור ובדידות, וזה משהו שמצריך יותר ממקצועיות - זה מצריך רעיון יצירתי וביצוע חסר פשרות.

עבודה מדהימה

לפי דעתי, זה טיפה הורס שהלוחם בפוקוס והתנין מטושטש. סך הכל שניהם מידולים ברמה ממש מדהימה.

למעלה